- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.041
bulantı hapı ne verdi canım? bana metpamid verdi ama çok fayda etmedi.Ben de bulantilardab 2.5-3 kilo verdim 5 gunde. Dunki serum ve bulanti ilaci sonrasi bugun cok cok iyiyim. Sukurler olsun. Ama ben 1 haftadir yatarken destek yastigi kullaniyorum. Sanki hamilelik sonlarinda karin buyunce olur ya oyleyim. Sanki karnim kasiliyor geriliyor gini oluyor desteksiz rahat yatamiyorum. Yuzustu de karnim kasiliyor yine. Yuzustu de yatamaz oldum ki cok severdim normalde. Pantolonlar vs de kilo vermis olmama ragmen asiri rahatsiz ediyor bel kisimlari.
11 haftalık olduk. 8. haftadan beri duyabiliyorum. benim doplerimden sanıyorum ki yok suanda. 5 sene once almıştım ama n11 uzerinde daha guzel çeşitleri var. ben almıştım n11 den ama sonra eşim boşver zaten bir tane var diyince iptal ettim siparişi. güzel yorumları vardı. gerçekten hayat kurtarıyor bece bu doplerler.Canım kaç haftalıksın bide evde doplerini nerden kaça aldın? Bende alıcam ama daha 9 haftalık duyulur acaba? Güvenilir bişey istiyorum.
doktorum 8. haftadan sonra cokta gerekli olmadığını soylemişti bıraktım benkızlar merhaba 10 haftalık hamileyim bende. folik asit ne kullanıyosunuz
ben 2 kg aldım. 47 kg suanda. göbek falan cıktı bay da. hatta bi misafirimiz geldi balıkesirden, sen emin misin 11 haftalık olduğuna? göbeğin baya cıkmış cunku dedi.Arkadaşlar Merhaba,
Kilo aldınız mı, ne kadar aldınız? Pantolonlarımın düğmesi rahatsız etmeye başladı. Kilo mu yoksa bebekten mi anlıyamıyorum. 1,5 kilo almış olmam lazım. Pantolon sıkıncada korkuyorum açıkcası bişey olur diye.
Göbüşleriniz çıkmaya başladı mı?
sanmıyorum. bazıları da kontrol amaclı yasaklıyorDoktorun ilişkiye yasaklaması düşük tehlikesi var anlamına mı geliyor
Arkadaşlar Merhaba,
Kilo aldınız mı, ne kadar aldınız? Pantolonlarımın düğmesi rahatsız etmeye başladı. Kilo mu yoksa bebekten mi anlıyamıyorum. 1,5 kilo almış olmam lazım. Pantolon sıkıncada korkuyorum açıkcası bişey olur diye.
Böyle diynce keske bende de olsa diyorım ama eşim asla izin vermez kı11 haftalık olduk. 8. haftadan beri duyabiliyorum. benim doplerimden sanıyorum ki yok suanda. 5 sene once almıştım ama n11 uzerinde daha guzel çeşitleri var. ben almıştım n11 den ama sonra eşim boşver zaten bir tane var diyince iptal ettim siparişi. güzel yorumları vardı. gerçekten hayat kurtarıyor bece bu doplerler.
bende 1 kilo aldım pantolonların düğmeleri sıkıyo rArkadaşlar Merhaba,
Arkadaşlar Merhaba,
kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim bende. folik asit ne kullanıyosunuz
Benim de 0.141 çıktı referans değerinin altında. Ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum ilaç fazla gelmiş gibi görünütor dedi dozu biraz azalttık yine kontrole gidicem cuma günü. Normalde tsh gebelikte yükselir ama düşmesi de tuhaf. Dahiliye ya da endokronoloji ye görünmekte fayda varKızlar benim tshım 0.046 çıktı. Araştırmalarıma göre hamilelikte düşebiliyormuş. Dra da ulaşamadım. Detaylı için randevum da ayın 26sında. Geç kalmak da istemiyorum. Konuyla ilgili fikri olan var mı?
Bende ilk 3 ayda düşer diye okudum nette ama bakalım dr arıcak haber bekliyorum. İnş gebeliği etkileyecek bir durum yoktur.Benim de 0.141 çıktı referans değerinin altında. Ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum ilaç fazla gelmiş gibi görünütor dedi dozu biraz azalttık yine kontrole gidicem cuma günü. Normalde tsh gebelikte yükselir ama düşmesi de tuhaf. Dahiliye ya da endokronoloji ye görünmekte fayda var
bulantı hapı ne verdi canım? bana metpamid verdi ama çok fayda etmedi.
10.haftadayım toplam 10 kilo verdim. Hâlâ da durumum kötü hiçbir şey yiyemiyorum. Acil kadın doğum doktoruna gittim alay eder gibi zencefil iç dedi sadece serum felan vermedi
Benim ilk hamileliğimde 6.28e yükselerek ortaya çıkmıştı doktorum da hamilelikte tsh yükselir demişti. Şimdi de tsh düşük olunca endokronoloji uzmanına göründüm normalde yükselmesi beklenir dedi ama işte ben zaten ilaç kullandığım için dozu fazla gelmiş bana azalttı. Doktorun yönlendirecektir canım. Önem bişey değildir gönlünü ferah tutBende ilk 3 ayda düşer diye okudum nette ama bakalım dr arıcak haber bekliyorum. İnş gebeliği etkileyecek bir durum yoktur.
Selam kızlar ben muayeneden çıktım çok şükür devam ediyor gebelik.9tüp kan tahlili ve 2 idrar tahlili verdi doktor inşallah temiz çıkar sonuçları.3hafta sonra da tarama testi dedi kısmetse
Merhaba kızlar bende cuma kalp atışı için gideceğim insallah aksilik çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?