2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bu arada mesai başladığı zaman doktorunu ara bilgilendir canım belki saat 11 beklemeyelim gel der haberi olsun durumdan

Progestanımı şimdi yapıcam canım. Dahada gelmedi ama inşallah bebeğim benimledir. Ne kadar büyük bir korku yaşadığımı anlatamam. İnşallah içerdeki kanama alanı temizlenmiştirde ondan gelmiştir .

Aynen canım az gelmiş zaten içini ferah tut benim bundan önceki kanamamda resmen kanlar boşaldı çok zordu baygınlık geçirmiştim gece taksi gelene kadar yazık annem korkudan kızım ölüyor demiş resmen gözüm dönmüş yani o yaşadıklarım gerçekten felaketti kesin düşürüyorum dedim o kadar acı çekiyordum ki anlatamam sana okuduğum tüm düşük belirtilerini yaşamaya başlamıştım baş dönmesi mide bulantısı tansiyonum düştü resmen kan kusacaktım artık içimde hiç bişe yoktu Allah’ım kimseye yaşatmasın 2 gün hastanede yattım anca kendime geldim o korkunç şeylere rağmen bebeğim bana tutundu şükürler olsun o kadar güçlü ki bırakmadı bizi bizim çektiğimiz sıkıntılar bize ağır gelirken onlar küçücük bedenleriyle mücadele ediyorlar ve İnan bizden daha güçlüler içini ferah tut canım şuan yerinde mışıl mışıl uyuyordur

günaydın canm,bizde de dönüş başladı dün randevu almak için aradım öğlene kadar yokmuş bizde sabah 10 gibi orda olacağız ama gidip kapısına vurup bi sor alabilir dedi muayene olabilirim inşallah çok merak ediyorum bugün rüyamda herkes kızın olacak kızın diyordu

Ahh kuzum evet sende çok şeyler yaşadın ama miniğin gerçekten çok güçlü maşallah. İnşallh benimkide senin kuzu gibi güçlüdür annesine sımsıkı tutunmuştur. Birazdan bana ultrasondan el sallar inşallah. Rabbim hayra çıkarsın çok zor gerçekten

İyilerdir canım merak etme iyi düşünelim iyi olsun en azından bugün gidip görücez bebeklerimizi sonra yaşadıklarımızı unutacaz

Ay hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dönelim inşallah bende çok merak ediyorum cinsiyetini rüyalarım o kadar karışık ki hiç bir anlam veremiyorum onlara eşim geçen gece rüyasında erkek bebek görmüş bende bi anne olarak kız hissediyorum bakalım neler görücez Allah gönlümüze göre verir inşallah

ilk oğlumda cinsiyetini bilmiyor dum rüyamda birileri erkek ismi söylemişti uyandım kesin oğşuk olacak adını da onu koyacam dedim öyle de olmuştu ,ikinci de de erkek görüyordum oda tuttu,şimdi de hamilelik yoktu başladım kız bebek görmeye hatta yakınlarım bile kaç sefer görmüş rüyasında çok güzel bi kızın oluyor diye Allah ım inşallah sağlıklı sıhhatli gönlümüzdeki ni hakkımızda hayırlı edip versin canm,senden haber bekliyorum

Amin canım inşallah saatler geçmek bilmiyor vallahi güzel haberlerle dönelim yeter ki

Gunaydin kizlar insallah bugun doktora gidenlerden güzel haberlerini bekliyoruz. Bende uyuyamadim ama.heyecandan degil midem kazindi acıktım kanamasi olanlar da hic korkmasin agri olmadığı surece bir iki damla.kanda sıkıntı yok demişti bana doktorum.

Günaydın canım hadi bakalım güzel bi haber ver bizlere de

Kızlar ben gittim doktora. Geçen hafta bir kanama alanım vardı. Sanırım o temizlenmiş bu kanamayla çünkü iyice baktı doktor hiçbir şey yok dedi. HErhangi bir ilaç vermedi zaten progrsteron jel kullanıyorum günde bir defa ona devam dedi. Bebişte gayet iyiydi gelişimide günüyle uyumlu. Hamdolsun çok şükür bin şükür. Cinsiyet yorumu yapmadı tabi zaten beklemiyodum benim doktor biraz garantici :) Darısı Kuzeyguneyy başına. Kuzum sende güzel haberlerle dön Allahın izniyle.

Gözünaydın cnm masallah

Hayırlı haberlerle gel inşlhh

aminnnnnnnnn.inşaalah erkek olur seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…