2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar doktora gidenlerden güzel haber bekliyoruz benim haftaya kontrolüm bu halsizlik geçmedi bi bomba gibiyim bi ruh gibi dengesiz ruh hali :)

Arkadaşlar benim geceleri çok ağrım oluyor kasıkta resmen sezaryen yerim yırtılıyor zannediyorum dr normal dedi sizd var mı bu durum ikizler ya büyüdükleri için midir

hadi isallah canim guzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlar. S sametuche arkdaşımız artık girmiyor mu göremedim ne zamandır merak ettim ?
Birde belim tutuldu üzerinize afiyet nasıl geçicek bu tutulma
Merhaba çiğdem geçmiş olsun öncelikle canım evet uzun zamandır girmiyordum iyiyim çık şükür bebişte iyi cinsiyetini öğrendim koz dedi doktor sen nasılsın belli oldu mu cinsiyet

Yahu bizim bi S sametuche vardı nerelerde acaba
Geldim canım hakkatten bayadır gürmwmişşm sen nasılsın bebiş nasıl annesi biz iyiyiz tarama sonucunu bekliyorum hala cinsiyet belli oldu kız ama çok zor gösterdi kendini :) hayırlısı olsun hepimiz için sağlıklı evlat olsun inşallah

Merhaba çiğdem geçmiş olsun öncelikle canım evet uzun zamandır girmiyordum iyiyim çık şükür bebişte iyi cinsiyetini öğrendim koz dedi doktor sen nasılsın belli oldu mu cinsiyet

Merhaba canım iyiyim bende. bugün kontrolümüz vardı 11+4 olmuşuz ama cinsiyet söylemedi doktor çok erken dedi:) maşallah senin prenses geliyor he Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallh.

Merhaba canım iyiyim bende. bugün kontrolümüz vardı 11+4 olmuşuz ama cinsiyet söylemedi doktor çok erken dedi:) maşallah senin prenses geliyor he Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallh.
Evet daha erken canım senin .hayırlısı inşallah canım sağlıklı olsunlar.benim prenses geliyor inşallah kız olunca zor mu gösteriyor acaba duruş pozisyonundan dolayı zar zor kız dedi doktor ama korkuyorum değişir mi :)

Cnm geçmiş olsun korkma Allahın izniyle dr dan güzel haberlerle doneceksin inş çıkınca hemen yaz merak ederim.Rabbim yavrularimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…