2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
devamlı abdestli olmaya çalış ve çok bunaldığın zaman kendine sürekli felak nas oku suya iç canım...

Ahanda size bi teori daha söyleyim kıllar geç uzarsa kız çabuk uzarsa erkek derler bende her gün yeni bişe atıyorum ortaya
Maşallah maşallah canım kocakarı laflari derler ya hic aratmiyorsun bize her gün birini söylüyorsun
canım hamilelik hormalarindan sac ve tırnaklar daha cabuk uzarmis neyseki bir aya kadar hepimiz öğrenir de rahatlariz :)

Kız sen ne diyorsun kafayı yicem meraktan

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum dönemsel ataklar oluyor ama güçlümolmaya çalış şakın pes etme İnan çoğu gebelikte psikolojik sıkıntılar çoğalıyor.bende sevincimi yaşayamıyorum hep kaygı hep düşünce sorumluluklarımız artıyor İnan ister yeni evli ol istersen 10 yıllık olsun hepimizi beklentisi farklı olabiliyor.bol bol kitap oku düşüncelerinden uzaklaşmaya çalış.geçicek bu mutsuzluğumuz zor günler.ilaç kullanamıyorsun ama psikolojik yardım al belki dr yapman gereken taktikler verebilir yada konuştukça rahatlarsın

Bizimkide bi buçuk senedir kreşe gidiyo öncede bakıcı bakıyodu konusmaıyo net hala çok üzülüyorum..uyku düzenimiz de pek yok canım o yüzden böle devam ederse Doğum zamanı ikisine yetemem..çok iyiymis valla..bizde cocugun eglenecegi yer ayırıyoruz sürekli parklara götürüyorum sicak evde skılıyorlar hep Bahçeli bi evimiz olsa keske diyorum

Reactions: nix
Ben şimdiden isim kavgasına başladım kizimda ani gecirstirmek için bu bende diğerinin ismi sende demistim simdi silahı bana uzattı bey sen kendini yorma diyor erkek olsa orta yolu buluruk da kız da nw yaparız bilmem
Ahahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcak

Canım Allah yardımcın olsun ole düşünme o bi dünyaya gelsin gör..Dünyanın en güzel duygusu anne olmak sana muhtac küçük bi çift göz..lavaboya bile gidemiceksin ben yokken iyi bakarlar mı diye o uyurken iyi mi diye sürekli nefesini kontrol edeceksin..nefesim ona nefes olsun diye hep dua edeceksin sen çok iyi bi anne olacaksın kendini tedaviye koşullandırma en iyi ilaç suan göbüsünde

Ahahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcak
Bulanti kusma halsizlik yataktan kalkamadim gecen hafta hemen kullandım bak iste bu halleri ben cekiyorum anneler çekiyor isim hakkı annede olması gerekmez mi filan damardan girecez artik

Kizimizda ismi ben buldum kabul etti yanina ek yaptı bunda da belki de benimle uğraşıyor bilemiyorum

Olabilir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…