2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sevindim canım inşallah bende bi pazartesi günü gelse de gitsem doktora düşük tehlikem vardı şuan ne durumdayım çok merak ediyorum

Insaallah diger rahimdeki kanama durmustur da saglicakla kucagina alir buyutursun bebegini canim.

Valla devamini okumadan daha ne guzel ruya gormus diye gecirdim icimden. Ilk gebeligimde ben de gorurdum. Normalde emzirmek cok igrenc sacma bisey gibi gelirdi bana. Ruyamda gorunce o kadar hosuma gitmis o kadar mutlu olmustum ki. Saglicakla da kizimi aldim kucagima cok sukur. O yuzden kotu dusunme kotu yorma.

Ben bebek emzirmek güzel diye biliyorum yorumu kurtulur derken sağ salim kucağına alır anlamında demiştir
İster istemez hepimiz üzüldük etkilendik gerçekten Allah hayırlara yorsun bir tane daha kaybımız olmasın

ya resmen bitiğim..hiçbr şey yapmak istemiyo canım..
evde de işler birikti iş yerinde de..
modum acaip düşük..
Canım çok iyi anlıyorum seni merak etme geçici. En azından yardım alacağın birileri varsa bu süreçte azcık destek olsunlar sana. Biraz rahatlarsın kafa olarak. Sonrasında herşeyini kendin yaparsın zaten :)

Çok güzeldi gerçekten benim en çok hayalini kurduğum şey sanırım emzirmek belki de o yüzden sık sık rüyama giriyo bu ara inşallah ben de senin gibi kucaklarım kuzumu

Canım çok iyi anlıyorum seni merak etme geçici. En azından yardım alacağın birileri varsa bu süreçte azcık destek olsunlar sana. Biraz rahatlarsın kafa olarak. Sonrasında herşeyini kendin yaparsın zaten :)
allahtan temizliği ben yapmıyorum ama yemek yapmak en sevdiğim şeydir..o bile gözümde büyüyo..çok yoruyo..şu 3 ay bi geçseydi..

İster istemez hepimiz üzüldük etkilendik gerçekten Allah hayırlara yorsun bir tane daha kaybımız olmasın
canım ilk gebeliğin evham yapmakta okadar haklsınki. Yani ben her aşamasında stres yapardım bide 2 yıl olmamıştı benimde . Peçeteyle kurulandığım da hani olur bazen böle yırtılır parmagın gözükür onu kan falan sanardım aklım çıkardı.süreç ilerdikçe heleki bebeğinin hareketleri başladıkça daha da emin olacaksın.

Şuan kanamam gelmiyor ama rahimdeki kanamam ne durumda bebeğim nasıl tabi merak ediyorum inşallah pazartesi günü güzel haberler alırım

Ne güzel anlattın arkadaşım. İnsanın bu dönemde aman me evham yaptın ilk kez sen mi doğuruyosunculardan çok seni anlıyorum ama her şey geçecek ve güzel olacakcılara ihtiyacı var

Günaydın kızlar okudum o kadar çok üzüldüm ki kaybı olanlara diyecek söz yok bilirim Rabbim tez vakitte tekrar gebeliği tattırsın..Rabbim yardımcıları olsun insallah..Hasta olanlarada Rabbim şifa versin dua edelim mi kızlar Yasin mi dağıtsak

arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum haftada bir kere ultrasona girmenin bebeğe bir zararı olur mu? yararı olmadığına eminim ama zararı olur mu onu merak ediyorum. pazartesi kalp atışı için doktora gittim iki hafta sonraya gün verdi. ama ben doktor değiştirmek istiyorum acaba bu haftada gitsem olur mu yoksa yine iki hafta sorna gitmek sitediğim diğer doktora mı gtisem.?

Ne güzel anlattın arkadaşım. İnsanın bu dönemde aman me evham yaptın ilk kez sen mi doğuruyosunculardan çok seni anlıyorum ama her şey geçecek ve güzel olacakcılara ihtiyacı var
okadar çok ki öle insanlar . Duymamak lazım . Dün hastanedeyken anne kız sanırım. Kızı daha 8 haftalık gebe. Bende yanlarında oturuyorum. Kıza söylediği şeyleri duysan dehşet vericiydi. En son dediği şey doğumu anlatıo her gelen bi el atıo dedi mesela. Kıza bi baktım kıpkırmızı:) Ne gerek varki bunlara . Ama çoğumuz böyleyiz malesef.

8+3 haftaligim cnm. Bulantin var mi o da hafifledi benim eskiye göre. Rüyamda da ultrasyona giriyorum kedi varmis içimde bebek yerine baya korku içinde uyandım
Bende 9+3 haftalığım canım.benim hiç miğde bulantım olmadı çok şükür ama farklı psikolojik çok problem yaşadım rüyalar şu dönem çok görüyoruz hayır olsun bilinçaltımızda hep bebek olduğu için :)

Arkadaşlar Merhaba,
Kilo aldınız mı, ne kadar aldınız? Pantolonlarımın düğmesi rahatsız etmeye başladı. Kilo mu yoksa bebekten mi anlıyamıyorum. 1,5 kilo almış olmam lazım. Pantolon sıkıncada korkuyorum açıkcası bişey olur diye.
Göbüşleriniz çıkmaya başladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…