2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhaba kızlar fakültede den geliyorum ikili test için bebeğin pozusyınu uygun deil diye yapmadılar yarın tekrar gel dediler.. 13+1 gunluk doktor folık asit i kes decavit ve ferresonala başla dedi bebeişmi gördmm ama artk bir bebeğe benzıyorr Rabbim saglıkla kucağınıza almayı da nasip etsn inşl

Aynen canm bende ogluma arkadas olur diyorum. Saglikli olsunlar iyi anlassinlar birbirlerine yoldas olsunlar insallah..

Merhabalar kızlar bebeğinizin tekmelerini hissetmeye başladınız mı? Benim ikinci gebeliğim sanki arada pıt pıt bişeyler oluyor
Ben tekme degilde nerde oldugunu hissediyorum. Sagda iken sag taraf sisiyor ve sertlesiyor solda olunca sol taraf. O pit pit gibi seyler seyirme seklinde onlar da hissediyorum.

CNM ikili test için kan alıyorki sadece

Anladım onlara baktı bendede bugün omurlik öenmli dedi gösterdi sonrada kan verdik 1 hafat sonra sonuç dedi.

14 haftalık bir gebenin nasıl bir açıklığı olabilir ki ? ayrıca bebek artık büyüdüğü için kalp atışını dinlemede bir sorun olmaz yani en azından doktorumun söylediği benim araştırmalarıma göre ben öyle biliyorum .
iyi yapmışsın canım muayene olmayı istememekle ..

folik asiti neden kestiriyorlar

ouyyy maşAllah onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…