- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.021
Yapıyor malesef canım inşallah bir an önce şu bulantılardan kurtuluruzAnladım canım. Ben sadece bulantıdan korkuyorum bulantı yapıyormuş ya inşallah çok yapmaz .
Aynı beni anlattin aynısı yesek bir dert yemesek bir dertKizlar ben yemeklerinaz yiyen biriydim simdi saatte bir ağzima biseyler almaliyim yoksa ağzim apacı oluyor midem bulaniyor ama yemek yiyince de tekrar acı sizde durumlar nasıl
Kizlar ben yemeklerinaz yiyen biriydim simdi saatte bir ağzima biseyler almaliyim yoksa ağzim apacı oluyor midem bulaniyor ama yemek yiyince de tekrar acı sizde durumlar nasıl
Canım aynı durumdayız ağzımın içi zehir yemişim gibi gitmek bilmiyor çok acıkıyorum ama midem kabul etmiyor az yemek zorunda kalıyorum ama hep açım ve ağzımın tadı hiç YÖK ne yersem yiyeyim geçmiyorKizlar ben yemeklerinaz yiyen biriydim simdi saatte bir ağzima biseyler almaliyim yoksa ağzim apacı oluyor midem bulaniyor ama yemek yiyince de tekrar acı sizde durumlar nasıl
Kesinliklle öyle canım.Benim kizim 27 aylikti. Seninki ne kadarlikti bilmiyorum ama belki buyuk oldugu icin anlamis olabilir.
Allah hayirlisiyla guzellikle kolaylikla nasib etsin en kisa zamanda canim. Iyi haberlerini verirsin insaallah buradan bizlere.
Ya benim de bugun aklima geldi. Asiri derecede geniz akintim var. Dusundum kizimda da oyleydi. Ve bu mide bulantilarimi daha da cok artiriyor. Acaba diyorum hamilelik hormonu vs geniz akintisina sebep oluyor olabilir mi bazi hamilelerde.perikanadi da geniz akintim var diyordu. Midesi bulanan arkadaslar sizde de var mi ki bi kamuoyu yoklamasi yapalim
Aynen canım ne zaman geçecek acaba iştahımı kesiyor bişe yiyesim gelmiyorya o acı tat salgılanan saframız sanırım, ben yediğim hiç bir şeyin de tadını alamıyorumağzımın tadı yok demek bu sanırım.
Erkekler anneye çok düşkün oluyor canm resmen aşk yaşıyoruz. Bazen eşim kıskanç bir ifade ile bakıyor bizekiz olsun istiyorum o da aynı duyguyu yaşasın kıskanmasın artık bizi diye
Napicaz bunu çaresiyok mu acaba bugünlerde daha da arttı mahvetti beni hiç tadım yokAynı beni anlattin aynısı yesek bir dert yemesek bir dert
Pekı bi caresi var mı ben dr a gidince muhakkak sorucamya o acı tat salgılanan saframız sanırım, ben yediğim hiç bir şeyin de tadını alamıyorumağzımın tadı yok demek bu sanırım.
Yemek de yemeyince artıyor aksamları bi de midem tutuyor Rabbim den artik duzelmeyi istiyorum hayattan lezzet almıyorumCanım aynı durumdayız ağzımın içi zehir yemişim gibi gitmek bilmiyor çok acıkıyorum ama midem kabul etmiyor az yemek zorunda kalıyorum ama hep açım ve ağzımın tadı hiç YÖK ne yersem yiyeyim geçmiyor
Yaaaa şunların güzelliğine bakar mısınız Rabbim birbirinize bağışlasın sizi Allah’ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sizeKızlar Merhabaa..
Sabah doktora gitmiştik..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
İki tane kıpır kıpır elleri kolları kımıl kımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Doya doya ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım..
Bunlar benim kuzularım..
Eki Görüntüle 2175567 Eki Görüntüle 2175568
9+4'ler ikisi de aynı günde gidiyor :)
Maşallah annesi Rabbim tamamına erdirsin insallahKızlar Merhabaa..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
O kadar güzellerdi ki.
Bunlar benim kuzularım..
Yaaaa şunların güzelliğine bakar mısınız Rabbim birbirinize bağışlasın sizi Allah’ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin size
Amin amin canım hepimizi inşallah..Maşallah annesi Rabbim tamamına erdirsin insallah
Aynı fikirdeyim canım şöyle rahatça doyasıya yemek yemeği o kadar çok özledim kiNapicaz bunu çaresiyok mu acaba bugünlerde daha da arttı mahvetti beni hiç tadım yok
Pekı bi caresi var mı ben dr a gidince muhakkak sorucam
Yemek de yemeyince artıyor aksamları bi de midem tutuyor Rabbim den artik duzelmeyi istiyorum hayattan lezzet almıyorum
Ben de Adanadayım canım hangi hastaneye gidiyorsun :)Herkese merhaba.benimde adet tarih 9 mayıs.henüz cinsiyet bilmiyorum.adanada yaşıyorum 7 yaşında bir kızım var.2011 haziran annelerindeydim.zaman nasık geçiyor:) herkese hayırlı hamilelikler inşallah
Kız ağlicam şimdi yaBen de ekranda görür görmez bildiğin aşık oldum resmen
Allah razı olsun güzel yürek.
Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah..
Amin amin canım hepimizi inşallah..
Kız yerim seni ya :)Kız ağlicam şimdi ya
Kızlar Merhabaa..
O kadar güzellerdi ki.
Bunlar benim kuzularım..
Pekı bi caresi var mı ben dr a gidince muhakkak sorucam
İlk kez yaşıyorum böyle bugün ilk defa hissettim artık iki can taşıyorum diye gerçekten mucize hayran olmamak elde değil.ya maşallah bu görüntüye hayran oluyorum resmen, sağlıkla gelsinler, acaba ikisi aynı cinsiyet mi? aynı gün gittikleri için öyle yorum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?