2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet metebolizmada etkiliyor ama benimki yiyip zayif kalsa diyecem metebolizmadir ama yok kiz bildigin yemiyor ben dr a bi gotureyim netten baktım enfeksiyon olabilir diyor
Benimki de yemiyordu vitamin veriyordum o biraz iştahını açıyordu öyle yiyordu mideleri küçük büyütmek icin sık sık yedirin diyorlar.

Neredeyse 3 kilo verdim ama göğüsler bomba yüzükler daha şimdiden parmağıma olmuyo
Acaba bu goguslerin buyumesi kalca buyumesi herkeste kiza mi isaret benimde cok buyuduler ve buyuk ihtimal kiz benim ama geneli boyle mi olacak merak ediyorum cinsiyetler tam netlesince herkesden tekrar soracam

Benim prensesim almıyor tükürüyor cıkarıyor yere atıyor istemiyor.Bende zorlamıyorum artık canım halide yok gerçi zorlasamda sadece kavga ediyoruz

Benimde abim var sağolsun ilk hamileliğmde sık sık gelirdi bulaşık ta bile yardim eder ev supurtmezdi bana içim rahat etmezdi kiz olsaydı bende daha rahat anlatırdım kendimi abiyle herşey konusulmuyor bunda da henüz görmedik çalışıyor kalan zamanda nişanliyla geçiyor artik

Kızlar çok ilginç ama canım inanılmaz sigara istiyor.hamile kalmadan önce kahve keyfi yaparken içerdim ama şimdi bayağ kokusu hoş geliyor kim içiyorsa kokluyorum resmen zararı çok dimi

Allah bağışlasın canm evet benimde 4 ve 8 buçuk yaşında iki oğlum var iki oğlumun arası 4 buçuk yaş şimdide küçük oğlumla ikisinin arası 4 buçuk olacak inş.seninki ler kaç yaşında
benimkilerde 4 ve 2 yirmi iki ay var aralarında Allah saglikla gelmesini nasip etsin hepimizin yavrularini

Kızlar çok ilginç ama canım inanılmaz sigara istiyor.hamile kalmadan önce kahve keyfi yaparken içerdim ama şimdi bayağ kokusu hoş geliyor kim içiyorsa kokluyorum resmen zararı çok dimi
Bende ayni durumdayım ama yapacak birşey YÖK sabretmeliyiz hatta tamamen hayatımızdan çıkarsak en iyisi zor biraz allah yardımcımız olsun

Ya kahverengi akıntım yine başladı iğneyi vurdurdum yatıyorum şimdi ama canımı çok sıkıyor ya sanki agrım varmış gibi hissediyorum ama ağrım olsa çok üşürüm üşümüyorum psikolojik mi yapıyorum ne ebe de ilk zamanlar hemen hemen her gebelikte olur korkma diyor aman şu zamanlar bi geçse

Bende ayni durumdayım ama yapacak birşey YÖK sabretmeliyiz hatta tamamen hayatımızdan çıkarsak en iyisi zor biraz allah yardımcımız olsun
Ben çıkardım hiç içmedim ama pasif içici gibi yancı gibi dolaşıyorum içenlerin etrafında :) siz içiyormusunuz peki hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…