2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayır doktorun hiç vitaminden falan bahsetmedi hiç ölçmedide . Maden suyu iç her gün dedi ama onuda içemiyorum bulantıdan
Cnm 12.haftadan sonra folik asit kesiliyor demir ilacı vitamin ve magnezyum suda eriyen ilaçtan veriliyor.yani dr um bana başlattı bugün içmeye başladım. Senin dr da verir büyük ihtimal. Benim bacaklarda kramplar vardı söyledim. Sanırım senin 12.haftaya daha vakit var.

Geçen doktoruma kesenin sağda yada solda olmasına göre cinsiyet tahmini olur mu dedim o da plasentanın hangi tarafta olduğuna bağlı %90 tuttuğu söyleniyor ama... dedi
Sağ mı erkek sol mu erkek soramadım:)
Sag erkek yani usg de sol taraf sol kiz usg de sag taraf tabi 6 yada 7 haftada dogruluk var 8 den sonra hareket ediyorlar

Canım tam.tersi erkek yılı herkes erkek diyor. Allah gönlüne göre versin cnm inşallah sağlıklı erkek bebeğin olur
Yasin ve hamile kaldigin ayi hesapliyorsun 9 cikariyorsun tek cikarsa erkek cift cikarsa kiz soyle 25 yasinda 3 mart hamile kaldigin ay 28 yapar 9 cikar 19 kalirsa erkek bende tutu bu teori

Ayyy hem bi iki gündür nasil acıkıyorum hic de tatsız değil az önce de çiğköfte çekti canım zorsunmadim valla Yoğurdum yedim
Cig yenmez hamile iken et yumurta hani yumurtanin sarisini pismemis birakiriz ya onlar pisecek drum soylemisti tabi yinede sen bulirsin okuyunca soylemeden gecemedim :)

Ben

Bende hissetmek istiyorum yaaa cok güzel bişey olmalı demi

ya inşallah en kısa sürede hissedersiniz, inanılmaz değişik bi duygu, epeydir doktora gitmemiştim iyidir heralde diyodum bugün nasıl olduğunu hissettirdi bana sanırım 2. gebeliği olanlar daha erken hissediyor, kızımda 20 haftalıktı zorla sıkıştırıp hissetmiştim bunu 10. haftada hissettim ilk kez üstelik kendiliğinden

Evet canım bend daha 10. Haftanın içindeyim. 12. Haftada bırakıcaz nasipse folik asiti inşallah :)

günaydın herkese.kızlar normalde bende ilaç içememe sorunu var.hapı ağzıma alıp başka birşey çiğnerken yutmaya çalışıyorum filan çok zor yani.folik asit küçüktü çok sükür kullandım.şimdi demir hap ve dacavit verdi 3 gündür ağzıma alıyorum her yolu deniyorum midem bulanıyor geri çıkarıyorum.

Günaydın canlar folik asitten sonra hangi ilaca başladınız isimleri ne acaba küçücük haptan sonra doktor bana kocaman bir hap verdi nasıl yutacaksam artık

Cig yenmez hamile iken et yumurta hani yumurtanin sarisini pismemis birakiriz ya onlar pisecek drum soylemisti tabi yinede sen bulirsin okuyunca soylemeden gecemedim :)
Günaydın etli yapmiyorum ben yumurtali, yumurtadan tiksindim zaten ama çiğ hayatta yemez eşim iyice pişirir yumurtasını eşim pişirdi o yoğurdu sonrasında yumurta içinde kaybolunca yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…