- 3 Mayıs 2018
- 299
- 200
- 23
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.021
Ayy allah korusun bakma hiç rüya tabirlerine.ne Mutlu geçmiş artık bulantıların inşallah bundan sonra rahat edersin.miğde bulantısından kurtuldun işte rüya buna Nail olmuşS sametuche benimkiler küçülmedi ama baya uzun zamandır ağrı sızı hassaslık hiç bir şey yok bir kaç gündür bulantımda yok hatta tatlı yiyemiyordum tiksiniyordum o da geçtiumarım artık belirtiler hafiflediği içimdir.. Bende rüyamda ikidir bebek emzirdiğimi görüyorum. Hamile bir kadın bu rüyayı görürse hamileliğinden kurtulacağına işarettir diyo. O ne demekse artık
Ben verdim galiba şekerden dolayı beslenmeme dikkat ediyorum ve hergün yürüyorumArkadaşlar Merhaba,
Kilo aldınız mı, ne kadar aldınız? Pantolonlarımın düğmesi rahatsız etmeye başladı. Kilo mu yoksa bebekten mi anlıyamıyorum. 1,5 kilo almış olmam lazım. Pantolon sıkıncada korkuyorum açıkcası bişey olur diye.
Göbüşleriniz çıkmaya başladı mı?
Bende rüyamda lavaboya gidiyordum bi baktım kanamam geliyordu düşük yapcam diye korkuyordum bilinç altımızda kalıyor galibaBende 9+3 haftalığım canım.benim hiç miğde bulantım olmadı çok şükür ama farklı psikolojik çok problem yaşadımrüyalar şu dönem çok görüyoruz hayır olsun bilinçaltımızda hep bebek olduğu için :)
ben 1 kilo verdim. kusmaktan hiçbişey yiyemiyorum. ilk hamileliğimdede ilk 4 ay kilo vermiştim. ve hiç karnım çıkmamıştı. şu andada kilo almadım zayıfladım karnımda çıkmadı. ama pantolonlar kasıklarımı sıkıyor. kasıklarımda şişlik var gibi sanki. hele yüksel bel hiç giyemiyorum mideme baskı yapıyo kusuyorum.Arkadaşlar Merhaba,
Kilo aldınız mı, ne kadar aldınız? Pantolonlarımın düğmesi rahatsız etmeye başladı. Kilo mu yoksa bebekten mi anlıyamıyorum. 1,5 kilo almış olmam lazım. Pantolon sıkıncada korkuyorum açıkcası bişey olur diye.
Ben verdim galiba şekerden dolayı beslenmeme dikkat ediyorum ve hergün yürüyorumpantolon sıkması seninrahatsız eder rahat giyin sende bebişte rahat etsin :)benim göbek var zaten ama içime çektiğimde bi bölge hafif gaz şişliği gibi kalıyor :)
ayh ne güzel..ben normalde de çok hareketli bi tip değilimdir zaten..iyice tembelleştimCanım çalışmak bana çok iyi geliyordu. Haeketli olmamı ona borçludum en azından :)
ben de çok rüya görüyorum günde 4-5 tane..hayırlara gelsin inşallah..Ayy allah korusun bakma hiç rüya tabirlerine.ne Mutlu geçmiş artık bulantıların inşallah bundan sonra rahat edersin.miğde bulantısından kurtuldun işte rüya buna Nail olmuş
Benim kilom aynı lakin karnım şişiyor ara ara. Patlayacak gibi oluyorum, çok gazlıyım. Bir de ben yediklerime dikkat ediyorum, zaten tatlıdan tiksindim ki çok mutluyum bu yüzden. Şekerli hiç bir şey yiyemiyorum.
Amin kuzum inşallah. Kanaman mı oluyorValla bu bebek için bütün tedbirleri aldım kan sulandırıcı prolaktin vb.ben elimden geleni yaptım canm kaç haftadır yatiyorum düşük tehlikem.var diye. Allahin dediği olur kısmette varsa nasip olur. Yoksa da ne yaparsak yapalim sonuç degismez. Inşallah bu sefer hayırlısı ve sağlıklısı ile alırız kucagimiza
Arkadaşlar Merhaba,
evet canım cennet mahallesiEski semtin derken yeşilova mı cennet miydi canım benimde evlenmeden önceki semtim ama biz doğan hastanesini pek sevmiyoruz ailecek...
Canım kaç haftalıksın bide evde doplerini nerden kaça aldın? Bende alıcam ama daha 9 haftalık duyulur acaba? Güvenilir bişey istiyorum.@ankamir @Freckless @enesim gel sizin için inanılmaz üzüldüm. Umarım bu bebeklerimizi son kaybedişiniz olur. Bir dahajine daha sıkı tutunur bebekedimiz hayata.
Kanamasi olan arkadaşlar umarım hicbir sorun yaşamazsiniz bubsurwcte. Evet kanamanın varligi oldukca tedirgin edici bir durum ama çogukisi hatta hamileliği boyunca bile kanama yaşayan insanlar var. İçinizi ferah tutun. Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrularınizi.
Tabi bunları okuyan insanlar olarak bizde çok korkuyor ve tedirgin oluyoruz. Bu sebeple ben sabah kalkar kalkmaz hemen doplerimden bebeğimin kalbini dinledim. Çok şükür kalbi pir pir atiyor. Çok Dinlemediğiniz sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bu gibi durumlarda bence hayat kurtarıyor o minik alet. Öneriyorum yanü. Eğer doplerim olmasa bugyn doktorun yolunu tutacaktim
Sevindim canım inşallah bende bi pazartesi günü gelse de gitsem doktora düşük tehlikem vardı şuan ne durumdayım çok merak ediyorum
Hiç kalp atısı duyulmadı mıBebişimiz sanırım bizimle değil
Bugün 8+1 hem karnımdan hem vajinal ultrasonla baktı kalp atışı yok doktor çok rahat ve samimi bir şekilde olabilir böyle şeyler diye haftaya bugün yine çağırdı
Yolk sac şekli güzelmiş boyutu 2 küsür milimmiş eğer 5 milimin üzerinde olursa ve kalp atışı olmazsa patolojik diyebiliriz dedi
Merhaba Güzel anneler bugun sanki mide bulantılarım hafifledi gibi aman maşallah diyim en azından istifra etmedim ki buda bişi inşallah dahda olmaz sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?