2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benim de ilk gebeliğim böyle değildi ama bende acaba yaşla alakalı mı diyorum.

aslında insanların 2. gebeliği daha rahat geçermiş ama tam tersi şu an benim için.
Olabilir canım doğru diyorsun.
Benim oğlum tekti bulantılarım yine çoktu ama hastanelik olmamıştım.
Bunlar iki tane.
Hadi diyorum onun da etkisi olsa ama dediğin gibi yaşımız da ilerliyor.
Tahammülümüz dayanma gücümüz de azalmış olabilir.
Ben de bunda çok zorlanıyorum daha şimdiden.

insanı acaip değiştiriyo kirpikte ya, şu ara o kadar aynadan uzaktayım ki 2. trimestre geçince olabilir sanki. doğum da mantıklıymış aslında
Kesinlikle ben bayılıyorum. Gerçi en son 5 yıl fakan olacak taktirali ama dogumda istiyorum bu sefer. Rosmanda çok güzel kirpik varmış geçen instagramda Blogger dedi. Ona bakacağım ben. Çok kolayda takılıyormus

geçicek inşallah arkadaşım, sabır. ben izin kullanmayı düşünüyorum aslında ama bi tarafımda evde daha mı iyisin sanki diyo, senin iznin yok mu? kullansan birazcık.
canım zaten izine çıkıcam ağustosun 10 unda. bayram filan derken 35 gün yıllık izin kullanıcam . son 2 haftam o yüzdende sabırsızlanıyorum biraz. kızımda memlekette hemen onun yanına gidicem çok özledim onu. biraz da onun hasreti var. o yüzden çok sıkıntılıyım.

kızlar boya moya tamam da ipek kirpik uygulaması zarar eder mi acaba ki ? yarın doktora bi sorayım ..
canım ipek kiprık ben taktıgım ( kendımde degıl baskasına takmak ) ıcın sana boyle soyleyım kimyasal derine bile degmiyor yapişkani bir tel kiprigine takilior yani korkmafab yaptir

hele bi kendime bakayım dediğim döneme geçeyim de, hemen bakayım bende :)

sağol canım evet geçen evel hafta söyledi doktor sağolsun.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
senin neyin olacak hayırlısı ile...
Benimki de oğlan. Ama bugün kontrol randevusu var. Orada tam olarak kesinlesecek. Geçen hafta %80 demişti çünkü. Seninki baya kesin dimi?

Arkadaşlar bulantıları yoğun yaşayanların kızları mı oluyor bulantı kız bebekte olur denir ama doğruluğu var mı

ay canım, kızın annendeydi dimi senin, yaa kıyamam iyi dayanıyosunuz ikinizde yine. inşallah kızını görmeden geçer sıkıntıların da bol bol hasret giderirsiniz yavrunla.

Benimki de oğlan. Ama bugün kontrol randevusu var. Orada tam olarak kesinlesecek. Geçen hafta %80 demişti çünkü. Seninki baya kesin dimi?
yüzde seksen erkek dedi... dünden eniştemin arkadaşı doktor yüzde doksan demiş
bu hafta sonu kontrol var işte inşallah o vakit netleşir...
bu sene erkek senesi...
ne çin ne rus takvimi bende çıkmadı ...

yaa çok konuştuk erkek hissediyorum demiştim :) Ama yok hissim de geçti öğrenemeden bekliyorum. Kendimi özele gitmemek için zor tutuyorum :)
iyi tutuyorsun gerçekten ben olsam çoooktan gitmiştim :) gidip öğrensene :) demek ki hissettiğin cinsiyet aklımda kalmış. Zihnimde onu gerçek yapmış :)

canım ipek kiprık ben taktıgım ( kendımde degıl baskasına takmak ) ıcın sana boyle soyleyım kimyasal derine bile degmiyor yapişkani bir tel kiprigine takilior yani korkmafab yaptir

ay ne güzel, sıradan şubat annelerini bi ele alsan ne güzel olur

Arkadaşlar bulantıları yoğun yaşayanların kızları mı oluyor bulantı kız bebekte olur denir ama doğruluğu var mı

şahsen ilk gebeliğim için kızım oldu ama bulantım yoğun değildi diyorum, bunda öğrenmedik henüz ama yoğun bulantılı bir dönem evet var.

ya sizin işiniz de cidden daha zor, Allah yardımcınız olsun.

yaa Allah beni bildiği gibi yapsın. Miillet kilo vermiş ben resmen koskoca 4 kilo aldım yok arkadaş bu hamileleğimde almayacağım diyorum ama benim bünyede bişey var. Yani düşünün bide emziriyorum. Gayette insani yiyorum alla alla . Tatlıdan da tiksindim. Şeker de yemiyorum öle .

bi zarar olmaz diyorsun ..sen uygulamasını yapıyorsun sanırım ..desıgner olarak

yüzde seksen erkek dedi... dünden eniştemin arkadaşı doktor yüzde doksan demiş
bu hafta sonu kontrol var işte inşallah o vakit netleşir...
bu sene erkek senesi...
ne çin ne rus takvimi bende çıkmadı ...
Aaâ bende hepsi çıktı. 3 çocukta çıktı cin takvimi hatta o derece biliyor Çinliler bizi :) sana da olasılık vermiş demek. Yok ya değişmez ben sanmıyorumm kızlar değişebiliyor ama erkekler değişmez çok zor. Peki erkek mi hissediyordun sen? Yoksa şaşırdın mi erkek olduğunu duyunca? ben mesela ilk test yaptığım andan beri hep aâ kesin erkek modundaydim. Hiç kıza ihtimal vermedim gönlümden geçen kız olsa bile. Senin hissiyatini merak ettim şimdi :) eniştemin arkadaşı da ultrasona gire dediyse kesin erkek geliyor kuzum ya baya yüksek demis ihtimali çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…