2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kız yerim seni ya :)
Zaten hormonlar tavan.
Bildiğin "yürüdüm yürüdüm pınarla büyüdüm" de de zırıl zırıl ağlıyorum altı üstü reklam :))))))
Ahahahhah canım benim ben şimdi okurken ağladım bi tane daha reklam var yumuşatıcı reklamı kız annesine çiçek almış annesi de bi defter de saklamış kızına veriyordu ben onda da ağlamıştım

Günaydın kızlar mide bulantısı geçen var mi? Benim azalmıştı gene arttı.

Yok ya nerdeeee, bekliyorum hevesle gececegi gunleri.

Ben kagit imzalamamistim gittigim zaman ilk gebeligimde. Simdi gerekiyorsa bilmiyorum. Ama ne gicik bi doktormus o oyle. Allah dusurmesin boylelerine ne deyim.

Kizlar ben yemeklerinaz yiyen biriydim simdi saatte bir ağzima biseyler almaliyim yoksa ağzim apacı oluyor midem bulaniyor ama yemek yiyince de tekrar acı sizde durumlar nasıl

Boyle metalimsi igrenc bir tat var agzimda, surekli de midem kayniyor gibi bulaniyor. Sanki bisiler yersem rahatlicakmisim hissi var, ama yiyince de daha cok bulaniyor. Boyle sonu gelmez bir dongu

Oyyy masaallah annesi ne kadar guzeller
Rabb'im cumlemizin evlatlarini korusun, karnimizdakileri saglicakla kolaylikla kucagimiza alip buyutmeyi nasib etsin. Olmayanlara evlat hasretiyle yananlara da en kisa surede bu guzel duygulari tattirsin

Aynen adaş o metalimsi tat bende de var ve gitmek bilmiyor onun yüzünden bişey yiyesim gelmiyor yesem de lezzet alamıyorum

MAŞALLAH ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ

oh ne güzel 3.gebelik tık yok bende

Oyyy masaallah annesi ne kadar guzeller
Rabb'im cumlemizin evlatlarini korusun, karnimizdakileri saglicakla kolaylikla kucagimiza alip buyutmeyi nasib etsin. Olmayanlara evlat hasretiyle yananlara da en kisa surede bu guzel duygulari tattirsin
Amin amin ne güzel duaların etmişsin.
İNşallah..
MAŞALLAH ALLAHIM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ
Allah rzı olsun teşekkür ederim inşallah..

Kizlar ben yemeklerinaz yiyen biriydim simdi saatte bir ağzima biseyler almaliyim yoksa ağzim apacı oluyor midem bulaniyor ama yemek yiyince de tekrar acı sizde durumlar nasıl
benim her an o tat var,kendimden sogudum resmen. su icsem dahi o tat var ya o derece kotu. yemekle aram pek yok benim de,yesem de gecmiyor ztn de

dun bende ilk defa arast hast gıttım iş yerı yakın cinsiyetı meraktan. içerisi dolu. doktor gelip bakana kdr bekle bıde ıcerden dısarıya laf yetiştiryo ultrason cıhazı karnımda duruyo öğle. dedım ıyı özele gidiyormusum. cıdden sıkıntı. bıde cınsıyetı göremuyorum dedı bosa gıtmıs oldum

Kızlar dün birinden şunu duydum eğer hamilelikte ilk çocukla doğacak çocuk aynı cinsiyetse emzirmeye devam edebiliyormussun farklı cinsiyet ise süt çocuğu zehirlermiş bilmiyorum doğrumu

maşallahhhhh oy oy:) sağlıkla buyusunler annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…