2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Daha ne kadar sürecek bilmiyorum o kadar çok yorgunum ki bakmayın burda gırgır şamata yaptığıma hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hasta gibiyim

Adaş cok gecmis olsun. Simdi nasil oldun bakalim? Bulantili kusmali hamilelik cok zor evet, ama kanamali tehlikeli hamilelik daha da zor. Allah yardimciniz olsun. Rabb'im hepimize sag salim kolaylikla bebeklerimizi kucagimiza alip buyutmeyi nasib etsin.

Yahu bizim bi @sametuche vardı nerelerde acaba

perikanadi da yok. Ikiz hamile olan arkadas.

Amin Sağol adaşım teşekkür ederim biraz iyiyim inşallah daha da iyi olucaz aynen perikanadi o da yok

Sağol canım bende sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı seninde gözün aydın canım inşaallah bir daha yaşamayız insan ister istemez endişeleniyor

Günaydın canlar ben yine erkenciyim birazda tedirgindim uyanır uyanmaz lavaboya koştum hemen hala bişeyler gelmeye devam ediyor ama öyle adet kanaması gibi değil çok şükür inşallah bu günü böyle atlatırım yarında randevum var bebeğimi görür güzel haberlerle dönerim inşallah belki cinsiyetini de öğreniriz tabi gösterirse

Sağol canım çok teşekkür ederim biraz iyiyim ağrım var yatıyorum bu günü atlatırsam yarın randevum var inşallah güzel haberler alırım bu arada gözün aydın canım cinsiyeti belli olmuş :))
saol canım bekliyodum aslında erkeği :) kardeşler birbirine yoldaş arkadaş can olurlar inşallah :) Bana da bol bol evden araba toplamak düşüyor:)

saol canım bekliyodum aslında erkeği :) kardeşler birbirine yoldaş arkadaş can olurlar inşallah :) Bana da bol bol evden araba toplamak düşüyor:)
Hayirli olsun canim prensin ben dunde gittim iki dakika bakalim diye ama doktir illa 16 .hafta soyleyecem diyor uyuz oldum.haftaya baska bi doktora gidecem kismet olursa bi bizim haftalarda bi ben kaldim ogrenemeyen

Hayirli olsun canim prensin ben dunde gittim iki dakika bakalim diye ama doktir illa 16 .hafta soyleyecem diyor uyuz oldum.haftaya baska bi doktora gidecem kismet olursa bi bizim haftalarda bi ben kaldim ogrenemeyen
canım ben tıp merkezine gittim öle öğrendim bi acayipler valla nie sölemezler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…