2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
selam kızlar fetal anomali için sıra alanınız oldu mu ?
doktorum bunun için bulunduğumuz ilde ki üniversite hastanesine yönlendirmişti fakat benim 21-22. haftamdaki randevular dolmuş doktoruma anlattım bu seferde izmir tepecik e yönlendirdi .ya şimdi orda da bulamazsak

Canım 11-14 hafta arasında yapılıyor geç değil merak etme :)

Tamam canım sağolasın. Doktorum izne çıkacak başkasına yaptırmak istemiyorumda. Arefe günü 12+5 olucak o gün doktorum geliyor ona yaptırmak istiyorum nasipse :) bide 3 gündür şiddetli bir bel ağrım var öne doğru eğilince artan bir ağrı. Namazda rükuya eğilemiyorum resmen. Bugün doktora gittim bebek iyi. Anlamadık bu bel ağrısı neden

Geçen doktoruma kesenin sağda yada solda olmasına göre cinsiyet tahmini olur mu dedim o da plasentanın hangi tarafta olduğuna bağlı %90 tuttuğu söyleniyor ama... dedi
Sağ mı erkek sol mu erkek soramadım:)

Erkek bebek annede bel ağrısı yapar derler :)

Gözünaydın canm Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin.

Gözün aydın canım Allah’ın izniyle temiz çıkar sonuçlarınız inşallah

Hoş geldiniz :)
Hayırlı olsun..

Ben ilk muayene ve kontrol için Koşuyolu Medipol Zühal Çelebi' ye gittim. Genel bilgilendirmeleri yapıyor, soruların varsa yanıtlıyor. İstediği testleri dışarda yaptırıp gidiyorum sorun olmuyor. Mail ile de soruları yanıtlıyor. Doğum için fiyatları da uygun. Allah korusun ama gerekirse bebek yoğun bakım ünitesi de var, bu da önemli bence. Cinsiyet öğrenmek için 16. hafta Zühal Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Buarada, İkili test için de geçen hafta Zeynep Kamil'e gittim.

Bir arkadaşım da Kozyatağı Central Hospital Levend Bey'e gidiyor, o da memnun.

Ahhh canım yaaa aynı duyguları paylaşıyoruz sizlerle ama ben tersini yani erkeği istiyorum ama hiç ümidim yok sanki hiç olmucak mış gibi . Sizlerde kız istiyorsunuz herkes olmayandan istiyo :) inşallah Rabbim kalbimizdekini nasip eder bizlere . Komşum bu sene kız senesi diyo bana . Hepden ümidimi yitirdim. Yanlış anlaşılmasın üzülmüyorum sadece gönül istiyo

Aynen canım üzüldüğümüzden değil anne olarak her evladı yaşamak tatmak istiyor insan Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin hepimize inşallah

Canım tam.tersi erkek yılı herkes erkek diyor. Allah gönlüne göre versin cnm inşallah sağlıklı erkek bebeğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…