- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #10.221
+1 ağzına sağlık...Arkadaşlar kusura bakmayın kımse de yanlış anlamasn Rabbim öncelikle bulantıları olan arkadaşlarıma yardm etsn sağlıkla atlatırlar inşlh.. Bir ricam var bulantısı olan arkadslar bulantılarını cokkk ayrıntılı anlatıyorlar sankı be ben kendi adıma okuyunca cok etkileniyorım kimse yanşl anlamasn benimde bulantım var Rabbim hepimizi bi nefeste kurtarsn ama rica ederm bulantılarınızı cokk anlatmayn şimdedien beni anlayanlara tesk edermm
metpamid verdi dr ama hi. faydası yok haftasonu hiç almadım. bugün aldım. 12 haftada beta hcg nin azalmasıyla bulantılarda azalır ve bitermiş. tek umudum son 2 haftaBenim onyzed bitmisti. Bugun eczaneye gidince muadilini verdi. Zofer, emin olamamistim ben de. Simdi senin kullandigini gorunce icim rahatladi. Sabahtan beri 6 kere kustum sanirim. Ilaci alinca ictim hemen. Sonra hafif bisiler yiyebildim ve cikarmadim sukur.
Aslinda hastanede varsa perinatoloji uzmaninin bakmasi daha cok oneriliyor. Yoksa da cocuk radyologu bakiyor.
Ayyy ne guzel darisi bizim basimiza.
Ben de ogrenmedim daha. 10.haftadayim, 13.haftada gitmeyi dusunuyorum. Ya da dayanamazsam 12. Haftaya insaallah.
Offf sorma. Hayattan bezdim bittim artik. Psikolojim bozuldu resmen. Kizim da etkilenecek diye uzuluyorum bi yandan. Surekli yatan, kusan, oguren, hasta bi anne..
Ben de almadim. Bulantilardan da 4 kilo verdim. Bu gidisle daha da vericek gibiyim. Rabb'im bitsin artik bulantilar hayirlisiyla saglikla nolurrrrr..
Cuma taktirdigim serum beni bi cumartesi idare etti. Dun cok fenaydim. Bugun de cok kotu uyandim. Ilac kullaniyo musun canim?
metpamid verdi dr ama hi. faydası yok haftasonu hiç almadım. bugün aldım. 12 haftada beta hcg nin azalmasıyla bulantılarda azalır ve bitermiş. tek umudum son 2 hafta
Canım ben bide emziriyorum net bi şekilde 3 3,5 litre içiyorum kesin. Elimin altından hiç eksik olmaz su .Sürekli bas agrisi hic geçmek bilmiyor bende de var vücut susuz kaldığında da bas ağrısı olurmus acaba suyu az içiyor olabilir miyiz
Bende öğrenmedim bu hafta gidicem acaba görür mü 9+5 olucam 10. Haftada öğrenen oldu muGünaydın kızlar kimler kaldı şimdi cinsiyet öğrenmeyenben en son öğrenicem sanırım hayırlısı olsun
Bide şu koku olayı allahım dayanılmaz derecede
İkinci gebelik diye mi böyle oldu acaba ya çok ilginç :)))Evet ya o kadar zayıfladım ama maşallah göbek 4 aylık gibi
Ben sabahları biraz kendime geldikten hemen sonra içiyorum sanki içmezsem kusacakmışım gibi geliyor öyle korkuyorum napayım.Benim onyzed bitmisti. Bugun eczaneye gidince muadilini verdi. Zofer, emin olamamistim ben de. Simdi senin kullandigini gorunce icim rahatladi. Sabahtan beri 6 kere kustum sanirim. Ilaci alinca ictim hemen. Sonra hafif bisiler yiyebildim ve cikarmadim sukur
bana söylemedi doktorcugum. Cinsiyete bakmıcakmış 16. haftada öğrenebilirmişim. Öle dedi yolladı beni.Devlet hastanesine gidip cinsiyet öğrenen var mi ben çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorum ikili test için de acaba orda söylerler mi :)
Cokk merak ediyorum ya
Aaa sende öğrenmişsin :) bende öğrendim. Fazla giremiyorum buraya girdigimde dr okuyabildigim kadar okuyorum işte. Bende geçen hafta öğrendim 1 dk duruyordu yerinde sağlıkla al yavrunu kucağına :)Dün öğrendim canım erkek dedi teoriye filan gerek kalmadan tecrübeli doktor söylüyor değişebilir tabi gelen hersey Allah'tan.... Çok hareketli kıpır kıpır bir bebiş gördük dün
Ben seninde öğrendiğini sandım. Hatta erkek düşündüm :)) hahaha nerden çıkarttım acababana söylemedi doktorcugum. Cinsiyete bakmıcakmış 16. haftada öğrenebilirmişim. Öle dedi yolladı beni.
