2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhabalar, bende 13+5 haftalık hamileyim. Böyle bir sohbet görünce katilmak istedim. Gittiginiz doktorlardan memnun musunuz? Anadolu yakasi kadikoy civari doktor tavsiyesi olan varmi acaba? Çok tesekkur ederim. Hepimiz insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Aynen canım yaa beklemeden başka çare yok sabredicez mecbur. Bu arada ben bebek hareketlerini henüz hissetmiyorum kızlarımd nasıldı nezaman hissetmiştim unuttum :) sizlerde durum ne doktor çok hareketli dedi ama
İlk bebeğinde 12 .haftada hissetmistim ama bunda belli birşey yok henüz arada damar atar gibi ki muhtemelen damar atiyordur gercekten ama bazen kasılıyor gibi kasik kismi orda yumruk gibi bi şey oluyor gibi değişik :)

İlk bebeğinde 12 .haftada hissetmistim ama bunda belli birşey yok henüz arada damar atar gibi ki muhtemelen damar atiyordur gercekten ama bazen kasılıyor gibi kasik kismi orda yumruk gibi bi şey oluyor gibi değişik :)
O dedıgın şey sanki bendede oluyo ya bu kadar erken hıssedebılırmıyız acaba

Benim hislerim ikiz kizdi bende oyumu ikiz kizlara kullandim
Allah Gönlünüze gore versin inşallah ve tabiki sağlıklı sıhhatli
Benim bi prensesim var arkasını yaslayacagi dağ gibi bi abicik istiyorum Raabim sağlıkcakla nasıp etsin ama benim bi kız kardeşim olmasını da çok isterdim benim olmadı kızımın bi kız kardeşi sırdaşı arkadaşı olsun da istiyorum iki olsa bi kız bi erkek tam olur

D
O dedıgın şey sanki bendede oluyo ya bu kadar erken hıssedebılırmıyız acaba
doktorlar hissedilmez diyor vardır bi bildikleri die düşünüyorum bide normalden fazlaca dinliyoruz kendimizi o yüzden her hareketlenmeyi bebe ye yoruyor olabiliriz
İkinci daha erken hissedilir dio bayanlar ben ilk i bu haftada hissetmistim ama bunda tık yok gibi yada damarıdır gazdır die bebeğe saymiyormuyum acaba bilemedim en güzeli 5-6ay olacak içerden pat pat vuracak vurdu mu belli edecek iste bebe diyecez

Ben de sağlık ocağında yapılan sonuca güvenmedim, tekrar yaptırdığımda daha da düşmüştü, en son 0,04 tü. T4 benim de normal.

Ayy o kadar istiyorum ki senin bi kizin olsun o duyguyu yaşa Rabbim İnşallah sağlıklı bi kiz bebe nasıp eder
Canım benim güzel dileklerin için sağol Rabbim hepimize gönlünden geçeni sağlıklı bi şekilde nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…