• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar a101de sleepy bez 23 küsür fiyatı vardi 40 adet sizce iyimi fiyati normal fiyatlari pek bilmedigim icin. Ilk yeni dogan 2-5 kilo oluyo galiba degilmi , sizce kac paket yeterli olur ilk zamanlar icin bu 2-5 kilo olandan alsam
Canım ben molfixle başlıcam geçen ebebek imdirimi vardı 62 adet yenidoğan bez 25 liraydı

Kızlar a101de sleepy bez 23 küsür fiyatı vardi 40 adet sizce iyimi fiyati normal fiyatlari pek bilmedigim icin. Ilk yeni dogan 2-5 kilo oluyo galiba degilmi , sizce kac paket yeterli olur ilk zamanlar icin bu 2-5 kilo olandan alsam
Cnm bn molfix 62 li 2 paket aldım. İlk zamanlar çok degisiliyormus. Sanırım sonra 2 numaraya geçerim diye düşünüyorum. Olmadı duruma göre bakarız. Yenidoğan 2 ve 5 kilo oluyor aynen cnm.

Kiz gozunaydin yarin ankara da okullar tatilmis haberi okuyunca aklima sen geldin dinlenirsin iyi oldu valla. Bi istanbulda tatil yapamadik ya

Ay sorma canım valla nasıl rahatladım. Sesim çıkmıyor zaten. Üst solunum yolu enfeksiyonu + faranjit dedi doktor bugün. Antibiyotik verdi. Sesim dinlenir 1 gün bari evde.

Canım ben 1 numara yenidoğan 2-5 kilo 62'li Molfix'i 34.99'a almışım trendyol'dan. Şimdi baktım senin için. Takip etsene trendyol'u çok uygun fiyata çıkıyor bezler. Senin verdiğin sayı ve fiyat da iyi ama. Ben deneme amaçlı tek paket aldım. İyi giderse pişik falan yapmazsa hemen 1 paket daha alırım 1 numara sonra 2'ye geçeriz. Doğum kilosu da önemli tabi. 4 kilo civarı doğarsa 1 paket 1 numara yeter. Hemen 2'ye geçmek gerekir.

Ben 15 kilo verdim hamilelikte 8 kilo geri gelmiş maalesef

Canım niye malesef diyorsun? Hamilelik kilo verilmesi gereken bir dönem değil ki? Karnında günden güne büyüyen bir çocuk+plasenta+çocuğun suyu+ büyüyen rahim+artan kan oranın vs. derken kilo vermek normal mi sence? Yani az kilo almak eyvallah da kilo vermek niye:KK64:

Ay sorma canım valla nasıl rahatladım. Sesim çıkmıyor zaten. Üst solunum yolu enfeksiyonu + faranjit dedi doktor bugün. Antibiyotik verdi. Sesim dinlenir 1 gün bari evde.

Canım ben 1 numara yenidoğan 2-5 kilo 62'li Molfix'i 34.99'a almışım trendyol'dan. Şimdi baktım senin için. Takip etsene trendyol'u çok uygun fiyata çıkıyor bezler. Senin verdiğin sayı ve fiyat da iyi ama. Ben deneme amaçlı tek paket aldım. İyi giderse pişik falan yapmazsa hemen 1 paket daha alırım 1 numara sonra 2'ye geçeriz. Doğum kilosu da önemli tabi. 4 kilo civarı doğarsa 1 paket 1 numara yeter. Hemen 2'ye geçmek gerekir.

Canım niye malesef diyorsun? Hamilelik kilo verilmesi gereken bir dönem değil ki? Karnında günden güne büyüyen bir çocuk+plasenta+çocuğun suyu+ büyüyen rahim+artan kan oranın vs. derken kilo vermek normal mi sence? Yani az kilo almak eyvallah da kilo vermek niye:KK64:

Haklisin canim 1 numara yeterli olabilir bir paket alinsa yeterli olur sanirim ilk zamanlar icin belli olmaz. Trendyoldan hic alisveris yapmadim bakayim bi orayada tesekkurler tekrar :KK15:

Haklisin canim 1 numara yeterli olabilir bir paket alinsa yeterli olur sanirim ilk zamanlar icin belli olmaz. Trendyoldan hic alisveris yapmadim bakayim bi orayada tesekkurler tekrar :KK15:

