2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
evet bende kendimi kötü hissediyorum bu durum yüzünden diğer hamilelere bakıyorum ne kadar güzel giyiniyorlar .
eski pantolonlarıma girmiyorum, yeni bir tane keten pantolon aldım o da giyer giymez bollaşıyor içinde kendimi çok kötü hissediyorum..birde iki tane elbisem var arada onları giyiyorum ..
bayram bahanesiyle hamile pantalonu alıcam artık çok şükür

Merhabalar kızlar bebeğinizin tekmelerini hissetmeye başladınız mı? Benim ikinci gebeliğim sanki arada pıt pıt bişeyler oluyor

Ben bi kere hissettim, ne özlemişim o duyguyu

Hissetmek imkansız diyorlar ama o pıt pıtla diğerlerinin çok farklı olduğunu ayırabiliyorum, inşallah kıpır kıpır olduğu günleri de görürüz

Ya şu perişan halimiz hayırlısıyla bi geçerse kendimize gelicez de bulantı halsizlik bi türlü geçemedi bende, bakıyorum benim gibi olan çok şubat annelerinde.

Sonrasında aldığımız cicileri paylaşır en şık hamişler oluruz, Doğum sonrasında da kilolarımızı verir fit anneler oluruz inşallah şubat anneleri olarak

Cabı
Canım işte bebek sadece yan durmuştu 4 saat kaldık doktor da ölçüm yapamıyorum dedi artk kan bile aldırmadı ensesini ölçemedi yani

kizlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar

kızlar salı günü kontrolümüz vardı doktor % 90 erkek ama bir sonraki gelişinizde kesin olarak söyleyeceğim dedi
bir oğlumuzun olacağı kesinleşti bizce ama ailelere henüz söylemedik diğer kontrolümüz arefe gününe denk geliyor o zaman söyleyeceğiz . ben iki tarafta da balon patlatarak söylemek istiyorum
bu arada bir haftadır baş ağrım var malesef ve bulantı ve kusma da çok yaşadım . kokulu akıntım geliyordu onun için fitil verdi . bir de demir ilacına başladık .

bilerek aç gittim sadece kraker yedim o yüzden haraketliydi bebişimiz.
kuzumun boyu uzamış , kilo almış , midesi ve idrar kesesi oluşmuş ,omurgaları bile görünüyordu teyzeleri maşAllah

tabiki de canım en şık anneler biz olucaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…