- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.581
Şu Iphone da yok yazıp YÖK çıkmıyor mu deli oluyorum ne alaka yaniBende ayni durumdayım ama yapacak birşey YÖK sabretmeliyiz hatta tamamen hayatımızdan çıkarsak en iyisi zor biraz allah yardımcımız olsun
devamlı abdestli olmaya çalış ve çok bunaldığın zaman kendine sürekli felak nas oku suya iç canım...Kızlar benim okb hastalığım var. Bebek konusunda bile sevinemiyorum bu ara zor zamanlar geçirdiğim için. Öyle üzülüyorum ki bugün fark ettim karnım normale göre biraz büyümüş. Evliliğe alışmadan hemen çocuk kararı almak onun için yaptığım en büyük kötülük. Depresyon atağım oldu bu aralar görseniz bende büyü olduğunu düşünüp hocaya götürdüler. Hoca ne diyecek? Tabiki var diyecek. Bebek doğduktan sonra psikolojik destek al dedi. Ne yani ilaç tedavisi alıp bebeğimi kayınvalidem büyütsün ilaçların etkisi yüzünden sürekli uyuyan bir anne mi olayım? Tedavi sürecinde evlenmemi söyleyen isteyen destekleyen tüm doktorlardan nefret ediyorum.
Ahanda size bi teori daha söyleyim kıllar geç uzarsa kız çabuk uzarsa erkek derlerbende her gün yeni bişe atıyorum ortaya
Maşallah maşallah canım kocakarı laflari derler ya hic aratmiyorsun bize her gün birini söylüyorsunAhanda size bi teori daha söyleyim kıllar geç uzarsa kız çabuk uzarsa erkek derlerbende her gün yeni bişe atıyorum ortaya
Helal olsun enişteyeKıl konusunda usandım cidden..Artık eşim de boşverdi ben senin içinin güzelliğini seviyorum diyor.
Kız sen ne diyorsun kafayı yicem meraktanMaşallah maşallah canım kocakarı laflari derler ya hic aratmiyorsun bize her gün birini söylüyorsun
canım hamilelik hormalarindan sac ve tırnaklar daha cabuk uzarmis neyseki bir aya kadar hepimiz öğrenir de rahatlariz :)
gözünüz aydın canım :)Kızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
Ben şimdiden isim kavgasına başladım kizimda ani gecirstirmek için bu bende diğerinin ismi sende demistim simdi silahı bana uzattı bey sen kendini yorma diyor erkek olsa orta yolu buluruk da kız da nw yaparız bilmemKız sen ne diyorsun kafayı yicem meraktan
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum dönemsel ataklar oluyor ama güçlümolmaya çalış şakın pes etme İnan çoğu gebelikte psikolojik sıkıntılar çoğalıyor.bende sevincimi yaşayamıyorum hep kaygı hep düşünceKızlar benim okb hastalığım var. Bebek konusunda bile sevinemiyorum bu ara zor zamanlar geçirdiğim için. Öyle üzülüyorum ki bugün fark ettim karnım normale göre biraz büyümüş. Evliliğe alışmadan hemen çocuk kararı almak onun için yaptığım en büyük kötülük. Depresyon atağım oldu bu aralar görseniz bende büyü olduğunu düşünüp hocaya götürdüler. Hoca ne diyecek? Tabiki var diyecek. Bebek doğduktan sonra psikolojik destek al dedi. Ne yani ilaç tedavisi alıp bebeğimi kayınvalidem büyütsün ilaçların etkisi yüzünden sürekli uyuyan bir anne mi olayım? Tedavi sürecinde evlenmemi söyleyen isteyen destekleyen tüm doktorlardan nefret ediyorum.
