2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar deneyimli arkadaşlarım size bir sorum olacak. Benim bebek sol taraftaymış kese oradaydı dr sol tarafta olduğunu söyledi. Ancak benim hep sağ kasığımda ağrım batmalarım oluyor bebek büyüyorsa onun olduğu tarafta ağrı olması gerekmez mi sol tarafımda hiç his yok bu arada ikiz gebelikti sağ taraftaki bebeğimin kalbi 9.haftada durdu

Aynı durumdayız benimde solda hareketler falan hep solda.agrim sağda Dr a yarin unutmazsam sorarım sana söylerim

Bende öyle aynı soracaklarımı girmeden sıralıyorum kafamda ama içeri girince kalakalıyorum. Tamam inşallah unutmazsan sorarsın neden ters tarafta ağrı oluyor diye

Aklınıza gelen soruları telefonun not kısmına not edin hanımlar, işe yarıyor cidden :) bende içeri girince her bi şeyi unutuyorum tam doktor reçete yazacakken notlara bi bakıp patır patır soruyorum soruları, çareyi böyle buldum :)

Aslında çok mantıklı tuttum bunu teşekkür ederim canm

CNm benim hem sola gidiyor hem saga bu sabah sol taraf sisti sag inikti hatta esimde gordu saskinlikla izledik sonra saga gecti sag taraf şişti sol indi. Nerde olursa orasi agriyor benim. Doktorda oyle dedi tek tarafli agrilar normal dedi

canim valla bende zayıfım 55 kilo ile hamile kaldim suan 11 hafta 6 gunluguz 1 kilo almışım toplamda ayni sıkışma bendede var kendimi yaşlı gibi hissediyorum bazı gebelerde olabiliyormuş cok yorma kendini

canim valla bende zayıfım 55 kilo ile hamile kaldim suan 11 hafta 6 gunluguz 1 kilo almışım toplamda ayni sıkışma bendede var kendimi yaşlı gibi hissediyorum bazı gebelerde olabiliyormuş cok yorma kendini
Cok tesekkur ederim insan yalniz olmadigini hissedince rahatliyor :/
bende hic almadm bulantilardan 5kilo verdm hatta ama tabi kilom fazla yani goze gozukmuyor bile .almamamdan iyidir diye tesellideyim .s

Oo çok iyimiş kesinlikle bende yapıcam çok teşekkürler

CNm benim hem sola gidiyor hem saga bu sabah sol taraf sisti sag inikti hatta esimde gordu saskinlikla izledik sonra saga gecti sag taraf şişti sol indi. Nerde olursa orasi agriyor benim. Doktorda oyle dedi tek tarafli agrilar normal dedi
Hmm yerinden oynadığında oluyor belki ağrı. Bende anlamadım sandım ki bebek ne taraftaysa o taraf ağrır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…