- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.921
HAkkımızda en hayırlısı neyse o olsunSizin durumunuz farkli cunku keseniz henuz cok kucuk. Belki gec dollenmedir. Insallah hakkinizda hayirlisi olur. Benim suan 9mm ve gözükmediği için bu tani kondu
Benimde öğrenir öğrenmez 29 çıkmıştı canım geçen günde 45 cikti ama ben netten baktim hamile iken zaten yukseliyormus. Bende 3 hafta sonra gidecem doktora o zaman soracağım umarım geç olmaz. Soda incir dereotundan uzak duruyorum ben çıkmasın diye. Benim prolaktin çıkarkenki göğüs ağrısı koltuk altına vuruyordu şimdi öyle agrım yok tam tersi göğüslerim oglumdaki gibi ağrımıyor.ben 2 sene önce öğrenmiştim ilk 69 idi sonra ilaçsız 36 ya düştü aslan pençesi ile sonra ilaçla 1 e kadar düştü. Doktora sorarsan bana da bildirir misin canm ben yazliktayim doktora gidemiyorumBenim kimyasal gebelikten sonra 64 cıktı. Emar sonucum temiz çıktı dostinexten sonra 18 oldu. Doktor hamile kalmama izin verdi. Öğrendiğim an hemen gittim kan verirken prolaktin de dedim. 39 cıktı. Kadın doğum doktoru yüksek ama müdahale edemeyiz bu durumda dedi. Göğüslerim çok açıyordu ama geçti. Bebiştenmis :) nette Allah korusun dusuk olabilir yazıyordu. Ama herhalde o çok daha yüksek değer için. Bilemiyorum şuan ben. Haftaya başka doktora gidecem bundan memnun kalmadım. Ona da sorarım canım
Hakkında hayırlısı olsun canm tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah. Bende 3 yıl önce yaşadım 7 haftalikti kalbi durdu seni çok iyi anlıyorum. Allahım yar ve yardımcın olsun.Merhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
CanmmmmmKizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
Yaa bugün bu aldığımız 3.haber çok üzgünüm Allah’ım gönlünüzden geçeni tez zamanda nasip eder inşallah canımKizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
Canm geçen hafta olan bebek bu hafta nasıl olmuyor başka bir doktora gitseydin belki ultrasyon cihazından kaynaklidirKizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
Çok geçmiş olsun yolk sac var mıydı? O geçen hafta ki ultarason kağıdın varsa yüklesene buraya bakalım bebek varsa boyutu da yazar.Kizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
iğne verdi doktor. Onu yaptırdım yarında doktora gideceğim. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.Cnm içini ferah tut düşük değildir ama tehliken var büyük ihtimalle yat hiç kalkma atlatırsın
Gittim cnm iki doktora gittim ikiside ayni seyi soyledi.tiptaki adi missed abortus mus yani kaybedilmis gebelik dedi doktorumCanm geçen hafta olan bebek bu hafta nasıl olmuyor başka bir doktora gitseydin belki ultrasyon cihazından kaynaklidir
Gecen jafta kanama sikayetiyle gitmistim.ilaclarimi biran once alacam diye aklima ultrason kagidi falan gelmemisti.doktorlarda vermemistiÇok geçmiş olsun yolk sac var mıydı? O geçen hafta ki ultarason kağıdın varsa yüklesene buraya bakalım bebek varsa boyutu da yazar.
Canm benim çok üzüldüm Allahım sabır versin en yakın zamanda en sağlıklısıni nasip etsin inşallah. Çok iyi bilirim bu duyguyuGittim cnm iki doktora gittim ikiside ayni seyi soyledi.tiptaki adi missed abortus mus yani kaybedilmis gebelik dedi doktorum
Anladım tekrardan çok geçmiş olsun canımGeen haft
Gecen jafta kanama sikayetiyle gitmistim.ilaclarimi biran once alacam diye aklima ultrason kagidi falan gelmemisti.doktorlarda vermemisti
Cnm kendini çok yıpratma belki bir yanlişlık vardır yoksa dahi tez zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallahKizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
Canım inşallah başka bir ayda bulusuruz yine. Allah sağlıklı hayırlı ve en kısa zamanda enesine kavuştursun.Kizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
canim ilk gebeligimde 3 aydan sonra başladım son 3 ay çılgınca seyler yaptim bunun icinBugun karnim kasiplarim agridi yok üşütmüs gibi bide goguslerim aciyo bisey yapan varmi artik catlak kremlerine baslamalimi
Tesekkir ederimm cnmm bünyeylede alakali sanirim soylediklerjne bakicam nettencanim ilk gebeligimde 3 aydan sonra başladım son 3 ay çılgınca seyler yaptim bunun icinlieracla başladım 3. aydan sonra 6 . aydan sonra benim karnım tam anlamiyla büyümeye başladı internetten bir yag karisimi buldum 4 5 farkli yagi aktardan aldim karistirdim gobegime surdum hem lierac hem yag karışımı 7. aydan sonra baktim cok gerildi karnim ergenlikten kalan bacak catlagim oldugu icin cok korkuyordum alternatif aradım sitrivectin cd diye bir kisiklik kremi olarak geciyor ama ilk catlaklarda kullanim amacli cikarilmis azcik pahali 450 kusurdu o zaman 3 tüp bitirdim 2 ayda ve ozon yagi kullandim her gun peeling yaptım banyoda baya uğraştım yani sonuç olarak çatlamadım ve benim karnım çok büyüdü 48 kiloyla hamile kaldim 68 le dogum yaptim oğlumda iri dogdu 4100 gr normal bir gebeye gore karnım ekstra büyüktü yani sonuç olarak dedigim gibi çatlamadım bakalim bunda ne olacak uzun oldu azcik
tabi genetik etkisi cok ama yinede sansa birakma :)) ilk gebeligimde cok takmiştim bunda çokta sorun etmiyorumTesekkir ederimm cnmm bünyeylede alakali sanirim soylediklerjne bakicam netten
Sağlıklıdır cnm ama senin kesinlikle yatman lazım ne yazık ki en ufak ihmalin telafisi olmuyor ben de 3yıl evvel yine hamileydim kanamam vardı 3yaşındaki kızımı kaldırmıştım oyun oynuyorduk 5-6 saat sonra şiddetli kanamam başladı ve düşük yaptım sende birşey yoktur ama dikkat etiğne verdi doktor. Onu yaptırdım yarında doktora gideceğim. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?