2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nasıl yani karnına baktığında karnın atıyor gobi inip çıkıyor onu mu demek istiyorsunuz
Aynen ama çok dikkatli bakıyorum göbek deliğimin hemen yanı çok minik hareketler yatıp bakıyorum üstten bakınca çok küçük hareketler hiç denk gelen olmadı mı?bende bu ara farkettim yengem ve benden büyük kuzenim olur tabi dedi bebektir yani dediler

eveeet doktor bir tahminde bulunabilir canım
gittiniz mi bugün doktor ne dedi ?
Cnm bugün gittik çok şükür ikili testimiz güzel çıktı. Herşey yolunda dedi dr um uz. Ama cinsiyet için bişey soylemedi çünkü bnmki ayakları dikmis havaya yatıyor ayin 15 inde tekrar gitcez inş ozmn belli olur. Sağlıkla gelsinler inş

Yok canım bende öyle sanıyordum ilk gebeligimde ama normalde de atar o gobek hamile olmasan da yani göbek deliğine parmaginla hafifçe bastır o atan aslında göbeğin bebegin disardan hareketleri anca bebek büyüyünce görülür

ben bilemedim yani gobek deliginin etrafinda su an hissedilir mi ki... o degilse de yakinda hissedersin az kaldi

Kızlar göbeğimizin hemen altından aortumuz geçiyor, kalp attıkça o damar da hareket eder, hamilelikle alakası yok, eliyle göbek deliğinin hafif yanına bastıran herkes hisseder onu.

Kalp güçlü bir kas. Kasılınca da damarlar bastırmaya gerek kalmadan gözle görülür şekilde hareket eder zaten, bilginize.

Evet bende bunu anlatmaya çalıştım :)
Teşekkür ederim çok güzel acikladiniz simdi gebelikte ne var ne yok iyice kendimizi dinlediğimiz için her hareketi bebeğe yoruyor olabiliyoruz

doktora giden tüm arkadaşların gözü aydın olsun,bizde bu gece İzmir'e tatile gidiyoruz 14 saat yol nasıl biter bilmiyorum çok gerildim.
Canm sende eskiden bir plesanta sorunu da olduğu için bence 2 saatte bir mola verin doktor bana öyle demişti benim uzun yolculuktan sonra plesantam.asagiya inmişti ilk gebelikte. mola da vermemiştim sıkıntısız gebelik olunca. Ama şimdi doktor bir saatte bir mola dedi bana. Allah yardımcın olsun kafa dağıtmak amaclı da iyi geliyo tatil

canm hiç aklıma gelmemişti sağol çocuklar çok istiyor yoksa hiç gitmem ama dediğin iyi oldu inş sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…