2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ne mutlu size gözünüz aaydın

radyoloji uzmanı ile olay ne alaka canım..kusura bakma ben bilmediğim için...o ne için muayene ediyor 2 li testte mi?

İkili testte ense kalınlığına bakılıyor ya ona kadın dogum uzmanı bakmıyor. Radyolojı uzmanına yonlendırıyor. Yanı benım gıttıgım hastanede oyleydi. Radyolojı uzmanıda bebeği inceleyip ölçümleri yapıp bi rapor verıyor.
rapor ve Kan sonucu ıle bırlıkte kadın dogum uzmanı sana bı oran verıyor down sedromu için. Benım bildiğim bu şekilde yanlış bilgilendiriyosam bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur :)

hiçbir bilgim yok tatlım ... yarın kısmetse bende gideceğim de ondan sordum

11-14.hafta arası canım
ya ben istanbul disinda olucam bu hafta sonu annemler gelior yurtdisindan ve doktor randevumu 8-9 agustosa vermisti o tarihtede ben 12haftalik ve4 gunluk falan olucaktim bugun size mesaj attiktan sonra tekrar aradim bu hafta gel 11 haftayi doldurduysa mi olduysami bisey dedi sonra telefonu kapatti bende olmadi uşak ta yaptırırım dıye dusunuyordum

ama 10ile 14 hafta icindeyse super ozaman suanda yapabılırler bu arada sen nasilsin cok fazla giremiorum internete

iyiyim hamdolsun bende 2li testi bekliyorum işte kısmetse yarın gideceğim..umarım güzel geçer...

Ayy ozendim simdi ne güzel yuzmek ben sağliklı yaşamdan yana yim az ye cok hareket et şimdi iştahım açık ama hareket etmeye gayret ediyorum bi de aksam 6 dan sonra yemek yemiyorum
Benim bu hafta mide bulantım azaldı ve hiç kilo almadım çocuk beslenemiyor psikolojisine girip yemeği abarttım ama dediğin gibi az ve öz yemek en iyisi.

Evet canm alttan muayeneden sonra hep kahverengi lekelenmem gelmişti o da plasentadan olabilir ozaman.elimden geleni yapıyorum canm doktor ne derse yapıyorum artık Allahın dediği olur. Rabbim ne eylerse güzel eyler.

Ve doktor sana cinsiyetini soyledimi ? yarin testen sonra yaz ben cok merak ediorum ne diceklerini ))
daha cinsiyet öğrenmedim canım en son 3 hafta önce gitmiştim..bakalım belli olursa elbette yazarım :) valla bende merak ediyorum hayırlısyla güzel geçer inşaAllah..

Canım bulanti doneminde vucud susuz kaldigi icin susuzluk bulantiyi arttiriyor ve serum takilinca vucud su ihtiyacini karsiladigi icin bulanti azaliyor drun neden boyle tepki vermis anlamadim valla soda ben dun ictim mide agrisindan öldüm zofer en etkilisi ama ilk gebeligimde ise yaramadigi icin bu gebeligimde alipta denemedim memnun kalan cok deneyebilirsin bence canim .

limon sıkıp sodaya içmek mi ,hemen denicem,elmali soda olsa olur mi ki :) sade soda mi dedi

çok güzel açıklamışşin canım,bende ölçülerle kan tahlilleri arasındaki ilişkiyi düşünüodum suan tam aydinlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…