- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.881
İnşallah birşey olmaz canım. Çok teşekkür ederimKorkma canım şakın sıkıntı yapma stres yapma benim arkadaşım bebeğinin kalp atışını duymaya gittiğinde şarıl şarıl kan akıyormuş ama doktoru wc dışında kalkmayı yasaklamıştı.şiödi doğdu oğlu oldu Allah’ın izniyle bişey olmaz
Tamam o zaman canm okey verdiyse en rahatı uçak. Şimdiden iyi tatillerU Umutherzaman @erik3588 konuştum doktorla uçak için okey verdi bigün gel rapor yazıyım dedi ama b12 vitaminim düşükmüş iğne yazacakmış
Uzan dinlen canım hemen. benim de dun geldi kahverengi 2 güne bir geliyor. Düşük olsa ağrın da olur ve pihtili gelir.insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canm içini ferah tut.Kızlar 7. Haftada pembe renkli bir kanamam olmuştu. Doktor proluton depot igne vermişti. Kalp atışını duyduk. Bugune5 kadar bir kaç kere kahverengi lekelenme yaşadım. Bugün baya baya kırmızı kan geliyor. Herhangi bir pıhtı yok. Doktorum ameliyattaymış çıkınca telefonla görüşecegim ama sizce bu düşük olabilir mi
Sağol canım bide eşim iZin verirse çok pimpirikli ikna etmek zor oluyor inşallah iZin verir Trabzon’a gidicem köye çok bunaldım buradaTamam o zaman canm okey verdiyse en rahatı uçak. Şimdiden iyi tatiller
Valla çok iyi geliyor ya ev dışına çıkmak morel de önemli sonuçta izin verir bence temiz hava mis gibi trabzonSağol canım bide eşim iZin verirse çok pimpirikli ikna etmek zor oluyor inşallah iZin verir Trabzon’a gidicem köye çok bunaldım burada
Bu akşam ısrar Edicem bakalım hayırlısı memleket hasreti çekiyorum şuanValla çok iyi geliyor ya ev dışına çıkmak morel de önemli sonuçta izin verir bence temiz hava mis gibi trabzon
çok sıcak cook buharlasicaz valla firsat buldukça dusa giriyorum bulantiyi da hafifletiyor biraz da olsaAllahım çok sıcak
çok ağrım yok şükür hergün. Pıhtı da yok . Sizlerle konuşmak iyi geldi teşekkürlerUzan dinlen canım hemen. benim de dun geldi kahverengi 2 güne bir geliyor. Düşük olsa ağrın da olur ve pihtili gelir.insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canm içini ferah tut.
Evet 19 mayısKızlar sizin son adet tarihiniz 19 mayıs mı
Cnm içini ferah tut düşük değildir ama tehliken var büyük ihtimalle yat hiç kalkma atlatırsınKızlar 7. Haftada pembe renkli bir kanamam olmuştu. Doktor proluton depot igne vermişti. Kalp atışını duyduk. Bugune5 kadar bir kaç kere kahverengi lekelenme yaşadım. Bugün baya baya kırmızı kan geliyor. Herhangi bir pıhtı yok. Doktorum ameliyattaymış çıkınca telefonla görüşecegim ama sizce bu düşük olabilir mi
Çocukluğum ya. Hep dilim yapışık kalırdıbiz adanalilar olarak eskimo deriz hepiniz anlarsiniz sandimcanim süt su bal plastik bardaga koyup karistiriyorum buzluga atip dondurup yiyorum
doktorumla konuştum gebelige zararı olmayan ilaçlar dedi,çok bulanirsa icebilirsin dedi,zaten suan mide bulantilarini en yoğun dönemine edin gittikçe azalacak dedi 1 2 haftayaCanim kemoterapi hastalarinin bagisikliklari o kadar düşüyorki zarari olacak ilaci zaten onlara veremezler normal zamanlar icin gebelik disi bulantilar icin cok güzel bir mide bulantı ilaci uzerine tanimam dene bence ise yariyorsa kullan bende ise yaramadı druna danis tabi yine ama ben cok dr degismek zorunda kaldim zararli diyen gormedim
Tamam canım haber veririmAynen cnm onada az kaldi ins. Yarjn doktordan sonra yazarsin cnm.ne dedi diye
Kızlar doktor bana enfeksiyon için spramax diye bir ilaç verdi hamile olduğumu bilerekten. Bir tür antibiyotik. Ictigime pişman oldum. 1 kutu bitti. Diğerini de 2-3 güne bir iç demişti. Devam edim mi bırakayım mı sizce. Bebeği etkiler diye korkuyorum. Prolaktin için ilaç vermedi mesela bana bebeğe zararli diye. Ne yapsam ki. 1 kutu yeter galiba
Bnmde 19 mayıs ama doğum tarihim sizden 1 gün fazla gösteriyor niye kiEvet 19 mayıs
Aminnn insallah insallah cumlemize nasip olsunteşekkür ederim arkadaşım.. hayırlı olsun allah sağlıla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Darısı bize inşallahh
İnsan heycanli oluyor tabi ama Allahin izniyle rahat ol sorn cikma ihtimali cok nadir Rabbim yar ve yardmcmiz olacaktir insallah az kalmis guzl hberlerni bekliormBenimde 21 temmuz cumartesi çok heyecanlıyım :)) bizim burda iki haftada bir çağırıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?