2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Allah razı olsun inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı ve gönlünüze göre olur
İnşallah canım annenin bi kızı olmalı bencede inşallah Rabbim farklısınıda tattırır insan farklı olsun istiyo..bide gelsin çok severler çok cilveliler çünkü eşim simdiden basladı nasıl verecem ben seni diye

Canım ben hep yaşıyorum şekerin düşmüş... bende reaktif hipoglisemi var birde insülin direnci o sebepten 2 saatte bir yemezsem şekerim düşüyor en kötü yoğurt veya 3-4 ceviz yiyorum sana da tavsiye ederim en kötü yatmadan 2-3 ceviz içi yersen sorun olmaz....

Allah kolaylık versin canım geçecek inan... yapabiliyorsan bol bol uyumaya çalış belki daha iyi hissedersin...

Eşi ana kuzusu olan var mı? Şimdi benim oğlum olsa büyüdüğü zaman bana, eşimin annesine bağlı olduğu kadar bağlı olsun istemem. Büyük konuşmuyorum yine de

Hevesini kirmayim de ben kız dogurdum ne gogsum büyüdü ne kalça sadece karnima bi top koymuş gibiydi ve herkes erkek diyordu :)
Kisinin yapısına gore değişiyor Allah Gönlünüze gore versin insllah

Ay bende aynen öyleydim, kesin erkek seninki diyodu bi akrabam ama minnoş kızım doğdu :)

Şimdiden göbüşte çıktı, allahım ilk gebeliğim zamanı kendimi çok şişman hissediyodum şimdi ne olacağım acaba

Eşi ana kuzusu olan var mı? Şimdi benim oğlum olsa büyüdüğü zaman bana, eşimin annesine bağlı olduğu kadar bağlı olsun istemem. Büyük konuşmuyorum yine de

Of çok zor, allah yardımcın olsun. İnşallah eşin; seninle aile olduğunu ama annesinin hala annesi olduğunun farkına varır.

Yağız Kıvanç Deniz Çınar bunlar benim beğendiklerim aklıma gelen şimdilik bu kadar :)
Yagiz cok zorlama isim zor solenior deniz unisex cocuk cok zorlanior hayati boyunca karsi taraf arafta kalior gormeden skinti yani kivanc veya cinar en iisi tabi fikrim hepsi guzel yoksa

İşte canım hamileliğin etkileri progesteron hormonu ve östrojen miktarı iyice arttı. Östrojenin en önemli özelliği kalça göbek ve göğüslerde yağ dokusunu arttırmak... sen şindi karbonhidrat içerikli illaki yiyorsun patates havuç ekmek kurufasulye nohut mercimek vs. Bunları bünyeye alınca normalde karaciğer ve kas dokusunda glikojen olarak depolanır... ama östrojen fazla olunca o yaramaz östrojen alınan karbonhidratlarla gelen glikozu sen direkt trigliserit yani yağ dokusuna çevirip, kalça göbek ve göğüs çevresinde depoluyor... yağ dokusu da hafif olduğu için kilo artışı görmüyorsun ama şişmiş oluyorsun... fazla terim kullandıysam kusuruma bakma en basit şekilde yazmaya çalıştım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…