2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Uzan dinlen canım hemen. benim de dun geldi kahverengi 2 güne bir geliyor. Düşük olsa ağrın da olur ve pihtili gelir.insallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canm içini ferah tut.

Cnm içini ferah tut düşük değildir ama tehliken var büyük ihtimalle yat hiç kalkma atlatırsın

doktorumla konuştum gebelige zararı olmayan ilaçlar dedi,çok bulanirsa icebilirsin dedi,zaten suan mide bulantilarini en yoğun dönemine edin gittikçe azalacak dedi 1 2 haftaya

Kızlar doktor bana enfeksiyon için spramax diye bir ilaç verdi hamile olduğumu bilerekten. Bir tür antibiyotik. Ictigime pişman oldum. 1 kutu bitti. Diğerini de 2-3 güne bir iç demişti. Devam edim mi bırakayım mı sizce. Bebeği etkiler diye korkuyorum. Prolaktin için ilaç vermedi mesela bana bebeğe zararli diye. Ne yapsam ki. 1 kutu yeter galiba

Canım sakın antibiyotiği yarım bırakma, tekrarlarsa bu sefer bi üst antibiyotiğe geçmek zorunda kalırsın.

Doktorun bilerek yazmış, korkma zararı olmaz bebeğe.

Benimde 21 temmuz cumartesi çok heyecanlıyım :)) bizim burda iki haftada bir çağırıyorlar.
İnsan heycanli oluyor tabi ama Allahin izniyle rahat ol sorn cikma ihtimali cok nadir Rabbim yar ve yardmcmiz olacaktir insallah az kalmis guzl hberlerni bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…