2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bulantı hapı ne verdi canım? bana metpamid verdi ama çok fayda etmedi.

Canım kaç haftalıksın bide evde doplerini nerden kaça aldın? Bende alıcam ama daha 9 haftalık duyulur acaba? Güvenilir bişey istiyorum.
11 haftalık olduk. 8. haftadan beri duyabiliyorum. benim doplerimden sanıyorum ki yok suanda. 5 sene once almıştım ama n11 uzerinde daha guzel çeşitleri var. ben almıştım n11 den ama sonra eşim boşver zaten bir tane var diyince iptal ettim siparişi. güzel yorumları vardı. gerçekten hayat kurtarıyor bece bu doplerler.

ben 2 kg aldım. 47 kg suanda. göbek falan cıktı bay da. hatta bi misafirimiz geldi balıkesirden, sen emin misin 11 haftalık olduğuna? göbeğin baya cıkmış cunku dedi.

10.haftadayım toplam 10 kilo verdim. Hâlâ da durumum kötü hiçbir şey yiyemiyorum. Acil kadın doğum doktoruna gittim alay eder gibi zencefil iç dedi sadece serum felan vermedi

Siz
Böyle diynce keske bende de olsa diyorım ama eşim asla izin vermez kı

Kızlar benim tshım 0.046 çıktı. Araştırmalarıma göre hamilelikte düşebiliyormuş. Dra da ulaşamadım. Detaylı için randevum da ayın 26sında. Geç kalmak da istemiyorum. Konuyla ilgili fikri olan var mı?

bende 1 kilo aldım pantolonların düğmeleri sıkıyo r

bende 1 kilo aldım pantolonların düğmeleri sıkıyo rahatsız ediyo. birde akşamları çok şişkinliğim oluyo karnım 5-6 aylık hamileler gibi şişiyo sabah kalkıyorum ki geçmiş

Benim de 0.141 çıktı referans değerinin altında. Ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum ilaç fazla gelmiş gibi görünütor dedi dozu biraz azalttık yine kontrole gidicem cuma günü. Normalde tsh gebelikte yükselir ama düşmesi de tuhaf. Dahiliye ya da endokronoloji ye görünmekte fayda var

Bende ilk 3 ayda düşer diye okudum nette ama bakalım dr arıcak haber bekliyorum. İnş gebeliği etkileyecek bir durum yoktur.

bulantı hapı ne verdi canım? bana metpamid verdi ama çok fayda etmedi.

Onyzd diye bi ilac verdi canim. Genelde kemoterapi goren insanlara veriyorlarmis. Bulantilari icin. Bebege zarari yokmus. Zofran da muadiliymis. Doktoruna danis ama tabi sen de.

10.haftadayım toplam 10 kilo verdim. Hâlâ da durumum kötü hiçbir şey yiyemiyorum. Acil kadın doğum doktoruna gittim alay eder gibi zencefil iç dedi sadece serum felan vermedi

Offf cok umursamaz oluyo bazi doktorlar. Zaten insanin cani burnunda oluyor.

Bende ilk 3 ayda düşer diye okudum nette ama bakalım dr arıcak haber bekliyorum. İnş gebeliği etkileyecek bir durum yoktur.
Benim ilk hamileliğimde 6.28e yükselerek ortaya çıkmıştı doktorum da hamilelikte tsh yükselir demişti. Şimdi de tsh düşük olunca endokronoloji uzmanına göründüm normalde yükselmesi beklenir dedi ama işte ben zaten ilaç kullandığım için dozu fazla gelmiş bana azalttı. Doktorun yönlendirecektir canım. Önem bişey değildir gönlünü ferah tut

Selam kızlar ben muayeneden çıktım çok şükür devam ediyor gebelik.9tüp kan tahlili ve 2 idrar tahlili verdi doktor inşallah temiz çıkar sonuçları.3hafta sonra da tarama testi dedi kısmetse

çok sevindim arkadaşım darısı bizlere inşallah. seni memorial sayfasından tanıyorum. bende şişlide tüp bebek yaptım. o sayfada da yazışıyorduk. senin mucizen sana doğal yolla geldi hamdolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…