- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.561
Kafayı taktıkça düşündükçe daha çok istiyoruz galiba en iyisi konuyu kapatim en önemlisi bebeğimiz.şu istek benim için resmen şımarıklık.cahil gibi istediğim şeye bak allahımHayır hamile olduğumu öğrenince bıraktım.umarım Doğumdan sonra da devam etmem.ama ne yalan söyliyeyim cnm istemiyor değil
ahaha aynen öylebi süre emzirirkende öyle devam edecek ama sonra bi anda pufff
amin inş senin araları yakınmış normal doğum mu diğerleribenimkilerde 4 ve 2 yirmi iki ay var aralarında Allah saglikla gelmesini nasip etsin hepimizin yavrularini
Sağol cnm insallahInşallah çıkmaz canm
Aynen cinsiyetler netleşince belirtileri yazalım. Sanki kiz bebekte östrojen daha fazla artıyor düşüncesiyle göğüs kalça daha çok büyüyor deniyor, erkekse de kıllar daha çabuk uzuyor erkek göbeği çıkıyor deniyor. Tabi hiç bir doktordan duymadığımız için emin olamiyoruz.Acaba bu goguslerin buyumesi kalca buyumesi herkeste kiza mi isaret benimde cok buyuduler ve buyuk ihtimal kiz benim ama geneli boyle mi olacak merak ediyorum cinsiyetler tam netlesince herkesden tekrar soracam
Gozlerim doldu okurken allah korumus cnm. Doktorusa begendiysen dedigin gibi isarette olabilir.. aklinda bulunsun orasida
Gelmiş geçmiş olsun
Çok şükür canım allah korumuş dikkat et bundan sonra
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır...
Cok gecmis olsun cnm
GiMUm gelmiş geçmiş olsun, Rabbim esirgesin
Canım simdi gördüm ay gözlerim doldu çok sevindim Rabbim esirgesin onları çok geçmiş olsun
GiMUm çok geçmiş olsun, insan çok korkuyor gerçekten, ilk gebeliğimde 9. Ayda banyoda düşmüştüm bende, inanılmaz korkmuştum.
Ayh canım ya çok şükür..çok iyi anlıyorum seni..geçen pazar köye gittik..canım eltim(!) yerleri silmiş..ben de kurudu sandım bi bastım..sağ ayağım aldı başını gitti..nasıl korktum..oturdum ağladım..allah korusun yavrularımızı..
Oh iyi ya iyi olmana sevindim cnm ama o görevlinin yaptığı ne ayıp insanlik bu kadar mi ölmüş onun için
Coook geçmiş olsun cok dikkatli olmak lazim adama be demeli insan bi yardim eder
Ben bi tane içtimKızlar çok ilginç ama canım inanılmaz sigara istiyor.hamile kalmadan önce kahve keyfi yaparken içerdim ama şimdi bayağ kokusu hoş geliyorkim içiyorsa kokluyorum resmen zararı çok dimi
aman bunla geçmiş olsun..benim kanamam olmadı ama korkusu bana yetti..[/QUOTE][QUOTE="
şimdi çok iyiyiz canım Allah a şükür.. çok üzüldüm ya sende mi ?siz nasılsınız peki doktora gittiniz mi?
Bende katiliyorum sana cnm♥Aynen cinsiyetler netleşince belirtileri yazalım. Sanki kiz bebekte östrojen daha fazla artıyor düşüncesiyle göğüs kalça daha çok büyüyor deniyor, erkekse de kıllar daha çabuk uzuyor erkek göbeği çıkıyor deniyor. Tabi hiç bir doktordan duymadığımız için emin olamiyoruz.
Peş peşe olduğu için mis demekki Allah bağışlasın cnm23 yasimda evlendim pespese oldu biraz :)
evet canım çok şükür ki çok mutluymuş. hayvanları çok seviyor. peşlerinden koşup duruyormuş. annem istanbula dönelimmi demiş. hayır ben köyümde kalıcam demiş. gelip seni alayımmı diyorum hayır burda kalıcam diyo. o beni biraz rahatlatıyo. ben bu eylülde kreşe yazdırmıştım. ben doğurdugumda kreşe gidiyor olacak. çok sıkışırsam o zamanda denizlide teyzesine giderler annemle. bi an önce bitsin şu mide bulantıları inşallah.Kıyamam onun iyiliği için bu şart benim kızımda ben hastalanınca kardeş yapma diyo nerden öğrendi dedim meğerse eşim söylemiş..üzülme Şen'de annene böyle yapıyodun demiş onla biz bulanınca daha çok üzülüyorlar en iyisini yapmıssın hemen kavusursun inşallah..bende lohusayken göndereyim diyorum ama gezsinler diyorum bizi düşünmesin..
hepimiz öyleyiz herkes bi merakta 2-3 hafta kaldı ama uzun gibi geliyor :)))ozaman gitsem iyi olacak cnm cinsiyetini çok merak ediyorum 10. Haftada gitsem 1 ay nasıl dayancam bennn
İkili testte nasıl anlıyorlarCİnsiyet benide cok meraklandırıyor. inşallah ikili testte görebilir
aynı sorunlar bende de var..göğüslerim çok fena..
benim göğüslerde aynı silikon yapılmış gibi keşke hep böyle kalsa
Göğüsler şuan bombastik bi sene sonra folloşbi süre emzirirkende öyle devam edecek ama sonra bi anda pufff
Ahanda size bi teori daha söyleyim kıllar geç uzarsa kız çabuk uzarsa erkek derlerbende her gün yeni bişe atıyorum ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?