2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben İstanbul’da tesadüf eseri bi özel hastaneye gittim oğlum orada sezaryen oldu hem de 500 tl :)
Canm benim şuan gittiğim doktor ünlü bir doktor ve benim riskli olduğu için onda doğumu yaptırmak istiyorum ve sormaya korkuyorum ne kadar diye. Bir muayenesi 400 Lira düşün artık doğumu ne kadardır. 500 lük yer illaki vardır. 20 hafta geçsin yavaş yavaş pazarlık moduna gecicem

Doğrudur canım aynen benimki hesapta yoktu yengemlerde gezmedeydim gece çok sancım oldu sabahta yengem o hastaneye götürdü baktı bizimki gelmiyor ertesi gün sezaryen olmuştum hiç bilmediğim bi yerde bilmediğim bi hastanede bilmediğim bi doktorla ameliyata girdim çok şükür kazasız belasız atlattım hiç bi sıkıntımda olmadı doktor da çok iyiydi

Özel Medigold hastanesi Sultangazi de ben yengemlere gezmeye gitmiştim gece sancım çok olunca sabah erkenden oraya götürdü yengem ertesi günü sezaryene almıştı beni :)
Hiç duymadım çok uzak bize ondan sanırım ben Avrupa yakasındayım buralar çok pahalı

Çok şükür kazasız belasız atlatmisin

Kızlar özel dr devletemi gıdıyorsunuz Doğum fiyatları uçmuş ya
özele gidiyorum canım izmirde devlet hastaneleri aşırı ilgisiz doktora 4000 hastaneye 3000 civarı olur malum bizim doğumlar 2019 olucak yeni yıl fiyatlarını tahmin edemiyorum eldeki tek birikmiş para doğum masraflarına gidicek diğer konuları nasıl yapıcaz bilmiyorum

Kızlar benim tuvalet eğitimiyle ilgili büyük bir sorunum var yardımınıza ihtiyacım var kimler nasıl atlattı bu süreci

Amaan o iş çok meşakkatli, allah yardımcın olsun şulecim, sabrının sınırlarını zorla, halıları kaldır, 3-5 kazaya şimdiden kendini hazırla, 4-5 gün baya uğraşırsın ama hallolur inşallah.

Gunaydin Aslnda üzülmez aksine sevinir demekki benimsemis aralari iyi ki anne diyor die bence ben sadece anneme anne demiyorum dilim varmiyor üvey anneye de kayinvalideye de anne diyorum sıkıntı yok haneden diyeceksin arkadaş
Tabi canım haklısın aslında benim pek aram iyi değil kayınvalideyle sanırım o yüzden. Yanlış anlamadım dimi anneme anne demiyorum dedin neden ki tabi özel değilse bi soru sordum ama cevap vermek istemezsen anlarım. :)

Kızlar benim tuvalet eğitimiyle ilgili büyük bir sorunum var yardımınıza ihtiyacım var kimler nasıl atlattı bu süreci
Canım benim kızım 1.5 yasında bıraktık bezi klozete çocuk kapağı aldık duvarları babie resimleri yapistirdik ilgisini ceksin orası die ve yanina defter kalem koydum karalama yapmayı pek sever kendileri orada zaman gecirsin die bi kaç sefer de aaa benim çiş im geldi diyip gittim yanından yarim saat bir saat aralıklarla banyoya götürdüm yapsın die bir iki derken alıştı geceyi de ayni anda bıraktık yatmadan lavobaya götürüyordm ama çok şükür gece kalkmaz pek

Tuvaleti geldiği zaman belli eder zaten canım takio edip gotureceksin yapmak istemeyebilir orda vakit geçirmesini sağla ki oturdukca kaslar açılır ve yapar erkek çocukları nasıl olur bilmiyorum tabi ama ben bu şekilde hallettim sıkıntı yaşamamıştk ama benim en büyük şansım kızım bezi hiccc sevmiyordu

Benim anne baba ayrı 8yasindan bu yana gelmedi bi kere bile iki yıldır görüyorum ama içim elverip anne demiyorum sadece bende anneyim büyük konusmak istemiyorum ayni duruma gelmekten ve anneligin ne kadar özel güzel birşey olduğunu anladığım için ve sadece karnında taşımayla bile ne kadar hakkının geçtiğini bilerek sadece öyle nasılsın iyi misin muhabbeti var ve ilerisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…