2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Tabi kuzum sorarım. Nette 8.haftada yükselmeye başlıyor. Son haftalarda da artık 3 kat mı ne oluyormuş. Belki de normaldir. Dediğim gibi bu doktora pek güvenim kalmadı :) ama normal gibi değerlerimiz

Geçen hafta 8mm bu hafta 9mm .yüzde 500 boş dedi ve bildiğimiz en iyi doktordu bu. Yarın yine bakarım ama eşimde doktor olduğundan umutlanamiyorum
Uzme lutfen kendini Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar bebegin olur güzel haberler verirsin bize

Rabb'im en kisa zamanda hayirli, saglikli, omurlu, guzel evlatlar nasib etsin insaallah.. Bizim icin konusmak cok kolay biliyorum, lakin yarin hepimizin basina ne gelecegini Allah bilir. Rabb'im herseyin en hayirlisini en guzelini nasib etsin.

Tabi kuzum sorarım. Nette 8.haftada yükselmeye başlıyor. Son haftalarda da artık 3 kat mı ne oluyormuş. Belki de normaldir. Dediğim gibi bu doktora pek güvenim kalmadı :) ama normal gibi değerlerimiz
Benim zaten 8.haftada 45 cıktı sürekli baktırmak gerekiyor sanırım. Benim 7.haftada bir kaybım olmuştu acaba prolaktinden dolayı oldu bilmiyorum düşük yaparmis mi

Cnm bnm Rabbim tez zamanla saglikla nasip etsin insallah maalesef bu gibi durumlar cogumuzun basina geldi insallah bu son sinavindir ve Rabbim sni mukafatlandirir

hayırlısı olsun arkadaşim,herkez hayatinda böyle şeyler yaşiyor malesef

canım geçen sene 18.haftada ilk sorun ortaya çıkmıştı benim kaybettim bebegi inan gebeligin ortasında böyle bi haber almak daha sarsici ve zor,hakkinda hayirlisi kisa sure sonra tekrar baslarsiniz calismalara

@ankamir Freckless kizim olsunn sizin için inanılmaz üzüldüm. Umarım bu bebeklerimizi son kaybedişiniz olur. Bir dahajine daha sıkı tutunur bebekedimiz hayata.
Kanamasi olan arkadaşlar umarım hicbir sorun yaşamazsiniz bubsurwcte. Evet kanamanın varligi oldukca tedirgin edici bir durum ama çogukisi hatta hamileliği boyunca bile kanama yaşayan insanlar var. İçinizi ferah tutun. Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrularınizi.

Tabi bunları okuyan insanlar olarak bizde çok korkuyor ve tedirgin oluyoruz. Bu sebeple ben sabah kalkar kalkmaz hemen doplerimden bebeğimin kalbini dinledim. Çok şükür kalbi pir pir atiyor. Çok Dinlemediğiniz sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bu gibi durumlarda bence hayat kurtarıyor o minik alet. Öneriyorum yanü. Eğer doplerim olmasa bugyn doktorun yolunu tutacaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…