2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Erkek oldu mu genelde 12.haftada tahminde bulunuyor doktorlar.yani etrafımda öyle oldu genelde.kızlar daha geç belli oluo benim ilk kızım 20 haftalıkken gösterdi kendini.bebeğin o anki pozisyonuna da bağlı tabi
Anladım canım teşekkür ederim benim kızımda 23 haftalık doğdu malesef kaybettim 6gün yaşadı ama doğana kadar bi kız bi erkek demişlerdi o yüzden sordum tekrar teşekkür ederim

Ayy o bende de var yemek yerken cok iyiyim ama sadece yemek yerken sonrası halsizlik agzimda acılaşma hatta bugun tavan yaptı gecsin artik yaa

Ay o ishal durumu bende de var canım ya günlerimizde aynı bir haftadır ishalım tam geçiyo derken yine oldum
Ya canım ben de tam tersi afedersin kabızım napıcam bilemiyorum kuru kaysı hayatta yiyemiyorum taze kaysı yiyorum falan ama hiç fayda etmiyor kendimi zorlamak ta istemiyorum çok zor durumdayım :)

Bugün miğdem yıne çok fena kussam rahatlıcam gibi ama yok kusamıyorum kuru kuru su bile içemıyorum

Ya canım ben de tam tersi afedersin kabızım napıcam bilemiyorum kuru kaysı hayatta yiyemiyorum taze kaysı yiyorum falan ama hiç fayda etmiyor kendimi zorlamak ta istemiyorum çok zor durumdayım :)
Ben de kabizim canm ya sanirim bu vitamin ilacından dolayı ona başladığımdan beri. Ikinmaktan bile korkuyorum ya. Ne yapicaz bilmiyorum

Süt iç canım süt bağırsakları çalışıtırıyor ben ilk haftalar kabızdım atlattım şimdi hep çözüldü bağırsaklar

Ah canım süt bende o etkiyi yapmıyor valla hamile olmadan bile ne zaman süt içsem kabız olurdum onu içersem tamamen tıkarım herhalde yolları
Cnm kayısı hosaf i yap iç iyi geliyor. Ayrıca ben zor durumda kalınca duphalac iciyorum onu da dr vermişti zaten. Bence sende dene çok kabız olmak da iyi değil.

Hoşafı yapayım bide canım o da geçirmezse arayım sorayım doktora. Bugün sorayım diyordum heyecandan unuttum :)
Duphalac hamileler için cnm yani rahatlıkla kullanabilirsin. Ben iki tup bebekde de kullandım. Ama tadı iğrenç çok aşırı tatlı bi kere iciyorum Bayılacak gibi oluyorum. En guzeli doğal yollarla ama o da mümkün olmayınca mecbur bebisler için katlanicaz yeterki onlar iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…