2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayyy hem bi iki gündür nasil acıkıyorum hic de tatsız değil az önce de çiğköfte çekti canım zorsunmadim valla Yoğurdum yedim
Kız bize de yapsaydın cig kofte ben zorsunurdum kesin. Eline sağlık bu arada ben mutfağa girmeyeli uzun zaman oldu

D vitamini falan başladınız mı bnmde bacak ağrım çok

Kız bize de yapsaydın cig kofte ben zorsunurdum kesin. Eline sağlık bu arada ben mutfağa girmeyeli uzun zaman oldu
İki aydır ilk yemeklik yaptigim birseydi :)sık sık yapardım once esimde kızımda çok sever
Keşke yakin yerlerde olsak da birbirimize destek olsak beraber yemekler yapıp yesek arada buluşup çarşı pazar gezsek moral motivasyon ne iyi olur :)

V volveron arkadaşım bugün kontrolün vardı? Nasıl geçti cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun :)
Teşekkür ederim canim kontrole gidemedim malesef acıkcası geçen hafta kadın dogum hast. Aciline gitmistim bebeği gördüm gayet iyiydi benimde lekem falan yok şükür iyiyim dedim 2 hafta sonra gideyim dr uma belki gitmişken cinsiyeti söyler Mutlu1anne

Herkese merhaba.benimde adet tarih 9 mayıs.henüz cinsiyet bilmiyorum.adanada yaşıyorum 7 yaşında bir kızım var.2011 haziran annelerindeydim.zaman nasık geçiyor:) herkese hayırlı hamilelikler inşallah
Iyi akşamlar canim bende 2011 haziran annelerindeydim çok aktif bir grubduk hey gidi günler çok ozel bir hamilelik gecirmistim

Allah gönlüne göre versin insallah canım Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin insallah hayırsız ise de hayirliya döndürsün inşallah. Inşallah kim ne istiyorsa Rabbim hayırlı bir şekilde nasibini yazsın olmayanlara da tez vakit versin insallah

İyi yapmışsın canım mantıklı olmuş bencede.

Aynen güzel olurdu bir hamile görsem atlicam boynuna o kadar ihtiyacım var. Midem bulanıyor diyorum düşünme diyorlar beni anlayan yok. Yemiş kadar oldum canm çiğ koftenden. Bende boğazıma duskunumdur gece kalkıp mantı yapıp yerim canım isterse ama şimdi nerdeee

Kalcamin sag tarafi cok agriyor. Egilirken otururken kalkarken. Tam birlesim yeri olur ya kemiklerin. Baya bi kisitliyor hareketlerimi. Gecici midir hamilelikten mi bilemedim artik.
Benim de sağ kasik çok ağıyor yatınca hafifliyor. Kasik dediysem bacakla birleşme noktası gidince sorucam doktora. Rahim büyüse tek taraftan mi buyur iki tarafında ağrıması gerekmez mi dimi?

Aminn canım çok güzel bir dua ettin Allah razı olsun cümlemizin gönlüne göre olsun inşallah

Benim de sağ kasik çok ağıyor yatınca hafifliyor. Kasik dediysem bacakla birleşme noktası gidince sorucam doktora. Rahim büyüse tek taraftan mi buyur iki tarafında ağrıması gerekmez mi dimi?

Hic bilmiyorum ki canim. Bebegin yerlesim tarafina gore baslarda belki bi taraf da ageiyabilir diye dusundum ben mantiken. Tabi bilimsel olarak nedir durum bilemiyorum

Benim agrim da ya yel girdi, ya ceyranda falan kaldim, ya hamilelikten ya da fitik mitik gibi bisi vuruyo. Tum ihtimalleri saydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…