- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.541
Benimki de yemiyordu vitamin veriyordum o biraz iştahını açıyordu öyle yiyordu mideleri küçük büyütmek icin sık sık yedirin diyorlar.Evet metebolizmada etkiliyor ama benimki yiyip zayif kalsa diyecem metebolizmadir ama yok kiz bildigin yemiyor ben dr a bi gotureyim netten baktım enfeksiyon olabilir diyor
Acaba bu goguslerin buyumesi kalca buyumesi herkeste kiza mi isaret benimde cok buyuduler ve buyuk ihtimal kiz benim ama geneli boyle mi olacak merak ediyorum cinsiyetler tam netlesince herkesden tekrar soracamNeredeyse 3 kilo verdim ama göğüsler bomba yüzükler daha şimdiden parmağıma olmuyo
Dr a gotureyim ben bi cnm bisey cikmaz inşallah o zaman bende istah icin vitamin talep edecemBenimki de yemiyordu vitamin veriyordum o biraz iştahını açıyordu öyle yiyordu mideleri küçük büyütmek icin sık sık yedirin diyorlar.
evet canım karıştırmışsın..yeni evliyim ama o doğruKarıstırmıs olabilirim canım sanki yan yanaydınız sen yeni evlenmistin karıstordım mi
aynı sorunlar bende de var..göğüslerim çok fena..Neredeyse 3 kilo verdim ama göğüsler bomba yüzükler daha şimdiden parmağıma olmuyo
Inşallah çıkmaz canmDr a gotureyim ben bi cnm bisey cikmaz inşallah o zaman bende istah icin vitamin talep edecem
Benim prensesim almıyor tükürüyor cıkarıyor yere atıyor istemiyor.Bende zorlamıyorum artık canım halide yok gerçi zorlasamda sadece kavga ediyoruzBende o dertten cok muzdaribim aaa ne kadar zayif yemek niye vermiyorsun falan evet diyorum vermiyorum bilerek aç birakiyorum tovbe ya insani çileden cikariyorlar daha ben birinede çocuğun ne kadar zayif dememisim empati kurabiliyorum cunku ben cok üzülüyorum mesela
aslında Oyle cok kilolu olsun asla istemem her öğün agzini acsin yemegini yesin zaten yediği yarar ama bizimki pesinden koşup veriyorum yediginide eritiyor
benim göğüslerde aynı silikon yapılmış gibi keşke hep böyle kalsaNeredeyse 3 kilo verdim ama göğüsler bomba yüzükler daha şimdiden parmağıma olmuyo
benim göğüslerde aynı silikon yapılmış gibi keşke hep böyle kalsa
Öyle birden değil tabi4.ayda doyumluk değil tadimlik :)İnşallah canım iyi baslamıısn bende öyle yapcam bu sefer
Al bendende okdr ayagm ayagima carpinca kivilcm cikio :) dedm bukdri fazlami acep ii bari normalmis :)))Ben canim...yatak bile ates gibi oluyo.kendi sicagimdan rahatsiz oluyorum :))
Benimde abim var sağolsun ilk hamileliğmde sık sık gelirdi bulaşık ta bile yardim eder ev supurtmezdi bana içim rahat etmezdi kiz olsaydı bende daha rahat anlatırdım kendimi abiyle herşey konusulmuyor bunda da henüz görmedik çalışıyor kalan zamanda nişanliyla geçiyor artikAmin canım ben kız erkek kız erkek istiyorum bizde öyleyiz çünkü Rabbim nasip ederse inşallah abimi çok seviyorum ablamıda..abimle ablamda çok iyiler hep birbirlerine destek oldular..inşallah Rabbim büyük ne verirse artık
23 yasimda evlendim pespese oldu biraz :)Masallah 28 de 3.bebis olacak erken mi evlendin yoksa arka arkaya mi oldular
benimkilerde 4 ve 2 yirmi iki ay var aralarında Allah saglikla gelmesini nasip etsin hepimizin yavrulariniAllah bağışlasın canm evet benimde 4 ve 8 buçuk yaşında iki oğlum var iki oğlumun arası 4 buçuk yaş şimdide küçük oğlumla ikisinin arası 4 buçuk olacak inş.seninki ler kaç yaşında
ozaman gitsem iyi olacak cnm cinsiyetini çok merak ediyorum 10. Haftada gitsem 1 ay nasıl dayancam bennn-Gzmlkz- ense ölçümü için çağırıyorlar sonra ayda 1 canım... bide tahlil falan istediyse aynı zamanda onlara bakacaktır.
Bende ayni durumdayım ama yapacak birşey YÖK sabretmeliyiz hatta tamamen hayatımızdan çıkarsak en iyisi zor biraz allah yardımcımız olsunKızlar çok ilginç ama canım inanılmaz sigara istiyor.hamile kalmadan önce kahve keyfi yaparken içerdim ama şimdi bayağ kokusu hoş geliyorkim içiyorsa kokluyorum resmen zararı çok dimi
Ben çıkardım hiç içmedim ama pasif içici gibi yancı gibi dolaşıyorum içenlerin etrafında :) siz içiyormusunuz peki hamileykenBende ayni durumdayım ama yapacak birşey YÖK sabretmeliyiz hatta tamamen hayatımızdan çıkarsak en iyisi zor biraz allah yardımcımız olsun
Hayır hamile olduğumu öğrenince bıraktım.umarım Doğumdan sonra da devam etmem.ama ne yalan söyliyeyim cnm istemiyor değilBen çıkardım hiç içmedim ama pasif içici gibi yancı gibi dolaşıyorum içenlerin etrafında :) siz içiyormusunuz peki hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?