2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Eskilerin dediğine gore kanamalı gebelikler erkek oluyor muş ne alaka bilemedim yaa muhtemelen kız bebeklerde vardır
Ben oğlumda hiç kanama yasamadım belırtı bile yoktu çok rahat bi gebelık gecırmıstım bunda kanama bulantı hepsı oluyo bence her gebelık farklı hakkımızda hayırlısı olsun

CAnım masallah kuzuna Cuma’da hayırlı haberler alırsın inş

Gözünaydın canm Sağlıklı olması her şeyden önemli kesin benimde icerde kanamam geçmedi çünkü gelmediği için biriktiğini düşünüyorum. Doktor kesin erkek olsa söylerdi bence kızda olabilir. Haftaya artık bende sende ogrencez ben en çok sağlıklı mi onu merak ediyorum.

Yaa inşallah güzel haberler alırız canım Rabbim gönlümüze göre versin

Bizim akrabalarda kız bebek olur diyo hatta iki kişi var onlarda benim gibi olmuşlar kızları olmuş bakalım nasip
benim ilkinde aşırı kanamam vardı kızım oldu. büyük kanamaları atlatan bebekler hep kız olurmuş. kadın milleti işte anne karnından itibaren mücadeleci. kız annesi olmak harika bir duygu inşallah sağlıklı bir kızın olur canım.

Amin canım inşallah çok isterim Rabbim nasip eder inşallah günlerimiz aynıymış sen öğrenebildin mi canım :)

Reactions: nix
Amin canım inşallah çok isterim Rabbim nasip eder inşallah günlerimiz aynıymış sen öğrenebildin mi canım :)
yok canım ben ilkinde çok fazla hastaneye gittiğim için çok bıktım. bu sefer çok sık gitmiyorum. haftaya salı ikili test için gidicem devlet hastanesi. 11+2 olucam ama erken olduğu için söylemez sanırım. sonrada şehir dışına çıkıcam eylüle kadar istanbulda olmucam dönüşte iyice büyür net öğrenirim daha iyi. ilkinde 11 haftada dr önce erkek demişti kız çıktı. bunda da acele etmek istemiyorum geç olsun net olsun. kalbim hem bir erkek olsun onu da tadayım istiyor hemde kız olsun 2 kız iyi anlaşırlar diyor. kızımda kız kardeş istiyor. bakalım ne çıkacak

Allah gönlümüze göre versin canım sağlıkla gelsinler inşallah

Reactions: nix
Canım ultrason resmini atabilir misin bizde bakalım nasılmış :)

eveeet doktor bir tahminde bulunabilir canım
gittiniz mi bugün doktor ne dedi ?

Biz cok istedik bu farkli olsun ama nasipte yokmus takdiri ilahi bize bunu nasip etti dedigin gibi kızıma arkadas olur hayirlisi ile benim kötü iltihapli gecen sezeryanim oldu aslinda cok korkuyorum artik 3
Ye cesaret hic edemem
Benim.normal doğumdu maşallah rahat bir doğum oldu inşallah bunda da kısmetse aynısı olur şimdiden düşünmeye başladım daha bilinclisin tabi ama 3.yu ben de pek düşünemiyorum bu günleri yaşarken hamilelikte zor

Kızlar 12.haftadan sonra anne karnında pı t pıt bebeğin kalp atışı gözle görülmüş gören var mı ben görüyorum galiba bi çok kişi de görülür gözle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…