- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.001
Masallah sana ben tam tersi evi temizleyince motivem düşüyorhemde nasılll yaaaenerjim düşük olunca sevmiyorum kendimi. Motive oluyorum evi temizleyince:)
Sevindim canım inşallah bende bi pazartesi günü gelse de gitsem doktora düşük tehlikem vardı şuan ne durumdayım çok merak ediyorum
S sametuche benimkiler küçülmedi ama baya uzun zamandır ağrı sızı hassaslık hiç bir şey yok bir kaç gündür bulantımda yok hatta tatlı yiyemiyordum tiksiniyordum o da geçtiumarım artık belirtiler hafiflediği içimdir.. Bende rüyamda ikidir bebek emzirdiğimi görüyorum. Hamile bir kadın bu rüyayı görürse hamileliğinden kurtulacağına işarettir diyo. O ne demekse artık
Rabbimm size acınızı unutacak kendi katında salıh salıha evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşlhh@enesim gel @ankamir @Freckless kizlar cokk gecmis olsun Allahim en kisa zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin
Ben bebek emzirmek güzel diye biliyorum yorumu kurtulur derken sağ salim kucağına alır anlamında demiştir
İster istemez hepimiz üzüldük etkilendik gerçekten Allah hayırlara yorsun bir tane daha kaybımız olmasınCanım lütfen aklına böyle bişey getirme. Kurtulma demek doğum demek neden ona yoruosun ki. Evet çok etkilendik hepimiz. Çok zorlu sıkıntılı bir topik ama süreç ilerledikçe inşallah hep güzel haberler alacağız.
Canım çok iyi anlıyorum seni merak etme geçici. En azından yardım alacağın birileri varsa bu süreçte azcık destek olsunlar sana. Biraz rahatlarsın kafa olarak. Sonrasında herşeyini kendin yaparsın zaten :)ya resmen bitiğim..hiçbr şey yapmak istemiyo canım..
evde de işler birikti iş yerinde de..
modum acaip düşük..
Amann boşver o zman öylece kalsın. Her şekilde eski halini alıyor ne de olsaMasallah sana ben tam tersi evi temizleyince motivem düşüyor
Çok güzeldi gerçekten benim en çok hayalini kurduğum şey sanırım emzirmek belki de o yüzden sık sık rüyama giriyo bu ara inşallah ben de senin gibi kucaklarım kuzumuInsaallah diger rahimdeki kanama durmustur da saglicakla kucagina alir buyutursun bebegini canim.
Valla devamini okumadan daha ne guzel ruya gormus diye gecirdim icimden. Ilk gebeligimde ben de gorurdum. Normalde emzirmek cok igrenc sacma bisey gibi gelirdi bana. Ruyamda gorunce o kadar hosuma gitmis o kadar mutlu olmustum ki. Saglicakla da kizimi aldim kucagima cok sukur. O yuzden kotu dusunme kotu yorma.
allahtan temizliği ben yapmıyorum ama yemek yapmak en sevdiğim şeydir..o bile gözümde büyüyo..çok yoruyo..şu 3 ay bi geçseydi..Canım çok iyi anlıyorum seni merak etme geçici. En azından yardım alacağın birileri varsa bu süreçte azcık destek olsunlar sana. Biraz rahatlarsın kafa olarak. Sonrasında herşeyini kendin yaparsın zaten :)
canım ilk gebeliğin evham yapmakta okadar haklsınki. Yani ben her aşamasında stres yapardım bide 2 yıl olmamıştı benimde . Peçeteyle kurulandığım da hani olur bazen böle yırtılır parmagın gözükür onu kan falan sanardım aklım çıkardı.İster istemez hepimiz üzüldük etkilendik gerçekten Allah hayırlara yorsun bir tane daha kaybımız olmasın
ohh bak ne güzell işte. Canın yatmak istiosa yat boşver . Valla şuan en istediğim şey :)allahtan temizliği ben yapmıyorum ama yemek yapmak en sevdiğim şeydir..o bile gözümde büyüyo..çok yoruyo..şu 3 ay bi geçseydi..
Şuan kanamam gelmiyor ama rahimdeki kanamam ne durumda bebeğim nasıl tabi merak ediyorum inşallah pazartesi günü güzel haberler alırımInsaallah diger rahimdeki kanama durmustur da saglicakla kucagina alir buyutursun bebegini canim.
Valla devamini okumadan daha ne guzel ruya gormus diye gecirdim icimden. Ilk gebeligimde ben de gorurdum. Normalde emzirmek cok igrenc sacma bisey gibi gelirdi bana. Ruyamda gorunce o kadar hosuma gitmis o kadar mutlu olmustum ki. Saglicakla da kizimi aldim kucagima cok sukur. O yuzden kotu dusunme kotu yorma.
Ne güzel anlattın arkadaşım. İnsanın bu dönemde aman me evham yaptın ilk kez sen mi doğuruyosunculardan çok seni anlıyorum ama her şey geçecek ve güzel olacakcılara ihtiyacı varcanım ilk gebeliğin evham yapmakta okadar haklsınki. Yani ben her aşamasında stres yapardım bide 2 yıl olmamıştı benimde . Peçeteyle kurulandığım da hani olur bazen böle yırtılır parmagın gözükür onu kan falan sanardım aklım çıkardı.süreç ilerdikçe heleki bebeğinin hareketleri başladıkça daha da emin olacaksın.
çalışıyorum..arada uzanıyorum gerçi..ohh bak ne güzell işte. Canın yatmak istiosa yat boşver . Valla şuan en istediğim şey :)
okadar çok ki öle insanlar . Duymamak lazım . Dün hastanedeyken anne kız sanırım. Kızı daha 8 haftalık gebe. Bende yanlarında oturuyorum. Kıza söylediği şeyleri duysan dehşet vericiydi. En son dediği şey doğumu anlatıo her gelen bi el atıo dedi mesela. Kıza bi baktım kıpkırmızı:) Ne gerek varki bunlara . Ama çoğumuz böyleyiz malesef.Ne güzel anlattın arkadaşım. İnsanın bu dönemde aman me evham yaptın ilk kez sen mi doğuruyosunculardan çok seni anlıyorum ama her şey geçecek ve güzel olacakcılara ihtiyacı var
Canım çalışmak bana çok iyi geliyordu. Haeketli olmamı ona borçludum en azından :)çalışıyorum..arada uzanıyorum gerçi..
bırakıcam zaten işi 2 ay sonra..
Bende 9+3 haftalığım canım.benim hiç miğde bulantım olmadı çok şükür ama farklı psikolojik çok problem yaşadım8+3 haftaligim cnm. Bulantin var mi o da hafifledi benim eskiye göre. Rüyamda da ultrasyona giriyorum kedi varmis içimde bebek yerine baya korku içinde uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?