2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kaçıncı haftada kanama oldun canım bende oldum hep korkuyorum dr her gittiğimde haftada bir iğne oluyorum Protestan 2 tane kullanıyorum
İlk kanamam 6+6 haftalıkken oldu ikinci 8+2 haftalıkken oldu Progestan günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum prolutan depot 5 günde bir oluyorum duphaston diye bi hapım var onu da günde iki kere alıyorum iki kanamamda çok ağır geçti çift rahim olduğumdan kaynaklı bi kanama benimkisi kese etrafında yok ama diğer rahimle birbirine bağlantılı olduğu için bebeğe de geçiyor inşallah atlatıcaz sağ sağlim

Selam arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı 12+2 olduk çok şükür ultrasonda detaylı inceleme yapıldı ense kalınlığı kalp atımı beyin ve vücut gelişimi detaylı incelendi herhengi bir sıkıntı yok sukur o yüzden ikili tarama testini yaptırmadım. Cinsiyet olarakta yüksek ihtimal erkek dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var o zaman tam net olarak öğreneceğiz. Umarım herkez böyle güzel haberler alır.

Canım benim gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Rabbim şifa versin inşaallah benim 5 haftalıkkken oldu düştü galiba dedim ama daha kalp atışı oluşmamıştı kese gayet düzgün dedi dr daha sonra kalp atışı oluştu ama rahim altında kanama alanı oluştu o gidene kadar düşük riski var diyor doktor küçüldü ama gitmedi

Hayırlı olsun canım seninle aynıyız haftaya bende gidicem belki bellidir:)

Ne ararsan var cin japon yüzük testi bu iskerle şuleemrahkuzey ilgileniyor canım cinsiyetle ilgili herşeyi sorabilirsin
Cin japon ve bir tane daha vardı hepsine baktık biz bende hepsi erkek çıktı :)
:)) ayy kız banada baksın kız çıkıyor ama banada herkes erkek diyor kız hissediyorum ama bakalım:)

Benim o kadar kanamalarıma rağmen bebeğim tutundu şükürler olsun en son iki gün hastanede yattım bebeğim iyiydi tabi şuan çok merak ediyorum kanama alanım küçülmüyor hiç büyüdü bile belki bu aralar azalmıştır inşallah devamlı yatacaksın diyo doktor yemeğimi bile yatakta yiyorum bu hafta sonu kız kardeşimin düğünü de var umarım kazasız belasız atlatırım

Bak canım seninde az kalmış ilk 3 ay riskli inşallah atlatıcaz bende hiçbirşeyi yapmıyorum

Düğünden önce bir doktora gitsen canm kanama alanının küçüldüğünü öğrenip o
Morelle düğüne gidersin için daha rahat eder bence

Ne ararsan var cin japon yüzük testi bu iskerle şuleemrahkuzey ilgileniyor canım cinsiyetle ilgili herşeyi sorabilirsin
Cin japon ve bir tane daha vardı hepsine baktık biz bende hepsi erkek çıktı :)

:)) ayy kız banada baksın kız çıkıyor ama banada herkes erkek diyor kız hissediyorum ama bakalım:)
Aahahahh kız valla napim can sıkıntısı herşeye bakıyorum araştırıyorum hatta benim devreler yandı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…