- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #12.201
Bu arada mesai başladığı zaman doktorunu ara bilgilendir canım belki saat 11 beklemeyelim gel der haberi olsun durumdan
Aynen canım az gelmiş zaten içini ferah tut benim bundan önceki kanamamda resmen kanlar boşaldı çok zordu baygınlık geçirmiştim gece taksi gelene kadar yazık annem korkudan kızım ölüyor demiş resmen gözüm dönmüş yani o yaşadıklarım gerçekten felaketti kesin düşürüyorum dedim o kadar acı çekiyordum ki anlatamam sana okuduğum tüm düşük belirtilerini yaşamaya başlamıştım baş dönmesi mide bulantısı tansiyonum düştü resmen kan kusacaktım artık içimde hiç bişe yoktu Allah’ım kimseye yaşatmasın 2 gün hastanede yattım anca kendime geldim o korkunç şeylere rağmen bebeğim bana tutundu şükürler olsun o kadar güçlü ki bırakmadı bizi bizim çektiğimiz sıkıntılar bize ağır gelirken onlar küçücük bedenleriyle mücadele ediyorlar ve İnan bizden daha güçlüler içini ferah tut canım şuan yerinde mışıl mışıl uyuyordurProgestanımı şimdi yapıcam canım. Dahada gelmedi ama inşallah bebeğim benimledir. Ne kadar büyük bir korku yaşadığımı anlatamam. İnşallah içerdeki kanama alanı temizlenmiştirde ondan gelmiştir .
günaydın canm,bizde de dönüş başladı dün randevu almak için aradım öğlene kadar yokmuş bizde sabah 10 gibi orda olacağız ama gidip kapısına vurup bi sor alabilir dedi muayene olabilirim inşallah çok merak ediyorum bugün rüyamda herkes kızın olacak kızın diyorduGünaydın canlar ben yine erkenciyim ama bu sefer daha erkenciyim meraktan kalktım hemenartık son saatler inşallah kuzum iyidir umarım tarama testimiz güzel geçer bi de cinsiyetini öğrenirsek on numara beş yıldız geçecek günüm
Aynen canım az gelmiş zaten içini ferah tut benim bundan önceki kanamamda resmen kanlar boşaldı çok zordu baygınlık geçirmiştim gece taksi gelene kadar yazık annem korkudan kızım ölüyor demiş resmen gözüm dönmüş yani o yaşadıklarım gerçekten felaketti kesin düşürüyorum dedim o kadar acı çekiyordum ki anlatamam sana okuduğum tüm düşük belirtilerini yaşamaya başlamıştım baş dönmesi mide bulantısı tansiyonum düştü resmen kan kusacaktım artık içimde hiç bişe yoktu Allah’ım kimseye yaşatmasın 2 gün hastanede yattım anca kendime geldim o korkunç şeylere rağmen bebeğim bana tutundu şükürler olsun o kadar güçlü ki bırakmadı bizi bizim çektiğimiz sıkıntılar bize ağır gelirken onlar küçücük bedenleriyle mücadele ediyorlar ve İnan bizden daha güçlüler içini ferah tut canım şuan yerinde mışıl mışıl uyuyordur
İyilerdir canım merak etme iyi düşünelim iyi olsun en azından bugün gidip görücez bebeklerimizi sonra yaşadıklarımızı unutacazAhh kuzum evet sende çok şeyler yaşadın ama miniğin gerçekten çok güçlü maşallah. İnşallh benimkide senin kuzu gibi güçlüdür annesine sımsıkı tutunmuştur. Birazdan bana ultrasondan el sallar inşallah. Rabbim hayra çıkarsın çok zor gerçekten
Ay hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dönelim inşallah bende çok merak ediyorum cinsiyetini rüyalarım o kadar karışık ki hiç bir anlam veremiyorum onlaragünaydın canm,bizde de dönüş başladı dün randevu almak için aradım öğlene kadar yokmuş bizde sabah 10 gibi orda olacağız ama gidip kapısına vurup bi sor alabilir dedi muayene olabilirim inşallah çok merak ediyorum bugün rüyamda herkes kızın olacak kızın diyordu
