• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
senin ki iyiymiş yine ben ne desem doktor olur öyle şeyler normal diyor :bicak:normalde de çok yoğurt yiyorum hiç faydası yok yürüyüş imkansız kıvranıyorum resmen
Ben de yürüyüş yapamiyorum :(
Ama akşamları takıyorum kulaklığı aciyorum muzigi oynuyorum yarim saat falan iyi geliyor tavsiye ederim :D

Kızlar 36 oldum. Açılma olsun diye neler yapabilirim? Perine masajı felan varmış yapan oldu mu aramızda? İlişki son 4 hafta yasak oluyormuş sanırım. Sizin fikirleriniz neler? En az yırtıkla doğum yapmak istiyorum. Kendi annem çok korkuyor yaşın küçük diyor bende çok telaşlıyım ama kv senin yaşın küçük değil bizim zamanımızdakiler ohooolar başlıyor :))
Dr.un bana verdiği normal doğum kolaylaştıran hareketlermiş. Videodakileride uygulayabilirsin.

Eklentiler

• P_20181116_103433.webp
    P_20181116_103433.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 50
658EC6EC-3C15-4515-8831-2C74414BCBD7.webp
son bi soru daha, bizim cicilerimizle ilgili sayfamız olmadığından buradan paylaşım yapıcaz artık napalım. kapı süslerinizi hallettiniz mi?

Ben bunu yaptırdım tatlım. Kanguru belim sakat olduğu için alamayacağım ben maalesef .

Kızlar 36 oldum. Açılma olsun diye neler yapabilirim? Perine masajı felan varmış yapan oldu mu aramızda? İlişki son 4 hafta yasak oluyormuş sanırım. Sizin fikirleriniz neler? En az yırtıkla doğum yapmak istiyorum. Kendi annem çok korkuyor yaşın küçük diyor bende çok telaşlıyım ama kv senin yaşın küçük değil bizim zamanımızdakiler ohooolar başlıyor :))
Doğum yaşa bakmaz ki canım iyi düşün iyi olsun merdiven inip çikabilirsin hareketini artır yürüyüş cok.ise yariyor elinden geldigi kadar yürü ahududu çayı icebilirsin günlük tek sayılarla hurma ye hemsutum cok olur hem dogumu kolaylastirir Fatma anaeli otu bulmaya caliş sancın tuttugunda suya koyuyorsun açılıyo dr lar da sayfalarinda paylasmiş hep benim bildiklerim bunlar insallah kolay bir doğumun olur canim

Cok guzel olmuş isminiz belli demek ismi de çok guzelmiş bizde Zehra koyucaz insallah

Teşekkür ederiz kuzum. Sizinkide çok güzel allah adıyla yaşatsın hepsini.
Kayınvalidemin adıda asiye herkese diyomuş ki benim ismimi koydular torunuma ahahahaha:))
Eşim selvi boylum al yazmalım filminden dolayı Asya olsun çok istedi. 10 yıldır ismi hazırdı kuzumun seslenmekte nasip olsun inşallah.

Kayınvalidemin adıda asiye herkese diyomuş ki benim ismimi koydular torunuma ahahahaha:))
Eşim selvi boylum al yazmalım filminden dolayı Asya olsun çok istedi. 10 yıldır ismi hazırdı kuzumun seslenmekte nasip olsun inşallah.

aminnn.

Kızlar çatı ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama benim bacaklarım çok ağrıyor. Gece sağdan sola dönmek çok zor. Düz yatsam ciğerlerime baskı yapıyo sağa sola yatmaktan bacaklarımda derman kalmadı. Bazen yürürkende ağrıyor. Bu çatı ağrısı mı oluyor ?

Ben de yürüyüş yapamiyorum :KK43:
Ama akşamları takıyorum kulaklığı aciyorum muzigi oynuyorum yarim saat falan iyi geliyor tavsiye ederim :KK70:
işten geldiğim anda üzerimi değiştirmeden koltuğa uzanıyorum 1 saat biraz ağrım azalır gibi olunca yemek yapma telaşı başlıyor yemek , bulaşık, makinedeki çamaşırları asayım derken akşamın bi saati oluyo zaten kuzum :bicak:

Aa ciddi mi kayinvalidenin adı yani şaşırdim ama eşin cok istiyormuş kaynana ile alakasi yok yani .. Hayırlı bir evlat olur insallah

