2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar bişey sorucam ya hani hamileliğin ilk haftalarında kaşık sğrısı oluyordu ya rahim büyüyor diye şimdi bende ortalama her sabah karın ve boşluk yerlerim de bi sızı ile uyanıyorum cam açık değil üşütüyormuyum acaba gün içerisinde ara ara oluyor 13.haftadayım bu haftalarda benim gibi olan var mı

Canım rahim büyüdükçe ağrı sizi oluyor bende de oluyor muhtemelen bebek büyüyor rahim büyüyor hatta yirtiliyorum galiba die düşünüyorum ben

Günaydın kızlar..
Benim kusmalarım yok bir kaç gündür.
Sadece bulantılar var biraz şiddeti ara ara artan.
Umarım geçiyordur.
insallah geciordur ben bir kere yasadim bulantiyi oda gecen haftaydi ve allah hergun kusan migde bulantisi yasayan annelere guc versin kolaydegilmis

insallah geciordur ben bir kere yasadim bulantiyi oda gecen haftaydi ve allah hergun kusan migde bulantisi yasayan annelere guc versin kolaydegilmis
Amin amin..
Rabbim kimin ne derdi varsa şifasını versin.
Evet insanı yaşadığı hayattan soğutan bir durum.
İnşallah canım her ezan saatinde Allah'a dua ediyorum Rabbim bu sefer nolur kısa sürsün diye.

bende de var canım o. pencere bile açmıyorum yatarken. sol tarafımda özellikle otururken kalkarken hep bir ağrı var. doktora gittim bu sebeple önce idrar tahlili istedi bir şey çıkmadı sonra ultrasonla baktı küçük bir kanama alanın var dedi ama kanam alanı sağ tarafta anlamadım ben de.. progestan verdi. çok mu tehlikeli dedim yok dedi önlem amaçlı dedi. sen de gidip bir idrar ver istersen enfeksiyondan şüphelendi bende başta. kötü bir şey olacağını sanmıyorum. belki de çok normal ama biz vücudumuzu o kadar çok dinliyoruz ki her şeyden nem kapıyoruz yani ben öyleyim en azından:)

ya kusura bakma arkadaşım ama doktorun da saçmalamış ya, ne demek serum tuzlu suyu yavaş yavaş vücuda vermek demek

o zaman neden üretiliyor ki serum, gereksiz lüzumsuz bişi

içerisine konulan ilaçlar, vitaminler birazcık toparlanmamızı sağlıyor, üstelikte o tuzlu su dediği vücudumuzla uyumlu sıvı ve vücudumuza sıvı girişi oluyor sayesinde.

keşke bu bahsettiği çarelerle geçse bulantımız, yoksa serum taktırmaya hiç meraklı değiliz valla

günaydın kızzlarr..
büyük ihtimal bi kızımız olucakmıışşş :)) ama 10 gün sonra kesin görürüz dedi. hem radyolojı uzmanı hem doktorum kız gibi gorünuyo dedi. Bakalım ikili testin sonucuda 10 gun sonra çıkıcak :)
koca kafalı koca göbüşlü bi bebekti popoyu oynatıp duruyodu
Güzel haberler alıcağımız bi hafta olsun inşallah

kızlar geliyor yavaş yavaş :)))) hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin..

Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin

bu arada ikili test için radyolojı uzmanına da cinsiyeti yinede sorun bilmiyomuş gibi Ben bi şansımı deneyeyim dedim. Oda doktorum gibi kız gibi gornuyo dedi.
radyoloji uzmanı ile olay ne alaka canım..kusura bakma ben bilmediğim için...o ne için muayene ediyor 2 li testte mi?

K Karabiberim123 canım ben kullanıyorum 20 gündür bulantı ilacı.
Zofer.
Doktoruma da sordum sürekli kullanmam sıkıntı yaratır mı diye o da 9 ay boyunca kullanmak zorunda kalanlar oluyor hiçbir sıkıntı olmaz dedi.
Hatta ne zaman serum istersen gel taktır hiçbir zararı yok rahatlarsın dedi.
Ben de anlam veremedim doktoruna.
Doğrudur ilaç serumu hariç izotonik su öyledir belki ama insanı o kadar toparlıyor ki.
Kendin besin sıvı takvisyesi alamadığın için insanı bi kendine getiriyor.

evet canm bu şimdiki bebişim inşallah öyledir tahmin bile yüzümü güldürdü Allah ne muradın varsa versin diyesim geldi
amin tatlım amin amin amin .... hepimizin versin Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bizlerde selamatle bitirelm şu sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…