- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #24.041
Günaydın anneler 
Gece uyanmaktan artık şikayet bile edemeyecek kadar bezdim. Her dönüşte uyanıyorum, gecede 15-20 sefer ediyor herhalde. Arada kızım tuvalete kalkıyor, sesleniyor 'anneeeeee bitttiiiii' diye. Yat kalk seme oluyorum valla. Bir de dün gece midem bulandı arada uykudan uyandıracak kadar. Anlamadım hiç 8. ayda nerden çıktı bu
Baktığın açıdan senin söylediklerin de doğru. Dallı budaklı işler bunlar. Herkes birbirine iyi davransa da dünya daha katlanılabilir bir şey olsa çok şahane olurdu her şey
Canım çok yükselmiş ya, akşam yatmadan neler yediğini bir düşün, tavuk suyu o kadar çıkarır mı şekeri?

Gece uyanmaktan artık şikayet bile edemeyecek kadar bezdim. Her dönüşte uyanıyorum, gecede 15-20 sefer ediyor herhalde. Arada kızım tuvalete kalkıyor, sesleniyor 'anneeeeee bitttiiiii' diye. Yat kalk seme oluyorum valla. Bir de dün gece midem bulandı arada uykudan uyandıracak kadar. Anlamadım hiç 8. ayda nerden çıktı bu

Benimde ailemin lafida ağır gelir kvnin niye diyeceksin üzülürüm benden ziyade ben oğlunun eşiyim. Bana söyleyeceği bir laf belki beni çok derinden erkilemesede 3 gün sonra aman bosver desemde evladı kendine söylemiş gibi onu hazmedemeyebilir. Eşime deger vermemesinin ayrı bir göstergesi olarak görürüm. Belki yanlış düşünüyorum ama bu ister damat olsun ister gelin olsun aile öncelikle kendi evladına değer veriyorsa gelinde damatta bas tacı eger deger vermiyorsa yerden yere vuruyor.Bende öz abimden yaşadım öyle birşey aramız yok mesela o yüzden o durumu çok iyi biliyorum.
Baktığın açıdan senin söylediklerin de doğru. Dallı budaklı işler bunlar. Herkes birbirine iyi davransa da dünya daha katlanılabilir bir şey olsa çok şahane olurdu her şey

kızlar gunaydın ya bu şeker ıle basım belada tokluk şekerim 191 çıktı sabah ları yüksek cıkıyor sadece sabah corba içtim tavuksuyu okadar 1 saat sonra ölçtüm 191 çıktı anlamadım valalh of yaaaa![]()
Canım çok yükselmiş ya, akşam yatmadan neler yediğini bir düşün, tavuk suyu o kadar çıkarır mı şekeri?