2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    252
Ayy allah korusun bakma hiç rüya tabirlerine.ne Mutlu geçmiş artık bulantıların inşallah bundan sonra rahat edersin.miğde bulantısından kurtuldun işte rüya buna Nail olmuş
 
Ben verdim galiba şekerden dolayı beslenmeme dikkat ediyorum ve hergün yürüyorum pantolon sıkması seninrahatsız eder rahat giyin sende bebişte rahat etsin :)benim göbek var zaten ama içime çektiğimde bi bölge hafif gaz şişliği gibi kalıyor :)
 
Bende rüyamda lavaboya gidiyordum bi baktım kanamam geliyordu düşük yapcam diye korkuyordum bilinç altımızda kalıyor galiba
 
ben 1 kilo verdim. kusmaktan hiçbişey yiyemiyorum. ilk hamileliğimdede ilk 4 ay kilo vermiştim. ve hiç karnım çıkmamıştı. şu andada kilo almadım zayıfladım karnımda çıkmadı. ama pantolonlar kasıklarımı sıkıyor. kasıklarımda şişlik var gibi sanki. hele yüksel bel hiç giyemiyorum mideme baskı yapıyo kusuyorum.
 

çok fazla miğde bulantım olmadığı için yiyorum.Büyük ihtimal kilodandır diye tahmin ediyorum.Çok fazla yürüme şansımda yok malesef ne olur ne olmaz diye pantolonumun düğmesini açtım öyle çalışıyorum
 
Benim kilom aynı lakin karnım şişiyor ara ara. Patlayacak gibi oluyorum, çok gazlıyım. Bir de ben yediklerime dikkat ediyorum, zaten tatlıdan tiksindim ki çok mutluyum bu yüzden. Şekerli hiç bir şey yiyemiyorum.

evet ara ara gerçekten gaz fena rahatsız ediyor. bende ekşi,tuzlu çok yiyorum.Hamile olmadan önce tatlıyı aşırı severdim şuan bende hiç canım istemiyor..
 
Amin kuzum inşallah. Kanaman mı oluyor
 

Ben de bulantilardab 2.5-3 kilo verdim 5 gunde. Dunki serum ve bulanti ilaci sonrasi bugun cok cok iyiyim. Sukurler olsun. Ama ben 1 haftadir yatarken destek yastigi kullaniyorum. Sanki hamilelik sonlarinda karin buyunce olur ya oyleyim. Sanki karnim kasiliyor geriliyor gini oluyor desteksiz rahat yatamiyorum. Yuzustu de karnim kasiliyor yine. Yuzustu de yatamaz oldum ki cok severdim normalde. Pantolonlar vs de kilo vermis olmama ragmen asiri rahatsiz ediyor bel kisimlari.
 
Canım kaç haftalıksın bide evde doplerini nerden kaça aldın? Bende alıcam ama daha 9 haftalık duyulur acaba? Güvenilir bişey istiyorum.
 
Sevindim canım inşallah bende bi pazartesi günü gelse de gitsem doktora düşük tehlikem vardı şuan ne durumdayım çok merak ediyorum

bizde pazartesi gidicez doktora, güzel haberlerle gelelim inşallah.

ben çift rahmin öyle söylenmeyecek bişi olduğunu sanmıyorum ya, illa ki doğum sırasında vs. görülürdü, ben bu doktorundan şüpheliyim, yanlış mı gördü naaptı?
 
Hiç kalp atısı duyulmadı mı
 
Merhaba Güzel anneler bugun sanki mide bulantılarım hafifledi gibi aman maşallah diyim en azından istifra etmedim ki buda bişi inşallah dahda olmaz sizler nasılsınız

Ay valla bugun masaallah diyim ben de cok iyiyim. Dun ilac alip oyle yatmistim bulanti icin. Hala etkisi devam ediyo sukur. Cok zor Rabb'im yardimcimuz olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…