2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
burda 10 haftalık .bilemiyorum valla kızlar.kızım var 7 yaşında yonı doktorum kızımda 6 aylık olana kadar yorum yapmamıştı.en sonunda demişti kız diye.bunda dedim farketmez kız erkek benim için varmıtahmin dedim %100 demiyorum ama erkeğe benzettim dedi.farketmez benim için sağlıklı hayırlısı olsunda

Eklentiler

• a.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 66
Ya canm doktor dediyse vardir bir bildigi. Zaten ben 14 haftadan once pek guvenmiyorum doktorun ne dediğine. Allah saglik versin once sonra gonlune göre versin

Ya canm doktor dediyse vardir bir bildigi. Zaten ben 14 haftadan once pek guvenmiyorum doktorun ne dediğine. Allah saglik versin once sonra gonlune göre versin

amin cnm hepimiz sağ salim kucağımıza alalımda insallah.kız olsa ne güzel bacı olur bacı gibis yok erkek olsa farklı olur rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Benim de cevrem kendi ailem esimin ailesi surekli kiz olsun diyip duruyor sanki benim elimde olan bir seymis gibi ki ben bastan beri ogluma kiyamadigim icin erkek olursa da en az kiz kadar sevinirim diyordum. Ama gercekten toplumsal baski insani geriyor. Aile bile olmasa kendi arkadas cevremizin bile ilk diyecegi sey aa bu da mi erkek kiz olsaydi keske lafi. Insanlar evlat duygusunu yasamak.icin nelerini veriyor ki bir can emanet ediliyor bize ve bunun derdi millete dusuyor malesef. Velhasıl toplumsal baskisiz gunler diliyorum hepimize

Metro da vardı galiba ama adini unuttum gitmedigim için ilgimi de çekmedi hic :)

Sana katılıyorum canm aynı şeyleri bende yasiyorum.ben cenelerini artık kapatıyorum hayırlısı olsun erkek olursa oğluma arkadaş olur araba yarışı yaparlar bol bol diyorum.kiz olursa da bı de kızım olmus olur eli ayagi dizgun olsunda dedim.artik çok üstüme gelmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…