2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Enfeksiyondan şüpheleniyorum bende bakalım doktora gittiğim zaman söylicem
Canm sana tavsiyem progestani fitil olarak koyarken hastane eldiveni ile koyman ben öyle yapıyorum. Çünkü elimiz ister istemez tam hijyenik olmayabilir. Yeşil akıntı mantar olabilir doktor daha iyi bilir tabikide. Benim de koyu sari olabiliyor bazen oda su az ictigim zamanlarda

Evde dezenfektanım var ellerimi onunla yıkıyorum canım hatta doktoruma danışmıştım bişe olmaz daha hijyenik olur demişti mantar bilmiyorum olabilir gerçi kaşıntım falan yok ama bakalım öğrenirim haftaya

O reklama bende ağladım ya
Aglanmayacak gibi değil bizim kizimizda mi boyle yapacak dedim eşime ağlayarak anne ne artik anne demeyeceğim sende benim anneme deme dedim tabi ortamda bulunan görümceler bana gülüyor esimde gulerek tamam canım tamam hayatım modunda

Bayanlar iyi aksamlar bu kişi etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz ben beceremiyorum da. Bide pearlague mıydı bi arkadasimiz vardı onu merak ettim hic görünmüyor eşiyle
Problemi vardı Çözmüşlerdir İnşAllah

Bu sekilde araya sen bosluk birakma cnm( @ Hirosum ve kardesi )ornek bu sen ismi yazarken.bosluk birakma @Hirosum ve kardesi

Ay çok tatlısın ya valla sen benimkine söyleme ben seninkine söylemicem iyiymiş

Yarın yardımcı abla gelcek Evi komple elden geçirdim resmen, kaç zamandır elimi değdiremiyodum artık hafiften toparlanma vakti.

Bi de güzel güzel giyinen hamileler görüyorum bi de kendime bakıyorum ne bulduysam giydim sanırım bu ara, artık kendimize gelme vakti gelsin lütfen.

Bu arada ilk haftalardaki şişkinlik gitmişti şimdi geri geldi, hamile pantolonu giymeye başladım bugün, sizde durumlar nasıl? Herkes normal kıyafetlerine devam mı?

Hastaneye gittiğimde bi bayan gördüm nasıl imrendim yaklaşık 8aylik ama o kadar güzel ki tipi bide elbise giymiş askılı dizden altı yırtmaçlı bayıldım ya hamilelik bi insana bu kadar mi yakışır maşallah kadına çok ozendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…