- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.041
Ahahahhah canım benim ben şimdi okurken ağladımKız yerim seni ya :)
Zaten hormonlar tavan.
Bildiğin "yürüdüm yürüdüm pınarla büyüdüm" de de zırıl zırıl ağlıyorum altı üstü reklam :))))))
Ne kadar güzel varlıklarız biz kadınlar gerçekten yaaAhahahhah canım benim ben şimdi okurken ağladımbi tane daha reklam var yumuşatıcı reklamı kız annesine çiçek almış annesi de bi defter de saklamış kızına veriyordu ben onda da ağlamıştım
Günaydın kızlar mide bulantısı geçen var mi? Benim azalmıştı gene arttı.
Günaydın herkese:) Dün dayanamadım doktora gittim agrım için ama pişman oldum. 14 haftalık gebeyim bana açıklık muaynesi yapacktı az kalsın istemedim. Ultrasyon aletini karnıma değdirdi çekti kalp atışı var dedi oakadar . Yani sancım varsa nasıl anlayacktı. bide kağıt imzalattı bana . Böylemi işliyor bilmiyorum ama cidden sinir bozucu. Devlet hastanesinden bir kez daha soğudum .
Kizlar ben yemeklerinaz yiyen biriydim simdi saatte bir ağzima biseyler almaliyim yoksa ağzim apacı oluyor midem bulaniyor ama yemek yiyince de tekrar acı sizde durumlar nasıl
Kızlar Merhabaa..
Sabah doktora gitmiştik..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
İki tane kıpır kıpır elleri kolları kımıl kımıl kuzu gördük.
O kadar güzellerdi ki.
Doya doya ekrana bakmaktan gözlerimi alamadım..
Bunlar benim kuzularım..
Eki Görüntüle 2175567 Eki Görüntüle 2175568
9+4'ler ikisi de aynı günde gidiyor :)
Aynen canım Rabbim herkese anne olmayı ve hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsinNe kadar güzel varlıklarız biz kadınlar gerçekten yaa
Aynen adaş o metalimsi tat bende de var ve gitmek bilmiyor onun yüzünden bişey yiyesim gelmiyor yesem de lezzet alamıyorumYok ya nerdeeee, bekliyorum hevesle gececegi gunleri.
Ben kagit imzalamamistim gittigim zaman ilk gebeligimde. Simdi gerekiyorsa bilmiyorum. Ama ne gicik bi doktormus o oyle. Allah dusurmesin boylelerine ne deyim.
Boyle metalimsi igrenc bir tat var agzimda, surekli de midem kayniyor gibi bulaniyor. Sanki bisiler yersem rahatlicakmisim hissi var, ama yiyince de daha cok bulaniyor. Boyle sonu gelmez bir dongu
Oyyy masaallah annesi ne kadar guzeller
Rabb'im cumlemizin evlatlarini korusun, karnimizdakileri saglicakla kolaylikla kucagimiza alip buyutmeyi nasib etsin. Olmayanlara evlat hasretiyle yananlara da en kisa surede bu guzel duygulari tattirsin
MAŞALLAH ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞKızlar Merhabaa..
Önceki kontrolde hiçbişi anlamamıştım ama bu sefer her şeyi daha iyi idrak ettim ve aşırı mutlu oldum..
O kadar güzellerdi ki.
Bunlar benim kuzularım..
Ben de Adanadayım canım hangi hastaneye gidiyorsun :)
Canim bu teoriyi ilk kızıma yapiyorum cift oluyor ama bu kizimda cikmiyor tek çıkıyor
oh ne güzel 3.gebelik tık yok bendeya inşallah en kısa sürede hissedersiniz, inanılmaz değişik bi duygu, epeydir doktora gitmemiştim iyidir heralde diyodum bugün nasıl olduğunu hissettirdi banasanırım 2. gebeliği olanlar daha erken hissediyor, kızımda 20 haftalıktı zorla sıkıştırıp hissetmiştim bunu 10. haftada hissettim ilk kez üstelik kendiliğinden
Ben gece icip yatiyordum bulanti yapan ilaclari gece icmek iyidiAnladım canım. Ben sadece bulantıdan korkuyorum bulantı yapıyormuş ya inşallah çok yapmaz .
4 cocuk annesi olarak 3 gebeligimde tuttu :) iki oglumda tek sayi ikiz kizlarda cift sayiBu formül dogru cıkan var mı arkadaşlar ben daha cinsiyeti öğrenemedim her yolu deniyorumm
Amin amin ne güzel duaların etmişsin.Oyyy masaallah annesi ne kadar guzeller
Rabb'im cumlemizin evlatlarini korusun, karnimizdakileri saglicakla kolaylikla kucagimiza alip buyutmeyi nasib etsin. Olmayanlara evlat hasretiyle yananlara da en kisa surede bu guzel duygulari tattirsin
Allah rzı olsun teşekkür ederim inşallah..MAŞALLAH ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ
Peki 27 yasinami girecektiniz yoksa o yil 26 yasindamiydinizBen ilk hamileligimde hanile kaldigimda 26 yasindaydim, nisan ayinda hamile kaldim,
26+4=30
30-9=21 tek cikiyor
ama benim kizim var
benim her an o tat var,kendimden sogudum resmen. su icsem dahi o tat var ya o derece kotu. yemekle aram pek yok benim de,yesem de gecmiyor ztn deKizlar ben yemeklerinaz yiyen biriydim simdi saatte bir ağzima biseyler almaliyim yoksa ağzim apacı oluyor midem bulaniyor ama yemek yiyince de tekrar acı sizde durumlar nasıl
dun bende ilk defa arast hast gıttım iş yerı yakın cinsiyetı meraktan. içerisi dolu. doktor gelip bakana kdr bekle bıde ıcerden dısarıya laf yetiştiryo ultrason cıhazı karnımda duruyo öğle. dedım ıyı özele gidiyormusum. cıdden sıkıntı. bıde cınsıyetı göremuyorum dedı bosa gıtmıs oldumGünaydın herkese:) Dün dayanamadım doktora gittim agrım için ama pişman oldum. 14 haftalık gebeyim bana açıklık muaynesi yapacktı az kalsın istemedim. Ultrasyon aletini karnıma değdirdi çekti kalp atışı var dedi oakadar . Yani sancım varsa nasıl anlayacktı. bide kağıt imzalattı bana . Böylemi işliyor bilmiyorum ama cidden sinir bozucu. Devlet hastanesinden bir kez daha soğudum .
oh ne güzel 3.gebelik tık yok bende
ya benim tam doğum günü ayımda hamile kalmışım, yaşı tam bilemedim büyük yazsam kız küçük yazsam erkek, bunu da yapamadım tüh
25 çıktı :) sonucum daha belli değil ama
maşallahhhhh oy oy:) sağlıkla buyusunler annesiKızlar Merhabaa..
O kadar güzellerdi ki.
Bunlar benim kuzularım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?