- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #25.981
Nennybaby yazıyor uzerindemarkası neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nennybaby yazıyor uzerindemarkası neydi?
Ben de yürüyüş yapamiyorumsenin ki iyiymiş yine ben ne desem doktor olur öyle şeyler normal diyornormalde de çok yoğurt yiyorum hiç faydası yok yürüyüş imkansız kıvranıyorum resmen
Çok güzel :)Bu tarz ama daha sade
Dr.un bana verdiği normal doğum kolaylaştıran hareketlermiş. Videodakileride uygulayabilirsin.Kızlar 36 oldum. Açılma olsun diye neler yapabilirim? Perine masajı felan varmış yapan oldu mu aramızda? İlişki son 4 hafta yasak oluyormuş sanırım. Sizin fikirleriniz neler? En az yırtıkla doğum yapmak istiyorum. Kendi annem çok korkuyor yaşın küçük diyor bende çok telaşlıyım ama kv senin yaşın küçük değil bizim zamanımızdakiler ohooolar başlıyor :))
Nennybaby yazıyor uzerinde
son bi soru daha, bizim cicilerimizle ilgili sayfamız olmadığından buradan paylaşım yapıcaz artık napalım. kapı süslerinizi hallettiniz mi?
Doğum yaşa bakmaz ki canım iyi düşün iyi olsun merdiven inip çikabilirsin hareketini artır yürüyüş cok.ise yariyor elinden geldigi kadar yürü ahududu çayı icebilirsin günlük tek sayılarla hurma ye hemsutum cok olur hem dogumu kolaylastirir Fatma anaeli otu bulmaya caliş sancın tuttugunda suya koyuyorsun açılıyo dr lar da sayfalarinda paylasmiş hep benim bildiklerim bunlar insallah kolay bir doğumun olur canimKızlar 36 oldum. Açılma olsun diye neler yapabilirim? Perine masajı felan varmış yapan oldu mu aramızda? İlişki son 4 hafta yasak oluyormuş sanırım. Sizin fikirleriniz neler? En az yırtıkla doğum yapmak istiyorum. Kendi annem çok korkuyor yaşın küçük diyor bende çok telaşlıyım ama kv senin yaşın küçük değil bizim zamanımızdakiler ohooolar başlıyor :))
Cok guzel olmuş isminiz belli demek ismi de çok guzelmiş bizde Zehra koyucaz insallahEki Görüntüle 2219510
Ben bunu yaptırdım tatlım. Kanguru belim sakat olduğu için alamayacağım ben maalesef .
Eki Görüntüle 2219510
Ben bunu yaptırdım tatlım. Kanguru belim sakat olduğu için alamayacağım ben maalesef .
Cok guzel olmuş isminiz belli demek ismi de çok guzelmiş bizde Zehra koyucaz insallah
bu da çok güzelmiş, güle güle kullansın küçük hanım :)
Teşekkür ederiz kuzum. Sizinkide çok güzel allah adıyla yaşatsın hepsini.
Kayınvalidemin adıda asiye herkese diyomuş ki benim ismimi koydular torunuma ahahahaha:))
Eşim selvi boylum al yazmalım filminden dolayı Asya olsun çok istedi. 10 yıldır ismi hazırdı kuzumun seslenmekte nasip olsun inşallah.
işten geldiğim anda üzerimi değiştirmeden koltuğa uzanıyorum 1 saat biraz ağrım azalır gibi olunca yemek yapma telaşı başlıyor yemek , bulaşık, makinedeki çamaşırları asayım derken akşamın bi saati oluyo zaten kuzumBen de yürüyüş yapamiyorum
Ama akşamları takıyorum kulaklığı aciyorum muzigi oynuyorum yarim saat falan iyi geliyor tavsiye ederim![]()
Aa ciddi mi kayinvalidenin adı yani şaşırdim ama eşin cok istiyormuş kaynana ile alakasi yok yani .. Hayırlı bir evlat olur insallahTeşekkür ederiz kuzum. Sizinkide çok güzel allah adıyla yaşatsın hepsini.
Kayınvalidemin adıda asiye herkese diyomuş ki benim ismimi koydular torunuma ahahahaha:))
Eşim selvi boylum al yazmalım filminden dolayı Asya olsun çok istedi. 10 yıldır ismi hazırdı kuzumun seslenmekte nasip olsun inşallah.
Senin bacaklarin ağrıyor yanliş anlamadıysam , çatı ise vajenin üst kısmi oluyo bildigim kadariyla doguma hazirlik icin vucud relaxin hormonu salgilarmis kemikleri gevsetiyomuş bu hormon ama bazi kadinlar da az oluyomus ya da bebek iri olunca ağrı yapabiliyomus ben de 20. Haftalarda cok oldu ama şimdi yok bu aralar yürüyüş falan yapamiyorum ona bagliyorumKızlar çatı ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama benim bacaklarım çok ağrıyor. Gece sağdan sola dönmek çok zor. Düz yatsam ciğerlerime baskı yapıyo sağa sola yatmaktan bacaklarımda derman kalmadı. Bazen yürürkende ağrıyor. Bu çatı ağrısı mı oluyor ?
tüylü bölge denilen üst vajen bölgesinde, bacaklarım ayrılacakmış gibi ağrıyor. senin bacaklarda sanırım o da bel den gelen bi ağrı çok fazla ayakta kalmamaya çalışKızlar çatı ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama benim bacaklarım çok ağrıyor. Gece sağdan sola dönmek çok zor. Düz yatsam ciğerlerime baskı yapıyo sağa sola yatmaktan bacaklarımda derman kalmadı. Bazen yürürkende ağrıyor. Bu çatı ağrısı mı oluyor ?
İkisi de çok güzel canım, sağlıklı mutlu ömürleri olsun inş. Biz karar veremedik bi türlü ya. Çınar var alternatifler arasında ama o kadar çok ki Çınar ismi de. Öğretmenim ben de okulda 4 çocuktan biri Çınar neredeyse :) Uygar ve Asil düşündük Asil'den de vazgeçtik. Fazla iddialı ve kasıntı gibi geldi sonradan. Velhasıl bi türlü karar veremiyoruz![]()
Kizlar göbeğim kasıniyor bu çatladığı anlamina mi gelir? Baktim catlak göremedim ama. Sadece sivilcelenme var. Zaten çenemde de oluştu sivilcelenme cildimi nemlendirsem bile acayip kuru o kadarda su iciyorum.
Slm kizlar birsey sorucam 33+3 teyim suan. Tahlillerde 15 gun once vitamin b12 90 cikti dun yaptirdirm 50 ye dusmus. Referans 126_505. Cok cok dusuk ama doktor ilac vermiyor. Suan sadece demir ilacim var okadr baska bisehe ihtiyac yok diyor. Boyle olan varmi yarin yone gidicem sonuc gostermeye zorla isticem iyice dibe gidiyo cunku