ilk oğlumda cinsiyetini bilmiyor dum rüyamda birileri erkek ismi söylemişti uyandım kesin oğşuk olacak adını da onu koyacam dedim öyle de olmuştu ,ikinci de de erkek görüyordum oda tuttu,şimdi de hamilelik yoktu başladım kız bebek görmeye hatta yakınlarım bile kaç sefer görmüş rüyasında çok güzel bi kızın oluyor diye Allah ım inşallah sağlıklı sıhhatli gönlümüzdeki ni hakkımızda hayırlı edip versin canm,senden haber bekliyorumAy hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dönelim inşallah bende çok merak ediyorum cinsiyetini rüyalarım o kadar karışık ki hiç bir anlam veremiyorum onlaraeşim geçen gece rüyasında erkek bebek görmüş bende bi anne olarak kız hissediyorum bakalım neler görücez Allah gönlümüze göre verir inşallah
Amin canım inşallah saatler geçmek bilmiyor vallahi güzel haberlerle dönelim yeter kiilk oğlumda cinsiyetini bilmiyor dum rüyamda birileri erkek ismi söylemişti uyandım kesin oğşuk olacak adını da onu koyacam dedim öyle de olmuştu ,ikinci de de erkek görüyordum oda tuttu,şimdi de hamilelik yoktu başladım kız bebek görmeye hatta yakınlarım bile kaç sefer görmüş rüyasında çok güzel bi kızın oluyor diye Allah ım inşallah sağlıklı sıhhatli gönlümüzdeki ni hakkımızda hayırlı edip versin canm,senden haber bekliyorum
Günaydın canım hadi bakalım güzel bi haber ver bizlere deGünaydın canlar ben yine erkenciyim ama bu sefer daha erkenciyim meraktan kalktım hemenartık son saatler inşallah kuzum iyidir umarım tarama testimiz güzel geçer bi de cinsiyetini öğrenirsek on numara beş yıldız geçecek günüm
Cinsiyet öğrenenlerin yüzük testi tuttu mu :)) dönerse kız ileri geri olursa erkekdi sanırım
Amin canım benim inşallah güzel haberlerle dönerimGünaydın canım hadi bakalım güzel bi haber ver bizlere de
Gözünaydın cnm masallahKızlar ben gittim doktora. Geçen hafta bir kanama alanım vardı. Sanırım o temizlenmiş bu kanamayla çünkü iyice baktı doktor hiçbir şey yok dedi. HErhangi bir ilaç vermedi zaten progrsteron jel kullanıyorum günde bir defa ona devam dedi. Bebişte gayet iyiydi gelişimide günüyle uyumlu. Hamdolsun çok şükür bin şükür. Cinsiyet yorumu yapmadı tabi zaten beklemiyodum benim doktor biraz garantici :) DarısıKuzeyguneyy başına. Kuzum sende güzel haberlerle dön Allahın izniyle.
Hayırlı haberlerle gel inşlhhGünaydın canlar ben yine erkenciyim ama bu sefer daha erkenciyim meraktan kalktım hemenartık son saatler inşallah kuzum iyidir umarım tarama testimiz güzel geçer bi de cinsiyetini öğrenirsek on numara beş yıldız geçecek günüm
OlmazBol c vitamini var canim hic bisey bisez
gözün aydın .erkek çoğunlukta tabloya işlensede görsek tabloda olmayan bir sürü arkadaş var.kendilerini ekletseler bizde net görsekGözün aydın allah anali babali büyütsün
Gözünaydın cnm masallah
aminnnnnnnnn.inşaalah erkek olur senindeErkek bebek kız bebeği 2 ye katlamış maşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hanımlar . Acaba bende burda erkek bebek butonunu tıklayanlardan olabilecekmiyim merakl içindeyimherkesin gönlüne göre versin Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?