Bizimkide bi buçuk senedir kreşe gidiyo öncede bakıcı bakıyodu konusmaıyo net hala çok üzülüyorum..uyku düzenimiz de pek yok canım o yüzden böle devam ederse Doğum zamanı ikisine yetemem..çok iyiymis valla..bizde cocugun eglenecegi yer ayırıyoruz sürekli parklara götürüyorum sicak evde skılıyorlar hep Bahçeli bi evimiz olsa keske diyorumevet canım çok şükür ki çok mutluymuş. hayvanları çok seviyor. peşlerinden koşup duruyormuş. annem istanbula dönelimmi demiş. hayır ben köyümde kalıcam demiş. gelip seni alayımmı diyorum hayır burda kalıcam diyo. o beni biraz rahatlatıyo. ben bu eylülde kreşe yazdırmıştım. ben doğurdugumda kreşe gidiyor olacak. çok sıkışırsam o zamanda denizlide teyzesine giderler annemle. bi an önce bitsin şu mide bulantıları inşallah.
Ahahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcakBen şimdiden isim kavgasına başladım kizimda ani gecirstirmek için bu bende diğerinin ismi sende demistim simdi silahı bana uzattı bey sen kendini yorma diyor erkek olsa orta yolu buluruk da kız da nw yaparız bilmem
Canım Allah yardımcın olsun ole düşünme o bi dünyaya gelsin gör..Dünyanın en güzel duygusu anne olmak sana muhtac küçük bi çift göz..lavaboya bile gidemiceksin ben yokken iyi bakarlar mı diye o uyurken iyi mi diye sürekli nefesini kontrol edeceksin..nefesim ona nefes olsun diye hep dua edeceksin sen çok iyi bi anne olacaksın kendini tedaviye koşullandırma en iyi ilaç suan göbüsündeKızlar benim okb hastalığım var. Bebek konusunda bile sevinemiyorum bu ara zor zamanlar geçirdiğim için. Öyle üzülüyorum ki bugün fark ettim karnım normale göre biraz büyümüş. Evliliğe alışmadan hemen çocuk kararı almak onun için yaptığım en büyük kötülük. Depresyon atağım oldu bu aralar görseniz bende büyü olduğunu düşünüp hocaya götürdüler. Hoca ne diyecek? Tabiki var diyecek. Bebek doğduktan sonra psikolojik destek al dedi. Ne yani ilaç tedavisi alıp bebeğimi kayınvalidem büyütsün ilaçların etkisi yüzünden sürekli uyuyan bir anne mi olayım? Tedavi sürecinde evlenmemi söyleyen isteyen destekleyen tüm doktorlardan nefret ediyorum.
Benim kızımın adı da Kumsal erkek olursa kuzey olsun diyodum :))kız olursa Deniz :)Ahahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcak
Yaaa çok güzellerBenim kızımın adı da Kumsal erkek olursa kuzey olsun diyodum :))kız olursa Deniz :)
Bulanti kusma halsizlik yataktan kalkamadim gecen hafta hemen kullandım bak iste bu halleri ben cekiyorum anneler çekiyor isim hakkı annede olması gerekmez mi filan damardan girecez artikAhahahhh bizde oğlumuzda ismini babası koydu Kuzey diye şimdi diyor kız olursa sen koyarsın ama yine erkek olursa ismi belli Güney olcak
Olabilir canım :)Bulanti kusma halsizlik yataktan kalkamadim gecen hafta hemen kullandım bak iste bu halleri ben cekiyorum anneler çekiyor isim hakkı annede olması gerekmez mi filan damardan girecez artik
Kizimizda ismi ben buldum kabul etti yanina ek yaptı bunda da belki de benimle uğraşıyor bilemiyorum
Aynen cnm biseylerle oyalaninca unutuyo insan. Kendini dinledikce hep var gibiKızlar bugün denize gittim hafif yüzdüm evde yatarken ağrılarım o kadar çoktu ki şimdi ağrılarım yok denecek kadar azaldı sanirim yatarak kendimi dinliyormusum..
Çok güzel Nisa da Güneyde canım gönlünce olsun inşallahYaaa çok güzellerbende kız olursa Nisa düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?