2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gunaydin kizlar..
Dun ben de bulantilardan ve kusmadan hastanelik oldum sonunda. Kayiplari olan arkadaslar oldugu icin yazmak istemedim. Cumaydi randevum normalde kalp atisi icin. Ama cok bulantim olunca doktorum gel dedi bugun. Gidince bakti karindan ulstrasonla duyduk sukur kalp atisini. Sonra da serum taktirdi bana ve bulanti icin ilac verdi. Serum cok da fazla etki etmedi ama yine de rahatlatti diyebilirim. Gece yatarken de verdigi ilaci kullandim. Gunlerdir ilk defa rahat bir uyku uyudum. Bulantisiz deliksiz. Sukurler olsun. O kadar rahatlatti ki ilac anlatamam.

Sevindim canım inşallah bende bi pazartesi günü gelse de gitsem doktora düşük tehlikem vardı şuan ne durumdayım çok merak ediyorum

İyi haberlerini bekliyoruz canım
bebeğim iyi çok şükür. Çok hareketliydi. Kesenin arkasında kanama alanı var. Onun için progestan verdi sabah akşam fitil olarak kullanacağım. Pazartesi günü de tekrar kontrole gelecegim. Destekleriniz için çok teşekkür ederim

canım benim vardır böyle olmasında da bir hayır mutlaka..üzülme diyemicem..çok üzülmemeye çalış..allahım inşallah hayırlı zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin..

Nette yapar yazıyordu. Şubat ayındaki kimyasal gebeliği ben de ona bağladım. 64 çıkmıştı. Belki ondan sonra yükseldi bilmiyorum vallaha
Valla bu bebek için bütün tedbirleri aldım kan sulandırıcı prolaktin vb.ben elimden geleni yaptım canm kaç haftadır yatiyorum düşük tehlikem.var diye. Allahin dediği olur kısmette varsa nasip olur. Yoksa da ne yaparsak yapalim sonuç degismez. Inşallah bu sefer hayırlısı ve sağlıklısı ile alırız kucagimiza

8+3 haftaligim cnm. Bulantin var mi o da hafifledi benim eskiye göre. Rüyamda da ultrasyona giriyorum kedi varmis içimde bebek yerine baya korku içinde uyandım
S sametuche benimkiler küçülmedi ama baya uzun zamandır ağrı sızı hassaslık hiç bir şey yok bir kaç gündür bulantımda yok hatta tatlı yiyemiyordum tiksiniyordum o da geçti umarım artık belirtiler hafiflediği içimdir.. Bende rüyamda ikidir bebek emzirdiğimi görüyorum. Hamile bir kadın bu rüyayı görürse hamileliğinden kurtulacağına işarettir diyo. O ne demekse artık

o nasıl olmuş canım öyle?kanaman fln mı olmuştu?inşallah güzel haberlerle gelirsin cuma günü..

Canım lütfen aklına böyle bişey getirme. Kurtulma demek doğum demek neden ona yoruosun ki. Evet çok etkilendik hepimiz. Çok zorlu sıkıntılı bir topik ama süreç ilerledikçe inşallah hep güzel haberler alacağız.

Ben bebek emzirmek güzel diye biliyorum yorumu kurtulur derken sağ salim kucağına alır anlamında demiştir

günaydınlar herkese..
bugün niyeyse hiç tadım yok..
sabah bi midem bulandı..gözlerimi açmaya dermanım yok..yoruyo sanırım beni hamilelik..ilerleyen ayları nasıl geçiricem diye endişe etmeye başladım artık..

hele şu 3 ay geçsin . 2. trimester çok enerjik geçiyor. Son aylar karnının büyümesiyle azcık daha duruluyorsun . En zoru ilk 3 ay :) Bak white dedi diyeceksin. Bi hızla komple evi temizlerdim yetmezdi bide deli gibi gezerdim birde çalışıyordum. Şimdi bunda da bekliyorum temizleyeceğim bir evim var:)

Temizlik mi aseriyorsun canimevet yaz tatili bitince eylülde rahatız inşallah su içmeyi özledim doya doya

ya resmen bitiğim..hiçbr şey yapmak istemiyo canım..
evde de işler birikti iş yerinde de..
modum acaip düşük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…