2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sen genede hamurişi şeylerden uzak durmaya çalış derim canım ondanda olur makarna,tost vs.

Ben prenses dogum cok istemistim canm ama plesantam asagida oldugu icin direkt sezeryan dediler riske girmedim.
Ben sezeryan taraftarı değilim risk olmadığı müddetçe çünkü doğum sonrası bana ve bebeğe bakacak kimsem yok zaten doktorumda normal doğum diyor öncelikle bakalım hayırlısı artık

Canm sukur benjmde test temiz çıktı ultrason dan bebeğe baktı cinsiyeti sordum güldü daha erken canm dedi.bende gülerek sansimi denemek istemistim dedim
İyi boş yere beklememism o zaman sende mi devlete gitmstin hep unutuyorum sordum galiba da kusura bakma peki bu 12 .haftada öğrenenler nasıl öğreniyor

Ben sezeryan taraftarı değilim risk olmadığı müddetçe çünkü doğum sonrası bana ve bebeğe bakacak kimsem yok zaten doktorumda normal doğum diyor öncelikle bakalım hayırlısı artık
En guzeli canm normal dogum.bende cok istemistim. Ben sezeryan dogumdan cok çektim ama anne ve bebek icinde gercekten riskli durumlarda sezeryan can kurtariyor.

Bende saat 4.30dan beri ayaktayım bugün 11’de randevumjz var bizimde. Ama sabah 4.30da lavaboya kalktım kanamam vardı ilk defa oldu 11+3üz bugün. Çok korktum dahada uyuyamadım. İki üç kere peçeteye sildiğimde geldi kırmızıydı. 1 saat sonra tekrar gittim artıl gelmiyor. İçeride kanama alanım vardı geçen hafta. Dünde biraz yürüyüş yaptım dışarda inşallah o kanama alanı temizlenmiştir kötü bir şey yoktur ilk kez olunca baya korktum. Progestan jel kullanıyorum normalde her sabah. Birazdan onu yapıcam. İnşallah bebeğim benimledir

günaydın canım iyidir tabi senin kuzu çok dayanıklı güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

Ahh bu kanamalar canım hemen yat dinlen progestanını kullan Allah’tan bugün doktora gidicez vakit gelene kadar dinlenmeye çalış canım ayaklarının altına yastık koy inşallah atlatıcaz sorunsuz

Bu arada mesai başladığı zaman doktorunu ara bilgilendir canım belki saat 11 beklemeyelim gel der haberi olsun durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…