2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
47 kilo oldum canım ya kayınbabam demis hamile oldugunu anlamıstım gelinin cok zayıflamıs:))

Kizlar Ben cinsiyet ogrenmedim daha AMA bakiyorum ki ilk haftalarda kim ne derse tutmus:)bakalim benimkide erkek mi:)
Bakalım benimki de tutacak mı kimisi erkek dedi fotoğrafa göre kimisi de en başından beri kızın olacak diyor Cuma günü öğrenicez inşallah:)

Bakalım benimki de tutacak mı kimisi erkek dedi fotoğrafa göre kimisi de en başından beri kızın olacak diyor Cuma günü öğrenicez inşallah:)
Sen ne hissediyorsun canim burda kizim olacak diye ler kiz oglum olacak Benim diyenler oglanmis sasirdim:)fatma kiz diyodu kizmis 3cocuklubir anne Benim oglum olacak diyodu oglanmis yada Diger kizlar hep tutmus bi arkadas bi oglum var bi oglum daha olacak dedi oda erkekmis:)

Bende ağladım kızım olmamasına rağmen arkadaşa diyorum izle çok duygusal diyor yani çok duygusal değil hormonlardan ağlanacak çok şey buluyorum

Ama nasıl soylemezsin iste anne kelimesinin bi anlamı yoktu benim için taaakiii anne oluncaya kadar kaynanama annede diyince üzülerek bana bakan bir anne de
Yaa kıyamam ya ben annemin yanında kaynanama anne demiyorum yani hiçbişey demiyorum bişey söyliceksem yanına gidip dürtüp söylüyorum normalde söylüyorum annem yokken neden yapıyorum bilmiyorum annem bişey demedi bu zamana kadar ama sanki o üzülecek sanıyorum galiba

Kizlar yukarda bi arkadasinda dedigi gibi bende de o ilk 10 haftada ki siskinlik gitti,karnim davul gibi oluyordu ama simdi bakiyorum normal e tabi sonrada kuruntular sizinde oyle mi ?

Valla ben kız hissediyorum oğlumda da erkek olacağını hissetmiştim inşallah yanılmam yine :))

senin de benimde kızım olacak inşallah baştan beri öyle geçiyor içimden,bebek arabası ve yataklara bakıyorum ama hep pembe,kırmızı lila :)

Gunaydin Aslnda üzülmez aksine sevinir demekki benimsemis aralari iyi ki anne diyor die bence ben sadece anneme anne demiyorum dilim varmiyor üvey anneye de kayinvalideye de anne diyorum sıkıntı yok haneden diyeceksin arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…