2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
+1 ağzına sağlık...

metpamid verdi dr ama hi. faydası yok haftasonu hiç almadım. bugün aldım. 12 haftada beta hcg nin azalmasıyla bulantılarda azalır ve bitermiş. tek umudum son 2 hafta

metpamid verdi dr ama hi. faydası yok haftasonu hiç almadım. bugün aldım. 12 haftada beta hcg nin azalmasıyla bulantılarda azalır ve bitermiş. tek umudum son 2 hafta

Metpamid ilk hamileligimde vermisti doktor. Benim de hic ise yaramamisti. Bu sefer baska verdi doktorum. Sen de bi danis doktoruna istersen. Baya faydasini gordum ben. Onyzed verdi ama muadilleri Zofran veya Zofer de alabilirsin dedi. 4mg da 8mg da satiliyomus. Farketmez hangisini aldigin dedi. Once onyzed kullandim. Bitince bugun zofer aldim onyzed yoktu. Bu da gayet etki etti su an. Hatta en kotu sabahimi geciriyodum ilaci alana kadar. Yalniz onyzed emilen bi ilac. Her yedigini kusana daha uygun. Zofren yutuluyo, kusma sorunu coksa ilaci icip kusunca bosa gidebilir. Doktoruna sor bu ilaclari bence.

Reactions: nix
Bide şu koku olayı allahım dayanılmaz derecede

Kesinlikle berbat.
Normal hayatta hiç umrunda olmayan almadığın kokuları en kötü şekliyle alıyorsun.
Evet ya o kadar zayıfladım ama maşallah göbek 4 aylık gibi
İkinci gebelik diye mi böyle oldu acaba ya çok ilginç :)))
Ben sabahları biraz kendime geldikten hemen sonra içiyorum sanki içmezsem kusacakmışım gibi geliyor öyle korkuyorum napayım.
Doktorlar verdiğine göre iç canım bir nebze olsun iyi geliyor.

Devlet hastanesine gidip cinsiyet öğrenen var mi ben çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorum ikili test için de acaba orda söylerler mi :)
Cokk merak ediyorum ya
bana söylemedi doktorcugum. Cinsiyete bakmıcakmış 16. haftada öğrenebilirmişim. Öle dedi yolladı beni.

Dün öğrendim canım erkek dedi teoriye filan gerek kalmadan tecrübeli doktor söylüyor değişebilir tabi gelen hersey Allah'tan.... Çok hareketli kıpır kıpır bir bebiş gördük dün
Aaa sende öğrenmişsin :) bende öğrendim. Fazla giremiyorum buraya girdigimde dr okuyabildigim kadar okuyorum işte. Bende geçen hafta öğrendim 1 dk duruyordu yerinde sağlıkla al yavrunu kucağına :)

cuma iş çıkışı yine gidip serum takdırdım. ctesi pazar idare etti beni. ama bugün yine kötüyüm allaha yalvarıyorum şu bulantı kusmalarım bitsin diye . 4 kilo verdim. hayattan zevk almıyorum adeta

geçicek inşallah arkadaşım, sabır. ben izin kullanmayı düşünüyorum aslında ama bi tarafımda evde daha mı iyisin sanki diyo, senin iznin yok mu? kullansan birazcık.

Ya ikinci gebelikte erken belli olur diyorlar olabilir cinsiyeti mi farklı ondan mı acaba diyorum çünkü oğlumda çok rahattım hatta aşırı rahat bi gebelik geçirmiştim göbeğim hemen çıkmamıştı o yüzden kız olabilir mi diyorum

Ya sanırım ikinci gebelikten ziyade cinsiyeti mi farklı ondan mı acabalar diyorum çünkü oğlumda çok rahattım hatta aşırı rahat bi gebelik geçirmiştim o yüzden kız olabilir mi diyorum
Ay hiçbir fikrim yok.
O zaman benim iki kızım geliyooorr
Ben de oğlumda göbek olarak rahattım bulantı yine aynı idi ama.
Daha da var öğrenmeme benim oyy :)

Ya sanırım ikinci gebelikten ziyade cinsiyeti mi farklı ondan mı acabalar diyorum çünkü oğlumda çok rahattım hatta aşırı rahat bi gebelik geçirmiştim o yüzden kız olabilir mi diyorum
Bende oğlumda çok rahattım inş sağlıkla hayırla gönlümüzdekini versin rabbim onuda tadalım

Aaa sende öğrenmişsin :) bende öğrendim. Fazla giremiyorum buraya girdigimde dr okuyabildigim kadar okuyorum işte. Bende geçen hafta öğrendim 1 dk duruyordu yerinde sağlıkla al yavrunu kucağına :)
sağol canım evet geçen evel hafta söyledi doktor sağolsun.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
senin neyin olacak hayırlısı ile...

Ay hiçbir fikrim yok.
O zaman benim iki kızım geliyooorr
Ben de oğlumda göbek olarak rahattım bulantı yine aynı idi ama.
Daha da var öğrenmeme benim oyy :)

benim de ilk gebeliğim böyle değildi ama bende acaba yaşla alakalı mı diyorum.

aslında insanların 2. gebeliği daha rahat geçermiş ama tam tersi şu an benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…