- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.941
Canım yaÜzüntümü paylasan güzel sözlerini esirgemeyen tüm arkadaslarima tesekkur ederim.rabbim sizinkilere ve sizlere saglik versin.
Tabi kuzum sorarım. Nette 8.haftada yükselmeye başlıyor. Son haftalarda da artık 3 kat mı ne oluyormuş. Belki de normaldir. Dediğim gibi bu doktora pek güvenim kalmadı :) ama normal gibi değerlerimizBenimde öğrenir öğrenmez 29 çıkmıştı canım geçen günde 45 cikti ama ben netten baktim hamile iken zaten yukseliyormus. Bende 3 hafta sonra gidecem doktora o zaman soracağım umarım geç olmaz. Soda incir dereotundan uzak duruyorum ben çıkmasın diye. Benim prolaktin çıkarkenki göğüs ağrısı koltuk altına vuruyordu şimdi öyle agrım yok tam tersi göğüslerim oglumdaki gibi ağrımıyor.ben 2 sene önce öğrenmiştim ilk 69 idi sonra ilaçsız 36 ya düştü aslan pençesi ile sonra ilaçla 1 e kadar düştü. Doktora sorarsan bana da bildirir misin canm ben yazliktayim doktora gidemiyorum
İlk gebelik miydi senin de canım ? Vardır bir hayır diyorum sabahtan beri ben de nasibimiz neyse onu yaşıyoruz :/Üzüntümü paylasan güzel sözlerini esirgemeyen tüm arkadaslarima tesekkur ederim.rabbim sizinkilere ve sizlere saglik versin.
Uzme lutfen kendini Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar bebegin olur güzel haberler verirsin bizeGeçen hafta 8mm bu hafta 9mm .yüzde 500 boş dedi ve bildiğimiz en iyi doktordu bu. Yarın yine bakarım ama eşimde doktor olduğundan umutlanamiyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah biraz vücudun kendini toplasin tekrar sağlıklı bi bebegin olur kendini çok yıpratmaGeen haft
Gecen jafta kanama sikayetiyle gitmistim.ilaclarimi biran once alacam diye aklima ultrason kagidi falan gelmemisti.doktorlarda vermemisti
Canım inşallah başka bir ayda bulusuruz yine. Allah sağlıklı hayırlı ve en kısa zamanda enesine kavuştursun.[/Q3UOTE]
Amin cok saolun.cumlemizi yavrularimiza kavustursun rabbim.evet ilk cocugum olacakti
Merhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
Kizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
Benim zaten 8.haftada 45 cıktı sürekli baktırmak gerekiyor sanırım. Benim 7.haftada bir kaybım olmuştu acaba prolaktinden dolayı oldu bilmiyorum düşük yaparmis miTabi kuzum sorarım. Nette 8.haftada yükselmeye başlıyor. Son haftalarda da artık 3 kat mı ne oluyormuş. Belki de normaldir. Dediğim gibi bu doktora pek güvenim kalmadı :) ama normal gibi değerlerimiz
Cnm bnm Rabbim tez zamanla saglikla nasip etsin insallah maalesef bu gibi durumlar cogumuzun basina geldi insallah bu son sinavindir ve Rabbim sni mukafatlandirirKizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
hayırlısı olsun arkadaşim,herkez hayatinda böyle şeyler yaşiyor malesefMerhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
canım geçen sene 18.haftada ilk sorun ortaya çıkmıştı benim kaybettim bebegi inan gebeligin ortasında böyle bi haber almak daha sarsici ve zor,hakkinda hayirlisi kisa sure sonra tekrar baslarsiniz calismalaraKizlar malesef bende olumsuz sonuc alanlardanim dün ogrendim bu haberi yeni kendime gelebildim aglamaktan helak oldum.gecen jafta olan bebek bu hafta yok.doktorum cumaya bi daha bakalim ama yuzde 1 ihtimali bekliyoruz dedi.cok uzuldum ama nasibimizde yokmus ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?