2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
cuma iş çıkışı yine gidip serum takdırdım. ctesi pazar idare etti beni. ama bugün yine kötüyüm allaha yalvarıyorum şu bulantı kusmalarım bitsin diye . 4 kilo verdim. hayattan zevk almıyorum adeta

Benim onyzed bitmisti. Bugun eczaneye gidince muadilini verdi. Zofer, emin olamamistim ben de. Simdi senin kullandigini gorunce icim rahatladi. Sabahtan beri 6 kere kustum sanirim. Ilaci alinca ictim hemen. Sonra hafif bisiler yiyebildim ve cikarmadim sukur.

Aslinda hastanede varsa perinatoloji uzmaninin bakmasi daha cok oneriliyor. Yoksa da cocuk radyologu bakiyor.

kızlar benim bulantılar geç ti galiba ya maşallah diyim kendimi çok enerjik hissediyorum darısı size inşallah,birde sivas yada tokat ta oturan var mı?

Ayyy ne guzel darisi bizim basimiza.

Günaydın kızlar kimler kaldı şimdi cinsiyet öğrenmeyen ben en son öğrenicem sanırım hayırlısı olsun

Ben de ogrenmedim daha. 10.haftadayim, 13.haftada gitmeyi dusunuyorum. Ya da dayanamazsam 12. Haftaya insaallah.

aynen canim bir hastaliga yakalanmis gibiyim hic hamile hissetmiyorum. insallah bebegin saglikla gelir canim

Offf sorma. Hayattan bezdim bittim artik. Psikolojim bozuldu resmen. Kizim da etkilenecek diye uzuluyorum bi yandan. Surekli yatan, kusan, oguren, hasta bi anne..

Kızlar nerdeyse 3 aylık olduk kaç kilo aldınız? Ben hiç kilo almadım normal mi?

Ben de almadim. Bulantilardan da 4 kilo verdim. Bu gidisle daha da vericek gibiyim. Rabb'im bitsin artik bulantilar hayirlisiyla saglikla nolurrrrr..

cuma iş çıkışı yine gidip serum takdırdım. ctesi pazar idare etti beni. ama bugün yine kötüyüm allaha yalvarıyorum şu bulantı kusmalarım bitsin diye . 4 kilo verdim. hayattan zevk almıyorum adeta

Cuma taktirdigim serum beni bi cumartesi idare etti. Dun cok fenaydim. Bugun de cok kotu uyandim. Ilac kullaniyo musun canim?

Merhabalar, isimler konuşulmaya başlanmış ne güzelll, benim de oğlumun ismi Selim Tuna, kızım olursa Melis Asel ya da Melis Sare düşünüyorum, Melis Sera da olabilir ama en çok Melis Asel hoşuma gidiyordu eşimin akrabası da Asel koymuş şimdi de kopya çekmiş gibi olacak, hiç de hoşlanmam ne yapsam bilemedim, Melis ile Selim ismi çok uyumlu, melis bal arısı, asel bal ırmağı, Tuna da ırmak ismi olduğundan içime çok siniyordu, Asel ismi son hecesiyle oğlumun isminin ilk hecesi de aynıydı :))) ama oğlan olursa hiç isim yok aklımda, sağlıkla gelsinler inşallah.

Canım benimde yaşım 37 hiç ikili test yapılmadı zaten yapılsa da riskli çıkacaktı senin gibi benim dr um nifty yaptırmamı söyledi genetik test internette bir araştır istersen 2000-3000 aradı yapılabiliyor 10 günde kesin sonucu veriyorlar ben yaptırdım sonuç bekliyorum. Kolundan kan alıyorlar o kadar düşük riski falan yok ve 74 tane genetik rahatsızlığa bakıyorlar

Kizlar bana bir doktor arkadasim dedi ki. Bazi kadinlar betahcg hormonundan dolayi cok bulanti yasiyor. Vucut bu hormonu kabul edip alisana kadar da devam ediyor. Serum takildigindaysa kani sulandirdigi icin kanin derisimi artiyor ve goreceli olarak kandaki anlik betahcg hormonu azalmis oluyor. Dolayisiyla da kan normal derisimine donene kadar anne adayinin bulantilarinda azalma oluyor. Bana cok mantikli geldi.

Melis ismine bayildim bende Asya diye düşünüyorum kız olursa erkek olursa fikrim yok oglusumun adı Alper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…