2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
iyi bir psikiyatristle durumu görüşürsün sana emzirme döneminde kullanılabilen ve uyku yapmayan bir tedavi uygular bu sırada gebeliğin surece psikolog görüşmesi ile terapi uygulanabilir ve ataklarının önüne geçebilirsin aklına kötüyü getirme lütfen psikaytrik rahatsızlıklar evlenmene anne olmana yada çalışmana engel değil yeterli guvenebilecegin bir doktorun olsun

bendim canım ama büyük ihtimal teke düşecek yârin netleşecek bir kese düzensizdi bugun kan tahlili verdim saglik ocaginda 7+0 im betam 100.000 ustu hala yüksek bakalim hayırlısı neyse o olsun
Ay canım benim dua edelim grupça inşallah düşmez gönlünce olsun haber et mutlaka

hadi inş normalde hormonlu kıllarım hiiçç çıkmıyor bu aralar göğüsle popuş da tamam benim kesin kızım olacak
Hevesini kirmayim de ben kız dogurdum ne gogsum büyüdü ne kalça sadece karnima bi top koymuş gibiydi ve herkes erkek diyordu :)
Kisinin yapısına gore değişiyor Allah Gönlünüze gore versin insllah

Hevesini kirmayim de ben kız dogurdum ne gogsum büyüdü ne kalça sadece karnima bi top koymuş gibiydi ve herkes erkek diyordu :)
Kisinin yapısına gore değişiyor Allah Gönlünüze gore versin insllah
ay bi sevineyim demiştim :) sezeryanla doğum yapıyorum son hakkım 2 oğlum var sağlıkla bide kızım olsa diye ayaklandım ama rabbim neyi layık görürse artık

bizim evde kız isteyen tek benim oğlanlar kız olursa sevmeyiz kafasında eren koyacaklarmış adını eren olsun diye dua ediyolar eşimde kız sevgisini bilmediğinden bence oğlum olsun diyo

ay bi sevineyim demiştim :) sezeryanla doğum yapıyorum son hakkım 2 oğlum var sağlıkla bide kızım olsa diye ayaklandım ama rabbim neyi layık görürse artık
Ayy demiyeydim de az daha sevineydin keşke Allah gönlüne gore versin canım kişiden kişiye vücut yapısına gore değişir benle beraber kız doğuran kuzenim iki uç katına çıkmıştı kalça ve gogusler demem o ko vücuda gore değişiyor inşallah sağlıklı bi kızınız olur :)

Allah razı olsun inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı ve gönlünüze göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…