2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Gitmişsin okudum canım inş şimdi iyisindir

Demek ki bu tez de çürüdü. Senin cinsiyet belli mi canm ?
Yok canım daha belli değil merakla bekliyorum 2 kızdan sonra oğlan olursa güzel olur sağlıklı olsun da kız olursa da seviniriz evlat bu

O kocakarılar neyin yoksa ona olcak derler :)

bende aynı durumdaydım, kız dediğim halde inanmazlardı.

çirkinleştim mi bilmem ama kendimi çok çirkin hissediyorum
Ben de çirkin hissediyorum ya sivilceler var ztn

Sağlıklı hayırlı gönlümüze göre olsun inşaAllah

Allah razı olsun canım

Kızlar kan değerlerimiz iyiyse yinede kan ilacı veriyorlar mı ?
Veriyorlar canım benim mesela ilk gebeligimde kan değerim hep iyiydi 17.haftada düşmeye başlamıştı ileriki zamanlar için işe yarayacak ama bana da şimdiden verdi doktor önceden 16.haftadan baslatiyorlardi

Veriyorlar canım benim mesela ilk gebeligimde kan değerim hep iyiydi 17.haftada düşmeye başlamıştı ileriki zamanlar için işe yarayacak ama bana da şimdiden verdi doktor önceden 16.haftadan baslatiyorlardi

Anladım canım. Ben sadece bulantıdan korkuyorum bulantı yapıyormuş ya inşallah çok yapmaz .

bakiyorum dolmus yazilar,yuzde 90i cinsiyet tahminleri :) arkadaslar sunun surasinda ne kaldi ya tadini cikarin. ben hicbiseye inanmiyorum,doktor zamani gelince gorup soyler. diger seylerin hepsi oyalamaca,sirf zaman dolsun heycan olsun,uydurma.
AMAÇ VAKİT GEÇİRME EĞLENME ZATEN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…