2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sen ne durumda sin canim belirtilerin varmı geçti mi
Hiç belirtim yok hala arada sancı giriyor ufak tefek uyku halim biraz azaldı... sokakta alışveriş merkezi gibi yerlerde önümde yürüyen insanların ter kokularını ve parfüm kokularını alınca midem bulanıyor hemen oradan yok olmak istiyorum onun dışında bir şikayetim yok :)))

Merhaba tüm tatlış hamişlere..
Bu konu hakkında yazını görünce balıklama atladım. Daha bugün reaktif hipoglisemiyi araştırdım. Bende 8 haftalık hamileyim. Ve bende önceden beri arada sırada yemeklerden bi kaç saat sonra kan şekeri düşmesi oluyor. Karnım çok fena açılıyor, ellerim titriyor ve bayılacak gibi hissediyorum. Bi kaç bişey atıştırdıktan sonra toparlıyorum. Yaşadığım reaktif hipoglisemiymiş. Ama şu anda bebeğe zararı olur mu? Allah korusun çok düşük kan şekeri düşüğe bile sebep oluyormuş. Çok korktum böyle şeyler okuyunca.

Yaz donemi maalesef böyle devam eder bulantı olmamasina sevindim bende bi kaç gündür bulantı kusma kalmadı sadece progesteron da galiba halsizlik oluyor o kadar

Ben diyetisyene gittim benim için reaktif hipoglisemimi düzenleyecek bir diyet programı uyguladı... bence önce bir dr a gidip sendeki belirtileri söylersen zaten tsh t3 t4 hormonları açlık kan şekeri glukoz ve açlık insülini ölçerler ona göre sana bir diyet programı yaparlar ona uyunca herşey düzeliyor... ben saati saatine ve besinlerime dikkat ederek besleniyorum... azıcık karbonhidrat alsam hemen şekerim ve beraberinde tansiyonum düşüyor... şekerli şeyleri meyveleri bile tek başına yemiyorum yanında mutlaka yoğurt olmak zorunda.... istersrn sende bir dahiliye uzmanı ve onun önereceği diyetisyene gidip bu durumu çözebilirsin çünkü hamilelik uzun bir maraton mümkün olduğunda kontrollü ve sağlıklı olmalıyız...

Sağol canım evet karbonhidrat alıyorum o zaman dikkat edeyim çok sağol

Ahhhh canım benim benim eşimde de okb var... hemde 15 yaşından beri şimdi 37 yaşında öyle çokta ilaçla geçen birşey değil ilaçlar geçici düzeltiyor... gerçi tam senin tanını bilmiyoruz ama nacizane sana tavsiye vermek istiyorum... takıntı mı geldi çık dışarı gez yada kendine seni mutlu edecek bir hobi bul... ya da hamilelik günlüğü falan tut normalde yapmadığın farklı birşeyler yap... belki daha iyi hissedersin... Allah sana kolaylık versin umarım tez zamanda kendini rahatlatacak birşeyler bulursun

Kadın Doğum doktoru glikoz, tsh,t3 t4 hormonlarına baktı sadece tsh biraz düşük çıktı 0.11 diğerleri normal çıktı. 15 gün sonra tsh a bakalım dedi tekrardan. Hamilelikten önce insülin direncine de baktırmıştım. Sıkıntı yoktu. Ama bu aralar midem hiç bişey almadığından çok sağlıksız besleniyorum. Karbonhidratı da abarttım sanırım. Ama canım yemek yemek istemiyor doktor verse de nasıl uyarım bilmiyorum. Ne yiyeceğimi şaşırdım resmen.

Hersey olacagina varir cnm dusunmemek lazm
Aynen canm taktikca kafayı yicem yoksa iki güne bir kahverengi leke geliyor en iyisi
Canm hemogram da şekerin kaç çıkıyor? Benim 80 çıkmış da bana düşük geldi daha doktora göstermedim tatilde olduğu icin

Besinler arasında düşük karbohidrat yüksek protein içerikli yiyebildiklerinle olabildiği kadar devam edersin tatlım...

Benim açlık 100 çıkıyor ama benim toklukta problem var tokluk normalde 120-130 çıkması lazım benim 72 çıkıyor... birşeyler yediğimde 2 saat içinde çok düşüyor şekerim benim sorunum bu umarım düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…