2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay sorma canım ya. Aman bebişlere birsey olmasın da kırmızılar sorun değil :)

İğnem var ama doktor hemen vurma dedi sanırım hemen kesilsin istemedi biraz içim boşalsın diye galiba
Ay canım ya. Nasıl durumun su an bi sıkıntı yok inşallah. Allaha emanet bebişler. Doktorum bugün bana dediki bir hastası varmış 5 ay boyunca kanaması olmuş. 3 günde bir kontrole geliyordu diyor. 5.ayda kesildi kanaması diyor. YNi olabiliyormuş bu aylarda

Daha ne kadar sürecek bilmiyorum o kadar çok yorgunum ki bakmayın burda gırgır şamata yaptığıma hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hasta gibiyim
canm arkadaşım 5 aya yakın çok aşırı kanama yaşıyordu iğnelerle ilaçlarla geçti çokta sağlıklı tosbik bi kızı var moralini yüksek tutmaya çalış kanamam yok ama çoğu zaman o duygu bende de oluyor güya tatil yaptım eşim çocuklar hep denizde ben otel de yattım kendimi hasta gibi hissediyorum.

Kizlar 14 haftalik gebeligim var ve kiloluyum kalbim sikisiyo yokuslarda fln cok zorlaniyorum uzun sure yuruyemiyorm dizlerim titriyomus gibi hissediyorum durup dinlenip oyle devam ediyorm boyle sikayetleri olan var m iacaba acaba hamilelikden mi sicaklar mi tetikliyo seker diye dusundum ama sekerde cikmadi

Atlatırsın canım korkma sakin olmak ta gerçekten önemli iğneyi neden hemen vurdurma dedi acaba
Canım kanamam içimde birikip büyüyor ya devamlı sanırım biraz boşalsın bebek rahatlar diye düşünmüş olabilir içimdeki biriken kandan biraz kurtulurum diye sanırım çünkü iğneyi vurunca kesiliyor hemen bu sefer yine içime dolmaya başlıyor sanırım ondandır

Kızlar canım sürekli salça ekmek istiyor. Bende arada yiyorum kendimi tutmasam 3 öğün sadece salça ekmek yerim. Salçanın bi zararı var mi ? Internette bakindim biraz ama tam birşey öğrenemedim. Bu arada doğal ev salçası yiyorum.

Benimde iki ya da üç hafta arayla oldu hep bu kanamalarım hatta geçen anneme de dedim yakındır patlarım ben yine ne olacak bu içimde biriktikçe dedim bugün başıma geldi alıştım ama yorgunum o manzarayla karşılaşmak beni çok yıpratıyor

Her iki şekilde de çok geçmiş olsun.bende kanamalar gecindim bir ay boyunca iğne artı hap kullandım hâlâ yerleri agriyor.her fırsatta ayaklarımı yüksek tuttum.rabbim cümlemizin bebisini korusun
Sağol canım amin bebeğim iyi olsun yeter ki başka bişe istemiyorum

Darısı başıma inşallah bu kadar zor süreçte kızım olur mu dersiniz

Yok canm ev yapimi salçanın hiç-bir zarari olmaz bende kahvaltımda annemin yaptigi çemeni yiyorum. Benimde canm cips çekti birkac adet yedim valla. O kadar da incelersek yedigimiz her sey hormonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…