2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dualarım seninle cnm.allah tez zamanda sana nurtopu gibi hayırlı bir evlat versin inşallah

Valla hep stres hep endişe annelik böyle bir şey demek ki :) şu 3 ayı bi hayırlısıyla bitirseydik biraz daha rahat nefes alırdık inşallah canım. Valla bana 2 hafta bile çok uzun geliyo ayda bi gel dese naparsım bilmiyorum :)

Ay inşallah canım ya o kadar heves ediyorum ki anlatamam erkek olsa da sevincem bi yakışıklı maviş oğlum olur yine ama bi tane de kızım olmasını çok istiyorum nasip sağlıklı güzel haberler alırız inşallah canım

Cnm bana da çok saçma geldi bu inanış boya normal kimyasal maddeler var ama kestirmemek çok saçma

PAtates haşladım şimdi zar zor yıyebıldım onuda ne zaman gecıcek acaba bu bulantı ve halsızlık
Benim biraz azaldı canım yavaştan bişeyler yemeğe başladım hatta geçen gün doyasıya yemek yedim özlemişim valla bebek büyüdükçe azalıyor canım inşallah sende bir an önce atlatırsın

İnş
Benim biraz azaldı canım yavaştan bişeyler yemeğe başladım hatta geçen gün doyasıya yemek yedim özlemişim valla bebek büyüdükçe azalıyor canım inşallah sende bir an önce atlatırsın
inş canım valla ev o kadar battıkı her yer toz duman işde yapamıyorum inş biran evvel geçer hayırla sağlıkla ilerler gebelıgımız

Canım merhaba. Senle haftalarımız hemen hemen aynı sanırım. Göğüslerinde ki hassasiyette de azalma oldu mu hiç ?

Rahimde titreşim hissi var bu ne demek? Kessinlikle gaz değil bunca senedir böyle bir şey yaşamadım 3 sn sürüyor.
Şu an Bebek hızla büyüdüğü için Rahime kan akışı çok hızlı, bir yandan büyüyen rahim kaslarınızı zorluyor. Doktorun bana bıçu şekilde açıklamıştı. Sağlıkla büyüsün maşallah

PAtates haşladım şimdi zar zor yıyebıldım onuda ne zaman gecıcek acaba bu bulantı ve halsızlık
Canım benimde çok köyüydü bulantılarım hiçbirşeyi yapamıyordum bu hafta biraz daha iyiyim benim sorunumda yemek yedikten sonra başlıyor ekşime oluyor halsizlik. Bazılarında hiç olmuyor çok özeniyorum

Yok cnm daha yapılmadı pazartesi günü inşallah 12 olucam ozmn yapılacak. Ayy çok merak ediyorum acaba cinsiyeti de belli olur mu ? Sağlıklı hayırlı evlat olsun farketmez ama insan merak ediyor iste çok güzel heyecanlar inş testlerimiz de güzel çıkar . Aynen tup bebek de uzmanlaştık hamislik le ilgili tecrübe edince artık inşallah arkadaşların yardımıyla.

Cnm ombrede tamam saç diplerine gelmiyor ama o boyanın kokusu zarar verir iyi düşünmüşsün yaptırmamakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…