2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yaaa çok sevindim maşallah darısı bizim başımıza inşallah canım

Kizlar ilk kizimda sabah kahvalti sofrasini aksam esim gelmeden acele topladigimi bilirim ev basima yikilacakmis gibi gelirdi bu zamana kadar ev islerini nasil yapmisim diye dusunurdum ama 3 aydan sinra gecti.Ikincide en belirgin ozellik refluydu bisey yiyip icince enseme kadar bi yanma hissederdim o da gecti bunda ise en belirgin koku hassasiyeti,uykuya duskunluk.:)ama tunelin sonu aydinlik 3 aydan sonra gecip gidiyor

insan hic gecmicek sanıyor benim iki hamileligimde kopya oldu oglumdada mutfaktan igrenme bol bulanti kusma yasadim buda ayni o uzun sürdü ama bunda erken bitmesini umut ediyorum:))))

insan hic gecmicek sanıyor benim iki hamileligimde kopya oldu oglumdada mutfaktan igrenme bol bulanti kusma yasadim buda ayni o uzun sürdü ama bunda erken bitmesini umut ediyorum:))))
insallah biter canim valla bi an insan hep boylr surecek zannediyor :)o mutfaktan tiksinme Allahin emri gibi her gebeye ugruyor galiba:))

İyi geceler herkese biz eşimle 2 günlük bir tatil kaçamağı yaptık ikimize de çok iyi geldi Evde heryer kokuyor oralarda da koktu ama sanki daha iyiydim denize girdim yürüyüş yaptım çok iyi geldi
İmkanınız oldukça temiz havaya çıkın derim Hamile kalmadan 2 ay önce sigarayı bırakmıştım zaten ama tek tük içiyordum çok şükür şuan sigara dumanından tiksiniyorum midemi bulandırıyor inşallah bir daha içmem
Karı koca rakı balık yapmayı çok severdik Cunda'ya gidip yapamayınca dank etti hayatın Başka bir boyutuna geçtiğimiz
Yarın doktor kontrolü var inşallah kalbini duyacağız bebişimizin
Umarım hepinizin keyfi yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…