- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.901
İnsan heycanli oluyor tabi ama Allahin izniyle rahat ol sorn cikma ihtimali cok nadir Rabbim yar ve yardmcmiz olacaktir insallah az kalmis guzl hberlerni bekliorm
Netten de baktım da hamilelikte kullanılıyormuşCanım sakın antibiyotiği yarım bırakma, tekrarlarsa bu sefer bi üst antibiyotiğe geçmek zorunda kalırsın.
Doktorun bilerek yazmış, korkma zararı olmaz bebeğe.
Canm prolaktin için niye ilaç vermesi gerekiyor? Prolaktinin mi yüksek kaç cıktı hamile iken? Benimde gebe kalmadan önce yüksekti dostinex içtim hatta geçen hafta 45 cikti prolaktinim yüksekligi bebeğe zararlı mi bilemedimKızlar doktor bana enfeksiyon için spramax diye bir ilaç verdi hamile olduğumu bilerekten. Bir tür antibiyotik. Ictigime pişman oldum. 1 kutu bitti. Diğerini de 2-3 güne bir iç demişti. Devam edim mi bırakayım mı sizce. Bebeği etkiler diye korkuyorum. Prolaktin için ilaç vermedi mesela bana bebeğe zararli diye. Ne yapsam ki. 1 kutu yeter galiba
Bende onceden uc tbe yaptirdim sni cok ii anliyabiliorm ama kese duzgnse cok skntibolcani sanmam basindan belli oluyor zaten saglikli olup olmayacagi. Hic sitres yapma hersy guzlbolck insallahAmin canım inşallah. Bende senin güzel haberlerini bekliyorum. Benim tüp bebekte o yüzden biraz stresliyim galiba :)
Benim kimyasal gebelikten sonra 64 cıktı. Emar sonucum temiz çıktı dostinexten sonra 18 oldu. Doktor hamile kalmama izin verdi. Öğrendiğim an hemen gittim kan verirken prolaktin de dedim. 39 cıktı. Kadın doğum doktoru yüksek ama müdahale edemeyiz bu durumda dedi. Göğüslerim çok açıyordu ama geçti. Bebiştenmis :) nette Allah korusun dusuk olabilir yazıyordu. Ama herhalde o çok daha yüksek değer için. Bilemiyorum şuan ben. Haftaya başka doktora gidecem bundan memnun kalmadım. Ona da sorarım canımCanm prolaktin için niye ilaç vermesi gerekiyor? Prolaktinin mi yüksek kaç cıktı hamile iken? Benimde gebe kalmadan önce yüksekti dostinex içtim hatta geçen hafta 45 cikti prolaktinim yüksekligi bebeğe zararlı mi bilemedim
Merhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
hakkın da hayırlısı olsun canm çok geçmiş olsunMerhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
Yaaa çok üzüldüm canım benim günlerimiz hemen hemen aynıydı Allah’ım tez zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin güzel arkadaşım herşeyde vardır bir hayır asla kötüye yorup kendini üzme sakın ben inanıyorum tez zamanda yeniden anne olacaksınMerhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
Ayy canim ya üzülme vardir bir hayır insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik gecirir bebegini sag salim kucagina alirsinMerhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
Üzülme canım Allah hayırlısını versin bidaha verir inşallah başka doktorlara görünmeden falan da bişey yaptırmasan mı acaba hiçbir şeye belli olmuyor çünküMerhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
Cnm bnm kese 5 sonra 8 dediginde anlamistim benim gebeligimde ayniydi gelisemedi bebegi kalp atisini da duydum ama cok yavas buyudugu icin en son kalp de durdu Rabbim cok buyuk sabir versin insallah tez zamanda tekrr saglikli sihayli nasip olsun sni cok ii anliyorum ama hersey Allahtan demekki sagliksizmis bu bebek dr bna sevnmelisin dogsaydi skintiydi dedi hep bnu dusunerek rhatlattm kendmi Allaha emntsnMerhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
Cnm bnm kese 5 sonra 8 dediginde anlamistim benim gebeligimde ayniydi gelisemedi bebegi kalp atisini da duydum ama cok yavas buyudugu icin en son kalp de durdu Rabbim cok buyuk sabir versin insallah tez zamanda tekrr saglikli sihayli nasip olsun sni cok ii anliyorum ama hersey Allahtan demekki sagliksizmis bu bebek dr bna sevnmelisin dogsaydi skintiydi dedi hep bnu dusunerek rhatlattm kendmi Allaha emntsn
Ya çok üzüldüm, hakkında hayırlısı olsuninşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin bize. Ama 1 hafta daha beklese miydiniz? Kesin emin mi doktorunuz?
