2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
çok güzel açıklamışşin canım,bende ölçülerle kan tahlilleri arasındaki ilişkiyi düşünüodum suan tam aydinlandim

Down sendromlu bebekler annenin kanına extra bı hormon salgılıyormuş. Kana o yüzden bakıyolar.
Ense kalınlıkları da normalden fazla olursa ve burun kemiğinde de anormallık olursa Allah korusun downlu olma ıhtımalı artıyor. o yuzden kanla beraber ölçümlere bakılıp % bi değer verıyolarmış Bende daha sonucları almadım.
Sana evet downlu yada değil demiyolar direk malesef ama bir sıkıntı gorurlerse her ıhtımale karsı bı test daha var o daha kapsamlı ona bakılıyormuş.
%90-99 sonuc ıstıyosanda yurt dısına senden yıne bı takım kan vs. alıp yurt dısına gonderılıp orada bakılıyormus 2000-3000 tl arası.

doğum paketi var onunla anlaştım ben..ortadoğu hastanesini biliyorum güzel bi hastane orası da ve herkes de memnun..özellikle yenilendikten snra..

Günaydın kızlar kimler kaldı şimdi cinsiyet öğrenmeyen ben en son öğrenicem sanırım hayırlısı olsun
Günaydın ben varım . Çarşamba günü ikili test için randevumuz var bakalim inş hersey yolundadir. Cinsiyeti de merak ediyor insan . Rabbim sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin ins hepimize.
Günaydın kızlar kimler kaldı şimdi cinsiyet öğrenmeyen ben en son öğrenicem sanırım hayırlısı olsun

valla ben kıçımın üstüne oyuramıyorum 2.5yaşında hiperaktif çocuğum var ve çalışıyorum.otursam dünyanın en mutlu insanıyım:)

Amniosynthese yaptırma benım annemde yeda ( kiz kardesşine hamileydi 10 sene once) doktorun bırı yaptır demişti engellı olma şansi cok yuksek yaşindan dolayı demişlerdi ve bir ust tabaka bi doktora gitmiştik bi profesor e o gerek duymadı yanı her doktorun dedıgıne de guvenilmez bazılar bunun ticarisini duşunuyor ve o sivi duşuk riski cok muş keşke demektense iyice duşunmek lazım bence ve bence hersey iyi cikmistir bebek sagliklidr kotu dusunme canim kardesim icinde kotu demislerde annem hic umursamamisti ben kafama takmistir ya boyleyse falan diye insallah saglikli kucagina alicaksin bebegini ve kiz erkek ? isim duşundunuzmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…