Ben trendyol'un müdavimiyim resmen:KK33:
Ne alacaksan önce oraya bakıyorum.
Son 3 aydaki alışveriş tutarım 1000 lirayı geçmiş, elit üye yapmışlar beni:KK53:

Banda kriz geçirtmez işallah neymiş çocuklarına falan hep yapmışlar.O haber nerde bende bılup göstereyim belki vazgecer. Bakalım daha neler bekliyor beni ne süprizler ne süprizler
TV de görmüş galiba ben söylerken dinlemediniz dedim bende karşısından konuştum ama is isten geçmişti bubda yaptırmiycam inşallah

Birsey değil canım 5kg bebek suyu ve eşi zaten geri kalanıda verirsin
Gecmis olsun canm antibiyotikler ise yarar iyi olursun ben de gecen hafta raporlu idim evde dinledim iyileştim diyordum ki tekrar okula basladim gene basladi geniz akintim. Zaten okulda bir görsen yok yok su cicegi salgini mi dersin el ayak hastaligi mi grip mi yani saglikli olmak imkansiz

Gecmis olsun canm antibiyotikler ise yarar iyi olursun ben de gecen hafta raporlu idim evde dinledim iyileştim diyordum ki tekrar okula basladim gene basladi geniz akintim. Zaten okulda bir görsen yok yok su cicegi salgini mi dersin el ayak hastaligi mi grip mi yani saglikli olmak imkansiz

Canım sen bunu bana yazdın sanırım ama yanlış kişiyi etiketlemişsin:KK53:
İlkokulda mı çalışıyorsun sen?
Bugün okulda çocuklara 'siz sadece yüksek sese saygı duyuyorsunuz, sesi çıkmayan hasta ve hamile öğretmeniniz yorulmasın diye sessiz duramayacak kadar merhametinizi yitirmişsiniz' dedim 8. Sınıflarıma:KK57:
Etkisi ne oldu dersen 0. Biz ne ara bu hale geldik ben aradaki dönemi kaçırdım:KK64:
İnan okulun son haftaları diye tahammül ediyorum. Bu 2 hafta sınavlar var sonra da karne haftası zaten. Yoğun ders işlenen döneme denk gelseydi son haftalarım, dayanabilir miydim emin değilim.

içine yatak ne marka model aldınız? asıl hıkaye yatakta zaten yok bılmem kac dns yok pamuk yatak almayın yok yumusak olmasın çatlayacağım artık

Canım şimdi hatırladım mesajını. Biz bu yatağı aldık aynı yerden. Bambu yatakların sadece moda olduğunu düşünüyorum, satıcı da aynı şeyi söyledi sağolsun.
Kraft Yataş Microfit Visco Yatak 70x120 cm

Kızlar siz gebelik sekeri ile ugrasiyosunuz bende kasilma ve kramplarla acayip canim sıkkın nolur erken gelmesin 6 hafta daha dayansın yarin tekrar dr a gidicem nst ye girerim muhtemelen bi tekrar test falan yapariz dedi dr sizde de kasilma var mı?
Geçmiş olsun, Omega 3 kullanıyor musun? Birçok faydasının yanında, en az magnezyum kadar kasılmaları önlüyormuş diye okudum.

Şekerden iyidir bn kizimda haci hurması katmistim cantaya agzina degdirdim ama bebe nasil somursun onu kabuklu haliyle bide :KK70:
Tecrübe iste bunda onceden ıslatıp suyunu vercem :KK70:
Bizde diğerlerin de hastane çantasına hurma ve zemzem koymuştuk ilk ağzına o sürülürmüş diye benim 2 numaraya nekadar verdiler bilmiyorum geldik ki bebe beni emmek istemiyor hemşirede kızmıştı kv de me çocuğun şekerini tamamlatmışsınız tabi emmez diye :dondurma:Bide ilk doğduğunda kulağına ilk Allah dememi söylemişlerdi yine diyebilirim.inşalllah.
Senin dediğin gibi şeker vermektense bi kaç kaşık kadar hurma suyu vermek daha mantıklı

Back
X