cuma iş çıkışı yine gidip serum takdırdım. ctesi pazar idare etti beni. ama bugün yine kötüyümallaha yalvarıyorum şu bulantı kusmalarım bitsin diye . 4 kilo verdim. hayattan zevk almıyorum adeta
Doğuma girerken düşünüyordum bende merak ettim şimdikızlar boya moya tamam da ipek kirpik uygulaması zarar eder mi acaba ki ? yarın doktora bi sorayım ..
Ya ikinci gebelikte erken belli olur diyorlar olabilir cinsiyeti mi farklı ondan mı acaba diyorum çünkü oğlumda çok rahattım hatta aşırı rahat bi gebelik geçirmiştim göbeğim hemen çıkmamıştı o yüzden kız olabilir mi diyorumKesinlikle berbat.
Normal hayatta hiç umrunda olmayan almadığın kokuları en kötü şekliyle alıyorsun.
İkinci gebelik diye mi böyle oldu acaba ya çok ilginç :)))
Ben sabahları biraz kendime geldikten hemen sonra içiyorum sanki içmezsem kusacakmışım gibi geliyor öyle korkuyorum napayım.
Doktorlar verdiğine göre iç canım bir nebze olsun iyi geliyor.
Ay hiçbir fikrim yok.Ya sanırım ikinci gebelikten ziyade cinsiyeti mi farklı ondan mı acabalar diyorum çünkü oğlumda çok rahattım hatta aşırı rahat bi gebelik geçirmiştim o yüzden kız olabilir mi diyorum
Bende oğlumda çok rahattım inş sağlıkla hayırla gönlümüzdekini versin rabbim onuda tadalımYa sanırım ikinci gebelikten ziyade cinsiyeti mi farklı ondan mı acabalar diyorum çünkü oğlumda çok rahattım hatta aşırı rahat bi gebelik geçirmiştim o yüzden kız olabilir mi diyorum
turkıyede yasasam turkce okunabılcek normal isimler var benım ismim cansu ama okulda Kansü olarak okunuyordu malesefhayırlısı ne is o olsun canım ..isimler değişik
insanı acaip değiştiriyo kirpikte ya, şu ara o kadar aynadan uzaktayım ki 2. trimestre geçince olabilir sanki. doğum da mantıklıymış aslındaDoğuma girerken düşünüyordum bende merak ettim şimdi
turkıyede yasasam turkce okunabılcek normal isimler var benım ismim cansu ama okulda Kansü olarak okunuyordu malesef
sağol canım evet geçen evel hafta söyledi doktor sağolsun.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...Aaa sende öğrenmişsin :) bende öğrendim. Fazla giremiyorum buraya girdigimde dr okuyabildigim kadar okuyorum işte. Bende geçen hafta öğrendim 1 dk duruyordu yerinde sağlıkla al yavrunu kucağına :)
Ay hiçbir fikrim yok.
O zaman benim iki kızım geliyooorr
Ben de oğlumda göbek olarak rahattım bulantı yine aynı idi ama.
Daha da var öğrenmeme benim oyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?