2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayır hamile olduğumu öğrenince bıraktım.umarım Doğumdan sonra da devam etmem.ama ne yalan söyliyeyim cnm istemiyor değil
Kafayı taktıkça düşündükçe daha çok istiyoruz galiba en iyisi konuyu kapatim en önemlisi bebeğimiz.şu istek benim için resmen şımarıklık.cahil gibi istediğim şeye bak allahım

Acaba bu goguslerin buyumesi kalca buyumesi herkeste kiza mi isaret benimde cok buyuduler ve buyuk ihtimal kiz benim ama geneli boyle mi olacak merak ediyorum cinsiyetler tam netlesince herkesden tekrar soracam
Aynen cinsiyetler netleşince belirtileri yazalım. Sanki kiz bebekte östrojen daha fazla artıyor düşüncesiyle göğüs kalça daha çok büyüyor deniyor, erkekse de kıllar daha çabuk uzuyor erkek göbeği çıkıyor deniyor. Tabi hiç bir doktordan duymadığımız için emin olamiyoruz.

Gozlerim doldu okurken allah korumus cnm. Doktorusa begendiysen dedigin gibi isarette olabilir.. aklinda bulunsun orasida

bu olaydan sonra o doktorla görüşmeye gittik canım çok içimize sindi ve karar verdik . rabbim hepimizin yavrularını korusun inşAllah

Gelmiş geçmiş olsun
Çok şükür canım allah korumuş dikkat et bundan sonra
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır...
Cok gecmis olsun cnm
GiMUm gelmiş geçmiş olsun, Rabbim esirgesin
Canım simdi gördüm ay gözlerim doldu çok sevindim Rabbim esirgesin onları çok geçmiş olsun

çok sağ olun kızlar şimdi çok iyiyiz ikimizde şükürler olsun

GiMUm çok geçmiş olsun, insan çok korkuyor gerçekten, ilk gebeliğimde 9. Ayda banyoda düşmüştüm bende, inanılmaz korkmuştum.

size de çok geçmiş olsun

şimdi çok iyiyiz canım Allah a şükür.. çok üzüldüm ya sende mi ? siz nasılsınız peki doktora gittiniz mi?

Oh iyi ya iyi olmana sevindim cnm ama o görevlinin yaptığı ne ayıp insanlik bu kadar mi ölmüş onun için
Coook geçmiş olsun cok dikkatli olmak lazim adama be demeli insan bi yardim eder

insan da vicdan olması lazım işte bir şeyin var mı demesi bile yeterli olacak

Kızlar çok ilginç ama canım inanılmaz sigara istiyor.hamile kalmadan önce kahve keyfi yaparken içerdim ama şimdi bayağ kokusu hoş geliyor kim içiyorsa kokluyorum resmen zararı çok dimi
Ben bi tane içtim sonra vicdan yaptım tutuyorum kendimi

[QUOTE="
şimdi çok iyiyiz canım Allah a şükür.. çok üzüldüm ya sende mi ? siz nasılsınız peki doktora gittiniz mi?
[/QUOTE]
aman bunla geçmiş olsun..benim kanamam olmadı ama korkusu bana yetti..

[QUOTE="
aman bunla geçmiş olsun..benim kanamam olmadı ama korkusu bana yetti..[/QUOTE]
Geçmiş olsun sevindim iyi olmanıza bundan sonra dikkatli olmaya çalış o korku bile Emin’im etkiliyor

Slm herkese bende bugün kontrole gittim ve kalp atışlarını duydum çok şükür artık hamileyim diyebiliyorum ! Kahverengi lekelenmem var bugün başladı ama az olduğu için ve kahverengi olduğundan doktor önemli değil dedi rutin kan tahlillerini yaptırıp 10 gün sonra tekrar çağırdı. Bı arada 1 hafta geriden geliyo 6. Haftayı yeni doldurmuşuz

Bende katiliyorum sana cnm♥

evet canım çok şükür ki çok mutluymuş. hayvanları çok seviyor. peşlerinden koşup duruyormuş. annem istanbula dönelimmi demiş. hayır ben köyümde kalıcam demiş. gelip seni alayımmı diyorum hayır burda kalıcam diyo. o beni biraz rahatlatıyo. ben bu eylülde kreşe yazdırmıştım. ben doğurdugumda kreşe gidiyor olacak. çok sıkışırsam o zamanda denizlide teyzesine giderler annemle. bi an önce bitsin şu mide bulantıları inşallah.

Kızlar benim okb hastalığım var. Bebek konusunda bile sevinemiyorum bu ara zor zamanlar geçirdiğim için. Öyle üzülüyorum ki bugün fark ettim karnım normale göre biraz büyümüş. Evliliğe alışmadan hemen çocuk kararı almak onun için yaptığım en büyük kötülük. Depresyon atağım oldu bu aralar görseniz bende büyü olduğunu düşünüp hocaya götürdüler. Hoca ne diyecek? Tabiki var diyecek. Bebek doğduktan sonra psikolojik destek al dedi. Ne yani ilaç tedavisi alıp bebeğimi kayınvalidem büyütsün ilaçların etkisi yüzünden sürekli uyuyan bir anne mi olayım? Tedavi sürecinde evlenmemi söyleyen isteyen destekleyen tüm doktorlardan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…