Kızlar çatı ağrısı nasıl bir şey bilmiyorum ama benim bacaklarım çok ağrıyor. Gece sağdan sola dönmek çok zor. Düz yatsam ciğerlerime baskı yapıyo sağa sola yatmaktan bacaklarımda derman kalmadı. Bazen yürürkende ağrıyor. Bu çatı ağrısı mı oluyor ?
Senin bacaklarin ağrıyor yanliş anlamadıysam , çatı ise vajenin üst kısmi oluyo bildigim kadariyla doguma hazirlik icin vucud relaxin hormonu salgilarmis kemikleri gevsetiyomuş bu hormon ama bazi kadinlar da az oluyomus ya da bebek iri olunca ağrı yapabiliyomus ben de 20. Haftalarda cok oldu ama şimdi yok bu aralar yürüyüş falan yapamiyorum ona bagliyorum

Slm kizlar birsey sorucam 33+3 teyim suan. Tahlillerde 15 gun once vitamin b12 90 cikti dun yaptirdirm 50 ye dusmus. Referans 126_505. Cok cok dusuk ama doktor ilac vermiyor. Suan sadece demir ilacim var okadr baska bisehe ihtiyac yok diyor. Boyle olan varmi yarin yone gidicem sonuc gostermeye zorla isticem iyice dibe gidiyo cunku

tüylü bölge denilen üst vajen bölgesinde, bacaklarım ayrılacakmış gibi ağrıyor. senin bacaklarda sanırım o da bel den gelen bi ağrı çok fazla ayakta kalmamaya çalış

Kızlar bugun biraz alisveris yaptim eksiklerim var daha
1 10lu hast. Cikisi
2 3 takım 5 li hast. Cikisi
3 6 tane tulum
4 3 alt ust takim 2 patikli pijama daha alicam bulamadim
5 1 havlu aldım bornoz almiycam
6 1 adet nevresim takimi evde bikac tane daha var cocuklardan kalma
7 2 iç zıbin satilmiyor diyenler var di ama satiliyomuş ben severim kizlar yenidogdugunda iyi oluyo
8 6 yarim kollu çitcitli badi
9 emzirme yastigi
10 8 tane falan çorap kilotlu corap gerekir mi acaba
11 kalin battaniye
12 agiz bezi ve muslin bez 1 tane penye battaniye 2 tane de onceden kalma battanye var
13 örgü ceketler b
Bez biberon kucucuk ama sut sagmam gerekirse diye aldim agzina degdirmiycem islak mendil şampuan bebeyagi almiycam zeytinyagi düşünüyorum pisik kremi yerine de kantaron yagi yaptık biz onu kullanicaminsallah uzun oldu ama eksigim ne dir baska akil akildan üstündür
Kendime
2 kalin ceketli pijama takim
3 atlet 2 sutyen 4 büyük boy külod terlik yazma yaptiricam bir de

İkisi de çok güzel canım, sağlıklı mutlu ömürleri olsun inş. Biz karar veremedik bi türlü ya. Çınar var alternatifler arasında ama o kadar çok ki Çınar ismi de. Öğretmenim ben de okulda 4 çocuktan biri Çınar neredeyse :) Uygar ve Asil düşündük Asil'den de vazgeçtik. Fazla iddialı ve kasıntı gibi geldi sonradan. Velhasıl bi türlü karar veremiyoruz:KK12:

Bizim buralarda pek yok Çınar, sen asortik okulda çalışıyosun belli:KK53:
Ömer Asaf ismi çok kulağıma hoş geliyor bu ara, onuda bol bol koyuyorlar zaten :KK51:

Kizlar göbeğim kasıniyor bu çatladığı anlamina mi gelir? Baktim catlak göremedim ama. Sadece sivilcelenme var. Zaten çenemde de oluştu sivilcelenme cildimi nemlendirsem bile acayip kuru o kadarda su iciyorum.

Çatlak belirtisi olabilir canım kaşıntı. Kremden ziyade yağ sürmeye çalış özellikle de banyodan sonra. Gözenekler açıkken sürülen yağ cilt tarafından daha iyi emiliyor.

Slm kizlar birsey sorucam 33+3 teyim suan. Tahlillerde 15 gun once vitamin b12 90 cikti dun yaptirdirm 50 ye dusmus. Referans 126_505. Cok cok dusuk ama doktor ilac vermiyor. Suan sadece demir ilacim var okadr baska bisehe ihtiyac yok diyor. Boyle olan varmi yarin yone gidicem sonuc gostermeye zorla isticem iyice dibe gidiyo cunku

Tahlil sonucun o kadar düşükken takviye yazmamasının bir sebebi var mıymış peki, sormadın mı?
Bir de neden bu kadar sık tahlil yapılıyor sana? Sıkıntılı bir durum yok inşallah?

Back
X