2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım ben ilk gebelikte öyle sanıyordum doğum sonrası dikkatimi çekti yine atıyordu şimdi yine atıyor o gobek de oluyor
Göbek atıyor
aynen cnm ben de bebek olmadigi dusuncesindeyim,ultrasona gidiyorum ebe bildigin en alt kisma yukleniyor bebegi oyle goruyor:) arkdsa en guzel sekilde yazmaya calistm ben de :) insn umutlaniyor ya :) heves iste

Evet bende bunu anlatmaya çalıştım :)
Teşekkür ederim çok güzel acikladiniz simdi gebelikte ne var ne yok iyice kendimizi dinlediğimiz için her hareketi bebeğe yoruyor olabiliyoruz

İlerleyen aylarda hareketleri iyice gözle görülür hale geliyor, hatta videosunu çekmek lazım yakalayabilirsek, ilerde insan hamileliği özleyince izliyor

Eşinin durumu ne zamana belli olacak?

Devlete
Ben bugunn gttim ac ac tok farketmez dediler hatta muayeneden once cikolata yedim ki kipirdasinda cinsiyet goreyim ama daha erken dedi.
gitmiştin dimi sende ya bana da erken derler dimi renkli ultrason mu ne onda ayrıntılı bakıyorlar ya orda da mi demez acaba kizimda dememislerdi gerci bende sormamistim da neyse sağlıklı olsun da biraz daha bekleriz

aynen cnm ben de bebek olmadigi dusuncesindeyim,ultrasona gidiyorum ebe bildigin en alt kisma yukleniyor bebegi oyle goruyor:) arkdsa en guzel sekilde yazmaya calistm ben de :) insn umutlaniyor ya :) heves iste
Gönül öyle istiyor
son zamanlarda kızım kaburgami kaldirirdi resmen rahatsız bile ederdi şimdi onu bile özledim o günlere gelsek

İlerleyen aylarda hareketleri iyice gözle görülür hale geliyor, hatta videosunu çekmek lazım yakalayabilirsek, ilerde insan hamileliği özleyince izliyor

Eşinin durumu ne zamana belli olacak?
Canım ilk defa bu kadar yaklastik hem gençlik spor mud.mülakatta çağrıldı hem normal öğretmenlik mulakatina çağrıldı inşallah birisi olur öğretmenlik 17 sinde mülakat sonucu açıklanacak diğerinde daha mülakat tarihi belli değil

Hayırlısı olsun canm hakkınizda insallah olur insanin meslegini yapmasi kadar guzel bir sey yok.

Hayırlısı olsun canm hakkınizda insallah olur insanin meslegini yapmasi kadar guzel bir sey yok.
Tabiki canım hem ev gecindirmeye çalışıyor hem sınava Hazırlanıyor her sene bi yandan ücretli yapmaya çalışıyor bi yandan demir kaynak isi yapıyor güneşin altında üzülüyorum da yazık inşallah karşılığını alır bi öğretmenler günü gelsin suratindan anlıyorum nasıl üzülüyor seviyor bide mesleği Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah

çok doğru canm bende öğretmen olduğum için iyi bilirim o duyguyu inşallah en yakın zamanda kendi mesleğini yapar herkes bunu hakediyor.hele erkek olarak evin yükünü omuzlarında hissetmek daha da zordur eminim. Allah yardımcınız olsun inşallah duaların seninle

Devlete

gitmiştin dimi sende ya bana da erken derler dimi renkli ultrason mu ne onda ayrıntılı bakıyorlar ya orda da mi demez acaba kizimda dememislerdi gerci bende sormamistim da neyse sağlıklı olsun da biraz daha bekleriz
Evet devletw gttim cnm erkege benziyo ama daha erken kimseye soyleme bikac hafta tam belli olur dedi. Oyuzden ustelemedm bende. Hersey iyi dedi. Kanda haftaya pazattesi cikicak onada bakmam lazm dedj okdr

Canım ben ilk gebelikte öyle sanıyordum doğum sonrası dikkatimi çekti yine atıyordu şimdi yine atıyor o gobek de oluyor
Göbek atıyor
Çok doğru söylüyorsun göbekte tam bebeğin olduğu hizada büyük bir toplar damar var o atıyor yani aslında gördüğümüz kendi kalp atışımızın bir yansıması... bebeği hisseden olabilir ona lafım olmaz ama bebeğin kalp atışını ancak ultradonda görebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…