- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #10.201
Aynen canım bizim ailede herkes kız olacak diyor belirtilerde kız gibi bakalım ters köşe yapabilir bebişbende öğrenemedim.eşim dört gözle kız bekliyor
Hayırlı haberler al inşallah cnm haber bekliyrouz cinsiyet icin
Kız ne kilo alması daha da zayıfladım 46 kiloyum beni gören sen çok zayıflamışsın diyor bişe yiyemeyince nolcak eridim bittim vallaKızlar nerdeyse 3 aylık olduk kaç kilo aldınız? Ben hiç kilo almadım normal mi?
Evet ya o kadar zayıfladım ama maşallah göbek 4 aylık gibiCanım normal tabi.
Ben 4 kilo verdim hala azar azar gidiyor.
Ama ne hikmetse göbek büyüyor.
aaa benim ufaklığın adı da Eymen Efe
Aynen kuzum ben de çok sevdim. Kız olursa da Asya :)Ay çok güzel uyar ya ayaz la Aras Harika
İlki koz ikincisi oğlan 3. Oğlan. Seninkiler nedir?MaşaAllah bebişine canım.diğer çocuklarının cinsiyeti neydi? Benim de 3.olunc merak ettim
Bana sa oğlum 12. Haftada kız demişti doktror sonra bir daha kontrole gittiğimde erkek dedi öyle de kaldıGenelde erkek denilince pek değişmiyo canım ama kız denirse erkenden değişebiliyo.etrafran kendimden bildiğime göre
Seninde gözün aydın o zaman :)) çok sevindim gerçekten senin adına daCanim gozun aydin ikimizinde hisleri tuttu banada kiz dedi♥
:)))))))))))Kızlar rüyamda erkek bebek doğuruyordum ama 1.5 ay erken doğurmuşum gördüm. Bebek aynı bana benziyordu. Oğlumu da öyle bana benziyor görmüştüm rüyamda hamile iken ama babasına benzedi
iste bunu anlayan nadir kişilerdensin çok sağol yaşamayan bazı şeyleri anlayamıyor malesefamin hepimizin ama sizinle bzim hamileliğimiz bir değil siz daha çok çekiyosunuz o yüzden fazla söylenmememiz gerekiyor
çok güzel..taha oğluşumun adı :)))Kızlar ben de Yusuf Taha koymayı düşünüyorum nasıl sizce? :)
@Karabiberim123 canım ben kullanıyorum 20 gündür bulantı ilacı.
Zofer.
Doktoruma da sordum sürekli kullanmam sıkıntı yaratır mı diye o da 9 ay boyunca kullanmak zorunda kalanlar oluyor hiçbir sıkıntı olmaz dedi.
Hatta ne zaman serum istersen gel taktır hiçbir zararı yok rahatlarsın dedi.
Ben de anlam veremedim doktoruna.
Doğrudur ilaç serumu hariç izotonik su öyledir belki ama insanı o kadar toparlıyor ki.
Kendin besin sıvı takvisyesi alamadığın için insanı bi kendine getiriyor.
İkili testte ense kalınlığına bakılıyor ya ona kadın dogum uzmanı bakmıyor. Radyolojı uzmanına yonlendırıyor. Yanı benım gıttıgım hastanede oyleydi. Radyolojı uzmanıda bebeği inceleyip ölçümleri yapıp bi rapor verıyor.
rapor ve Kan sonucu ıle bırlıkte kadın dogum uzmanı sana bı oran verıyor down sedromu için. Benım bildiğim bu şekilde yanlış bilgilendiriyosam bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur :)
kızlar benim bulantılar geç ti galiba ya maşallah diyim kendimi çok enerjik hissediyorum darısı size inşallah,birde sivas yada tokat ta oturan var mı?
Günaydın kızlar kimler kaldı şimdi cinsiyet öğrenmeyenben en son öğrenicem sanırım hayırlısı olsun
aynen canim bir hastaliga yakalanmis gibiyim hic hamile hissetmiyorum. insallah bebegin saglikla gelir canim
Kızlar nerdeyse 3 aylık olduk kaç kilo aldınız? Ben hiç kilo almadım normal mi?
cuma iş çıkışı yine gidip serum takdırdım. ctesi pazar idare etti beni. ama bugün yine kötüyümallaha yalvarıyorum şu bulantı kusmalarım bitsin diye . 4 kilo verdim. hayattan zevk almıyorum adeta
ben 10+6 da gıtmıştım kız gıbı dedı ama erken daha demişti:)Selam kıZlar bende 10+2 de gıdıcem özel dr acaba gorebılırmı cinsıyetı
Canım benimde yaşım 37 hiç ikili test yapılmadı zaten yapılsa da riskli çıkacaktı senin gibi benim dr um nifty yaptırmamı söyledi genetik test internette bir araştır istersen 2000-3000 aradı yapılabiliyor 10 günde kesin sonucu veriyorlar ben yaptırdım sonuç bekliyorum. Kolundan kan alıyorlar o kadar düşük riski falan yok ve 74 tane genetik rahatsızlığa bakıyorlar12. haftada yaptrdım yaş riskim çıktı 119 doğumdan birinde down sendromu çocuk doğurabilirmişim diğer değerlerin çok güzel dedi.ama karnımdan sıvı aldrmıcam sonuçta yaşım 38 bu sonucu bekliyordum yani
Melis ismine bayildim bende Asya diye düşünüyorum kız olursa erkek olursa fikrim yok oglusumun adı AlperMerhabalar, isimler konuşulmaya başlanmış ne güzelll, benim de oğlumun ismi Selim Tuna, kızım olursa Melis Asel ya da Melis Sare düşünüyorum, Melis Sera da olabilir ama en çok Melis Asel hoşuma gidiyordu eşimin akrabası da Asel koymuş şimdi de kopya çekmiş gibi olacak, hiç de hoşlanmam ne yapsam bilemedim, Melis ile Selim ismi çok uyumlu, melis bal arısı, asel bal ırmağı, Tuna da ırmak ismi olduğundan içime çok siniyordu, Asel ismi son hecesiyle oğlumun isminin ilk hecesi de aynıydı :))) ama oğlan olursa hiç isim yok aklımda, sağlıkla gelsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?