2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayirlisiyla tatlim bakalim net birsey soyler insaAllah..benim doktor yari yariya tahmin etti ne guzel di mi onu bizde ediyoz

3 olsa ikisi küsken araya girip barıştırır.biz öyleyiz yani mutlaka biri aracı oluyo

Canlar kontrolümüz güzel geçti bebeğin gelişimi gayet iyi dedi ama kanamamız içeride hala var Cumaya randevu verdi ikili test için cinsiyeti de o zaman söylicem dedi bu da görüntümüz erkek gibi duruyor tabi o çıkıntı ayak mı yoksa pipi mi bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 80

masallah :) ben 10+3te gittigimde yani 4 gun once biz de bu sekilde bi gorduk sonra gormedik fln ztn soylemiyorlar da burda. tahmin bile yok. ama sey dedi bu cikinti ikisinde de oluyor yani direk erkek diye dusunmeyin.

Maşallah valla canım benim herkes biliyor ama kiz olduğunu söylemedim hastaneye gitmeden bir gün önce bir teyze yanima geldi acile gitmiştik oğlum için teyze dedi ki kizim birşey sorabilir miyim hamile misin dedi evet dedim kiz mı dedi belli değil dedim kızın olacak o zaman dedi 1gun sonra da doktor kiz deyince şaşırdım açıkçası ya o teyze nerden bildi anladı hala şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…