hakkın da hayırlısı olsun canm çok geçmiş olsun
Yaaa çok üzüldüm canım benim günlerimiz hemen hemen aynıydı Allah’ım tez zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin güzel arkadaşım herşeyde vardır bir hayır asla kötüye yorup kendini üzme sakın ben inanıyorum tez zamanda yeniden anne olacaksın
Ayy canim ya üzülme vardir bir hayır insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik gecirir bebegini sag salim kucagina alirsin
Üzülme canım Allah hayırlısını versin bidaha verir inşallah başka doktorlara görünmeden falan da bişey yaptırmasan mı acaba hiçbir şeye belli olmuyor çünkü
Hepinize çok teşekkür ediyorum .Allaha emanet olunCnm bnm kese 5 sonra 8 dediginde anlamistim benim gebeligimde ayniydi gelisemedi bebegi kalp atisini da duydum ama cok yavas buyudugu icin en son kalp de durdu Rabbim cok buyuk sabir versin insallah tez zamanda tekrr saglikli sihayli nasip olsun sni cok ii anliyorum ama hersey Allahtan demekki sagliksizmis bu bebek dr bna sevnmelisin dogsaydi skintiydi dedi hep bnu dusunerek rhatlattm kendmi Allaha emntsn
Belki daha yeni olusumdur gec dollenebilir Allahtan umit kesilmez insallah hersy guzl olur beklemek cok zor biliyorum ama hamilelik cok guzel bir okadarda cok zorlu bir donem Rabbim insallah gzl hberler almani nasip etsinBebişimiz sanırım bizimle değil
Bugün 8+1 hem karnımdan hem vajinal ultrasonla baktı kalp atışı yok doktor çok rahat ve samimi bir şekilde olabilir böyle şeyler diye haftaya bugün yine çağırdı
Yolk sac şekli güzelmiş boyutu 2 küsür milimmiş eğer 5 milimin üzerinde olursa ve kalp atışı olmazsa patolojik diyebiliriz dedi
Hakkınızda hayırlısı olsunMerhabalr bugün kalp atışını duymayı bekliyordum ama malesef duyamadım. Boş gebelik mis. Hayırlısı tabi Allahtan herşey. Vardır bir hikmeti. Şubat annesi olamayaacgim. Kese düzenli olduğundan beklemiş doktorum ama yavaş gelisimden terslik olduğu beliymiş. Yarın sonlanacak nasipse. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Takibinizdeyim cinsiyetlerinizi merak ediyorum. Umarım herşey gönlünüzce olur. Çok korkmayın kızımda kanamam çoktu ama onu sağlıkla kucağıma aldım. Bunda ise olmadı. Hepinize herşeyin hayırlısını diliyorum
Umarım güzel ve hayırlı haberler alırsınızCevap yazan güzel dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkürler
Çok ümitli değilim ama başka bir doktora gidicem 2 gün sonra bakalım eğer bize nasipse bu Bebek orada bir yerdedir nasip değilse eğer ne desem boş
Evet kese düzenli diye beklemiş. Vajinal muayenede epey baktık ama kese de hiç bir şey gözükmüyordu. Eğer sadece karından bakildıysa duyulmayabiliyormus. Ama 8mm bir hafta da 9mm olmazmisHakkınızda hayırlısı olsunBen de bugün kalp atışı hevesiyle gittim ama duyamadık fakat doktor kesin bir şey söylemek için erken dedi haftaya tekrar çağırdı şimdi başka bir doktora da gidicem tabi ama çok umutlu değilim :/
Kese şekli ve yolk sac düzgün diye mi bekledi acaba?
Sizin durumunuz farkli cunku keseniz henuz cok kucuk. Belki gec dollenmedir. Insallah hakkinizda hayirlisi olur. Benim suan 9mm ve gözükmediği için bu tani konduHakkınızda hayırlısı olsunBen de bugün kalp atışı hevesiyle gittim ama duyamadık fakat doktor kesin bir şey söylemek için erken dedi haftaya tekrar çağırdı şimdi başka bir doktora da gidicem tabi ama çok umutlu değilim :/
Kese şekli ve yolk sac düzgün diye mi bekledi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?